Азиатска козметика и грим 19

• 44 198
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, някой използвал ли е Cosrx All Green Comfort Sun? Имах 2 мостри, но понеже бяха много миниатюрни, се наложи да използвам и двете за едно намазване Simple Smile Съставът му е страхотен с този цинков оксид и от едното намазване ми допадна финишът. Въпросът е дали не изсушава при продължителна употреба, защото това ми е основният проблем с физичните филтри?

# 496
Благодаря, Виола.
Търся в състава да има серамиди. Поръчала съм 3 крема с тях, но по мои сметки ще са при мен чак в края на годината и то ако хваната последния курс на Габко на 19-ти, а ми се искаше да започна нещо веднага.

Иначе ползвам тонера на ПКУ или тонер със серамиди на Тони Моли, Gokujun Lotion с хиалуроновите киселини, Benton Fermentation essence, Ниацинамид, COSRX snail mucin, COSRX Ultra moisturizing lotion Birch, после хидратиращ крем с капка шипково масло или сквалан и слънцезащита. Понякога слагам някъде в средата Бъфет на ТО, но не всеки ден, понеже не мога да разбера помага ли ми или не.

# 497
tiriti, при нарушена бариера не се ползват ферменти, ниацинамид в големи концентрации, охлюв и пептиди.

# 498
Така ли... не знаех... Т.е. да оставя само тонера, хиалуроновият лосион и хидратант, така ли?

Винаги съм мислила, че поне охлюва помага за заздравяването...

# 499
Потърси ми постовете за диета за кожата, няколко са, има и примерни продукти. Трябва минимална грижа без никакви потенциални дразнители. Охлювите имат регенериращо и възстановяващо действие, защото работят като мек химичен ексфолиант.

# 500
Благодаря ти, ще потърся!

# 501
# 502
Извинявам се, че пак съм аз - наистина ли Stylekorean са най-бързо доставящия сайт? Във ФБ някой каза, че до Австралия му е стигнала пратката за 5 дни, имате ли представа до Англия дали би стигнала за толкова също - ако някой е поръчвал скоро до там?

Благодаря предварително!

# 503
Гледала съм им цените на доставка на stylekorean  и чак толкова не бързам.

Корея и Австралия са си сравнително близко в сравнение с пътя до Европа.

# 504
Такъв тип маски са безсмислени, всеки един тоник върши същата работа направен на mask pack . От специалните тънки азиатски тампони или пресовани маски се напояват с тоник по избор  и се ползват като освежаващ и хидратиращ компрес.
Шийт-маската има смисъл като концентрирана грижа по проблем и състава трябва да е богат на съответните активни компоненти. За това и се използва на стъпка грижа след серум или вместо серум.

# 505
На първо четене ми харесва много матовия къшън на Миша. Не е чак толкова "красив" като CoverLasting версията, не е и брутално матов, като западен матов ФДТ. Относително малък трансфер върху маската.

Относно "диета за кожата" за себе си установих, че моята се чувства добре, когато не правя ударни курсове със даден актив. Въртя ги, за да не прекаля, както ми се е случвало, и опредено имам вечери, когато ползвам екзистенц минимум - тонер, крем за очи, нощна маска/богат крем. Имам и 3-4 западни серии, които си участват в ротацията.

# 506
  • софия
АААА, Aгентче, да разбирам че си лягаш по тонер и маска? Пропускаш серума? А, я да те попитам знаеш ли къде да намеря състав на новия Chogongjin  sulbon на Missha (в бялата кутия). Намазах се 2-4 пъти, харесва ми на първо четене, ама да не объркам нещо с комбинирането и пак да пламна..щото аз бързам да се избеля
Stuck Out Tongue Winking Eye
Така де, колко  време ти е тази зима..

# 507
Simple Smile) Имам вечери, в които го пропускам. Имам вечери, в които слагам по 2-3, имам вечери в които не знам какво съм сложила... до усещане е (и до това дали съм заспала в 8 вечерта на дивана от умора)

Този ли?
https://missha.ca/product/missha-cho-gong-jin-sulbon-dark-spot-c … cting-cream-60ml/

На първо четене не намирам, но това не пречи да им драснеш един мейл и да ги наругаеш Simple Smile имам предвид мило да ги помолиш да ти снимат съдържанието и да ти го изпратят! Канадците не са велики в къстъмър сървиса, но по Коледа стават и чудеса Wink

# 508
Ох, изкушаваш ме с това описание... Ама няма да поръчвам, че си отворих кутията със запаси от къшъни и фдт и ми се охлади мерака като видях колко съм натрупала, а и има доста, които още не са пристигнали.

# 509
От темата за митниците:

DHL Express Bulgaria <Bulgaria@dhl-news.com>
Sent: Monday, December 7, 2020 6:56 PM
To:
Subject: Специализиран уебинар на тема БРЕКЗИТ и нов уебсайт в помощ на Вашия бизнес

Уважаеми клиенти,

Преди няколко седмици Ви информирахме за три важни промени в европейското митническо законодателство, които предстои да влязат в сила през 2021 г. – БРЕКЗИТ, система за контрол на вноса (ICS2) и премахване на минималния необлагаем праг за начисляване на ДДС.

А ето и кратко резюме на промените:

БРЕКЗИТ (януари 2021 г.): Ще се изискват митнически декларации за пратки между ЕС и Великобритания. Промяната засяга пратките от Европейския съюз до Великобритания и от Великобритания до Европейския съюз.

Система за контрол на вноса ICS2 (март 2021 г.): Усъвършенстването на програмата за проверка на сигурността ще изисква някои данни да бъдат изпращани на митническите органи на ЕС за преглед и одобрение преди пратките да бъдат допуснати за товарене в държавата-износител. Засяга пратки от всяка точка на света до Европейския съюз (или транзитно преминаващи през него), включително пратки до Норвегия и Швейцария.

Премахване на минималния необлагаем праг за начисляване на ДДС (юли 2021 г.): Отмяната на минималния необлагаем праг за начисляване на ДДС при внос в ЕС в размер на 22 евро ще доведе до нужда от митническа обработка на всички входящи пратки в ЕС и облагането им с ДДС. Засяга доставките от всяка точка на света до Европейския съюз.

С въвеждането на тези промени митническите органи продължават да прилагат регулаторните изисквания, свързани с предоставянето на пълна и точна митническа информация, за да оптимизират проверките за сигурност и безопасност, както и да се борят с фалшифицирането на стоки и пиратството, да предотвратят нелоялна конкуренция и да осигурят коректно събиране на мита и данъци

Общи условия

Активация на акаунт