Азиатска козметика и грим 19

• 44 191
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
Благодарности за информацията!

Но това означава ли, че до юли месец ще можем да поръчваме до Англия както досега?

За митническите декларации пише между Англия и ЕС. А когато пратката е от Хонг Конг и още не е юли месец, какво правим?

# 511
Все още нищо не се знае. ДЧЛ се опитват да разяснят ситуацията заради клиентите и партньорите си, но все още има твърде много неизвестни.
До колкото разбирам цитирания текст, до март месец ще може да се поръчва както до сега, но това важи за само за пристигането на пакета в ЮК. После обаче не е ясно как ще се доставя до БГ и какви документи и допълнителни плащания ще има. За нас Англия вече ще е трета страна и всяка внесена от там стока ще подлежи на облагане. Предвид факта, че при нас минимума отпада от 1ви януари (може и да са го отложили, но не вярвам) дори и ниската декларирана сума на пакета може да не помогне.
Мен лично най- вече ме притеснява това изискване за допълнителна информация от март месец, защото с него може да се окаже, че няма да може да поръчваме огромно количество продукти заради разни съставки. Последните години това се случи с iherb и в момента страшно много продукти или марки не се доставят до BG, вкл. етерични масла, разни гъби и тн. Наскоро имах случай на моя роднина и задържана пратка от jolse до БГ с ДЧЛ, искаха документи от РЗИ за състава на кремчетата и трябваше да праща информация за всяко едно. С триста мъки накрая я освободиха, но за един от кремовете правиха проблем до последно, че имало съставка, която не се допуска на нашия пазар.

# 512
Момичета това до къде е според вас?
Аз се обадих на Габко да ги блъфирам, че искам да ми върнат пратката и ми пратиха декларация. Сега ще видим кога и какво ще се случи нататък.
Много, много благодаря за ценните съвети и помощ на съфорумките .

Редактирам се: това е тракинг номера LI777152823KR, пратено е с тяхната поща.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 17:42 от parusheva

# 513
Браво, ще чакаме развитието Simple Smile
Линкът не води до никъде

Purito са обявили, че ще възстановят парите за всички закупени слънцезащити от лятото насам. Трябва да се пише на търговеца, от който е закупена.
Интересно kokoc, които са официален вносител дали ще правят рифънд.

# 514
А не, нищо не връщам, не си ги давам Joy
А и стана ясно от подробните разяснения на лаб мъфинчето, че нищо не е толкова просто. Гледах и на някакъв студент видеото, който учи нещо свързано с формулирането на козметика. Позаспах му на досадните обяснения, но и неговото видео беше в този дух. Общо взето стана ясно, че с пюритото няма да се ходи на плаж, иначе в градски условия ще ми върши работа, особено пък в сегашното време.

parusheva, като гледам си е до УК

# 515
И аз това видях, но от 01.12 няма движение и си помислих, че аз нещо не разбирам пак. Благодаря!

# 516
Бави се нещо, но няма как да знаеш защо точно - ковид, митница, разсеян служител...
Но ти поне знаеш, че пакетчето ти е стъпило на бритиш почва, а моето все така няма ъпдейт - от 25ти ноември виси на Инчон.

# 517
blixa, и аз имам една която си отседява от 25ти на летището. Дано пристигне следващите 10тина дни...

BTW,  много благодаря, че препоръча пачовете на ACROPASS! Това е убиец за хормоналните гадове! Направо ме е яд, че поръчах само 3 опаковки на хубавата цена, но сега вече ще ги дебна Grin
Те в комбинацията с на Neogen пъпкотрепача и 23 years old Badecasil P вършат чудеса.

# 518
Понеже съм им ядосана на Габко, да споделя: нали ми бяха объркали пратката и ми бяха изпратили пратка  на друг. Върнах я за тяхна сметка, чаках, нищо не ми изпратиха. Потърсих ги, казах, че съм им върнала партката, която вече по проследяване бяха получили и попитах как най-накрая ще си получа моя си пакет. Вчера ми го изпратиха и днес го получих, като са го изпратили отново за моя сметка. Т.е. платих две куриерски услуги за една пратка, която пристигна с огромно закъснение по тяхна вина!
Поне поръчката ми от розата е непокътната и всичко е с дълъг срок на годност. Изпратили са ми и над 15 мострички, доволна съм много от тях!

# 519
Момичета, този крем със серамиди дали е добър? Поръчала съм други от Йес, но ми трябва да почна нещо веднага, а този го има тук.
Скрит текст:

Благодаря предварително!

# 520
  • Prismatica Aerie
tiriti, червенини продължаващи над месец няма да изчезнат от серамиди. Ако отидеш на дерматолог ще ти предпише кориткостероиден крем, с който от 2 намазвания ще се оправят.

# 521
  • софия
Ани моите червенини така минаха бебешки сапун, малко елокор. Само дето не разбрах от какво се получиха. Някаква не удачна комбинация, явно. После пробвах ретинол, няма нищо, много добре даже ми се отразява.
Разбрахте ли, че Кокос ще възстановява суми за слънце защитата на Пурито.

# 522
Viola, направо са магия тия пачове Heart Eyes
Много се радвам, че и при теб действат. Има един jumbo size пакет около който обикалям -https://ys.style/AfX6sT4A6bb
Само не знам дали дори и с експресна доставка, не е вече късно да пристигне преди 28-ми.

Дано ни се раздвижат вече пакетите, искам си съкровищата без да разбирам от 1во лице какво става с пратките след НГ... Pensive

# 523
tiriti, червенини продължаващи над месец няма да изчезнат от серамиди. Ако отидеш на дерматолог ще ти предпише кориткостероиден крем, с който от 2 намазвания ще се оправят.

Наистина ли... а има ли значение от какво са причинени, защото моите със сигурност са от третиноин. Кортикостероиди не се ли предписват само за алергия?
Моите съм почти 100 процента сигурна, че е нарушена кожна бариера, която се оправя май най-вече със серамиди, но пратката ми от Йес я дойде до края на месеца, я - не...

Спрях всички други неща, освен Хадо Лабо хиалуроновият лосион и тонера със серамиди на Тони Моли и хидратиращ крем и виждам, че е по-добре отколкото преди като слагах охлюв и пептиди, т.е. мисля, че има шанс да се оправят, само серамиди им трябват, затова питах за тоя крем. Бих прежалила 40 лв, за да го почна веднага, ако е хубав (даже няма да гледам колко е в корейските сайтове, да не се дразня)...

# 524
  • Prismatica Aerie
Именно защото са следствие на нарушена кожна бариера от третиноин - си позволявам да коментирам, на база личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт