Азиатска козметика и грим 19

• 43 448
  • 780
  •   2
Отговори
# 120
Добра-ish новина. Jolse са направили пак безплатна експресната доставка до България за покупки над $150 (за оригиналното value, иначе вие може да платите $90 след като махнат начислените промоции). Имайте предвид, че се доставя с DHL и при тях такива големи пратки отиват на митниците, така че ще ви трябва ЕОРИ номер за освобождаването и си смятайте 20% ДДС.

+ they say For the countries where Standard Shipping is not available don't be too disappointed. Express Shipping Promotion is coming soon!!
https://jolse.com/article/notice/1/110164/

# 121
Виола благодаря !
Скрит текст:
Вече поръчах, че добри масла, съхранявани правилно трудно се намират по нашите ширини. Ще си поръчам още, ако ми останат пари след корейското приключение

Могат ли да се ползват два кода за намаление едновременно в Yesstyle - за първа поръчка и текущия ?

# 122
Може да се ползва само един купон или код, освен рефералния. В момента максималната отстъпка, която можеш да получиш е 16% (с текущия код е за 11% и реферален за още 5%).

Ако някой се интересува за предстоящите промоции за Черен петък- миналата година са пуснали код за 15% Black Friday и после още 15% Cyber monday. Предполагам, че тази година ще е нещо подобно, но много се надявам да им се отпусне душата с някой 20% код в чест на шантавата 2020г.
Аз уж вече бях приключила със запасяването, но днес като за "последно" поръчах по още един брой от тонера на Rovectin, extreme на Real barrier и балма на Aromatica и спокойно мога да чакам зомби апокалипсиса, но ако има някой добър код ще трябва да го уважа Grin

В Jolse най-вероятно ще е Mega deal или sale като за Liberty day, Чосок и тн. Обикновено има подаръци към покупка над определена сума. Самото намаление може да е стандартно или по-голямо за определени марки и конкретни групи продукти, никога не се знае.

Обикновено stylekorean правят много добри промоции, но доставката и само dhl.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 23:17 от Viola Tarakanova

# 123
Ох, ами те StyleKorean вече почнаха с големите прИмоции, но аз упорито ги игнорирам - толкова пък не можаха да си оправят доставката.
От 6 ноември има vip hidden sale - https://www.stylekorean.com/shop/pr_listtype.php?idx=37&tag= … _source=mailchimp
А тук всичко по 11$ - https://www.stylekorean.com/shop/pr_listtype.php?idx=215&tag … _source=mailchimp

За да стане по-шаренко ето един лак, взех си го от йесстайл, цвят #60:

В действителност цвета е малко по-топъл, отколкото на снимката.
https://www.yesstyle.com/en/bisous-bisous-love-blossom-petit-sec … ml/pid.1087751733

# 124
  • Бургас
Ееех, тъкмо бях решила, че имам всичко което ми трябва и blixa даде този линк всичко по 11$. За Англия ми дава безплатна доставка с dhl и сега умувам колко е рисковано доставката да се получи догодина. Май имам само една поръчка от тях и си спомням, че беше бавно и тегаво, но и превозвача беше друг. До кога е валидна тази промоция, някой знае ли?

# 125
Здравейте,

В търсене съм на продукт, който да заличава червени петна след пъпка. Знам за продуктите с центела азиатика, че са такива. Бихте ли ми препоръчали нещо?

# 126
За постакне вит.С, ниацинамид, охлюв, аха к- ни, слънцезащита и търпение Simple Smile

Йен преди короната доставяха с куриер (pantos ако не се лъжа ) и нямаше проблем. Имам няколко поръчки от промоциите на Benton и PKY всичко по 9долара, с безплатна доставка и пристигаха бързо. Но с ДЧЛ е почти 100% сигурна английската митница.
Миналата седмица си говорих с Габко, във връзка с предстоящите намаления ако рискувам с по- големи пратки и съответно dhl или  fedex какви са опциите със задържането. Отговора беше " ако искам да си получа пратките, куриер само ако са с предплатени такси". Просто така с маркирани 5 долара, точно в момента в никакъв случай, защото в Англия предстои някакъв административен хаос,  не се знае как ще се обработват пратките плюс ситуацията с ковид и потенциално локдаун/ намален персонал и тн. Самите Габко не знаят как ще процедират с пакетите след НГ. По техен съвет най- добре да се поръчва на Черния петък от английските сайтове и до там. Аз ако ще поръчвам в края на месеца ще е само ако има някакво мега намаление е най- вероятно ще се огранича.само до Yesstyle до България.

# 127
  • Бургас
Да, май и аз ще се въздържа. Реално не ми трябва нищо, просто след фиаското през март, когато се наложи от тук да купя едно, две неща, сега преценката ми май не е реална. Все се страхувам да не остана пак без продукт за някоя стъпка. Но наистина от Yesstyle ще най-добре да се поръчва, през идните месеци.

# 128
Нищо не купувам засега. 8 поръчки чакам от края на септември и началото на октомври. Една е само при доставчика. Резерви има, е има някои неща, които искам, но ще се въздържа засега.

Чудя се от Амазон, ако поръчам до Англия едни играчки дали ще дойдат. От Щатите са и за Англия нямало мито и ддс, ама с таз карантина дали да рискувам въобще за коледните подаръци.

# 129
  • софия
Ами аз ще пусна за последно  2-3 неща от ebay до UK, и не ме интересуват намаления.Stuck Out Tongue Winking Eye
А днес като си прегледах мострите от J открих, че освен "кесетата" и чорапки те имам и сума мостри на CNP invisible peeling booster.
Ползвате ли го, как?

# 130
Светулке, аз това CNP invisible peeling booster го ползвам вечер след двойно измиване и два тонера (един като водичка и един по-гъст тонер). След него си карам нататък с рутината и не съм имала проблеми, а кожата ми е доста чувствителна. То и ефект не съм видяла де, но го ползвам много инцидентно + доста неща мажа върху него. Не се зачервявам изобщо от него, само щипе ако има пъпка, която е прясно тормозена и т.н.
Чела съм, че е много хубав продукт и пълноразмерният е доста скъп също, та си го ползвай.
Аз, откакто захладня и работя от вкъщи, определено ползвам повече козметика в нас, а и през зимата кожата ми поема до 7-8 стъпки от рутината без проблем. Лятото едва до 4-5 ги докарвам.
Абе друго си е да си пльоснеш една черна шийт маска и да си работиш с нея 😁😁😆

# 131
Аз го ползвам след измиване на лицето като фърст тонер. Такава е препоръката в техния сайт.

# 132
Някой знае ли къде мога да намеря този крем: Tony Moly Wonder Ceramide Mochi water cream

В йес е изчерпан, другаде не ми излиза...

# 133
Момичета, някоя от вас ползвала ли е Missha vita c plus ...? Дали би имала ефект при дългогодишни пигментни петна? Или знаете ли нещо ефективно...?

# 134
Някой знае ли къде мога да намеря този крем: Tony Moly Wonder Ceramide Mochi water cream

В йес е изчерпан, другаде не ми излиза...
В Style Korean го има на 9$

Общи условия

Активация на акаунт