Азиатска козметика и грим 19

• 43 452
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Cosmetic Love имат и eBay акаунт и са точни. Tester Korea са много бавни с изпращането, чувала съм, че често има проблеми и доставката е на тегло там, та трябва да се тества кое излиза най-евтино (обикновено мостри, хаха), но аз лично освен мудното изпращане не съм имала проблеми.

# 137
i am from fig scrub mask
Скрит текст:

Ползвах травъл опаковката - за мен нищо особено и категорично е за по-мазни кожи. След първото ползване кожата започна да ми опъва, а това отдавна не ми се беше случвало. Упорствах пак, но не се разбрахме. Само доброто почистване не ми е достатъчно в този тип маска, пилинг гел, пилинг пяна или както е решил производителя да кръсти този тип продукт. Не се пени, доста голямо количество се ползва и за капак пресушаването, определено не  е моят продукт.
Размишлявах над балма на бранда, че беше на прИмоция миналата седмица, но ползването на пилинга ме отказа.
А от видеата, които изгледах големи суперлативи бяха.
Харесвам много оризовия им тонер, но ми се изпари ентусиазма да пробвам други продукти на марката.

От nowzenit някой поръчвал ли е скоро.

Директор Пи нещо съвсем заби в еко тематиката. Чиста козметика, но чак пък толкова еко и ingredient snob не съм. Някой нов интересен  блогър да сте попадали, че тубата все едни и същи видеа ми предлага за гледане.

# 138
  • София
Миналата седмица загледах kimdao - хареса ми, че вади на екран съставките и обяснява кое за какво е.

# 139
И на мен балма на i'm from ми стои в количката и не знам искам ли го, или не Thinking
От nowzenith поръчвах 3-4 пъти последните месеци. Дори в момента една пратка е на летището. С пощите идват бавничко, но без проблем, предполагам с федекс ще е по-бързо, но не ми се рискува. Ако някой има опит да сподели Simple Smile

# 140
Балма на  I am from много го исках и единствено високата цена ме спираше, но вече не го искам като пробвах пилинга.

Харесах някои нещица в nowzenit  и се чудя сега.
Четох, че удължават до юни 2021 задължителното плащане на ддс за пратките от трети страни.

# 141
  • София
Набързо да сравня нощните маски за устни на Laniege и Klavuu, ако ви е интересно.

Първата е една идея по-приятна като аромат и до там - поне ванилията. Но Klavuu е много по-добра откъм действие - наистина подхранва кожата на устните, няма никакви нацепени и стърчащи кожички, опънати и изпръхнали устни (а времето вече не е топло и често тичам на хладно време, забравила да се омажа с балсам преди това). Текстурата е богата и мазничка, но не лепне. Ухае приятно и леко на ванилия. Нанесена вечер, има останал продукт по устните до сутринта, но не съм намирала възглавницата омазана.

Аз пуснах една поръчка с базови необходимости от Йес, дано да пристигнат с превозвача до края на годината. Много се радвам, че споделяте как се движат пратките ви. Прегръдки и да блестите, мили момичета Simple Smile

# 142
Момичета тези две маски със серамиди как се ползват точно - след почистване и тонер, се слага шийт маската и после отгоре запечатва ли се с друг крем или оставам само по маска така да се каже?
Мисля, че малко съм си нарушила липидната бариера, тези маски дали са добри в това състояние?

Благодаря предварително!

https://douglas.bg/missha-mascure-moisture-barrier-solution-sheet-mask-52477

https://douglas.bg/tcfs-coconut-ceramide-mask-52519

# 143
Момичета тези две маски със серамиди как се ползват точно - след почистване и тонер, се слага шийт маската и после отгоре запечатва ли се с друг крем или оставам само по маска така да се каже?
Мисля, че малко съм си нарушила липидната бариера, тези маски дали са добри в това състояние?

Благодаря предварително!

https://douglas.bg/missha-mascure-moisture-barrier-solution-sheet-mask-52477

https://douglas.bg/tcfs-coconut-ceramide-mask-52519
Серум също можеш да сложиш ,аз запечатвам с крем .Взех си на CeraVe  ,докато чакам на Dr.Jart+

# 144
Мерси!
Лошото е, че там, където подозирам, че ми е нарушена бариерата и като сложа серуми (предимно на The Ordinary ползвам - Бъфет, Матриксил, Ниацинамид) и ми щипе. От Сераве също ми щипе, но ще запечатвам с друг хидратант...

А тези шийт маски по колко пъти в седмицата е хубаво да се слагат?

# 145
Поне 2 пъти седмично ползвам  аз.

zari65 започна ли серума с вит. С на NEOGEN да кажеш как е  ?
Вчера си поръчах на TIAM  новия тонер с вит. С и My Signature Red C Serum .Ама не  мога да разбера това нормален тоник ли е и след него да слагам серума или би било прекалено да ги ползвам заедно Rolling Eyes

# 146
  • софия
Ами изкуших се и аз снощи с една мъъъничка поръчица в yes, а те милите днес я шипнали:blush:
Но чаках някой да отвори дума за шийт маските, че да се изкажа. При мен схемата  вечер след толкова продукти е твърде тежка, просто няма попиване.
Освен това за всички маски, които имам, се препоръчва  след почистване и тонер.
Така, че си ги слагам сутрин, евентуално след вит С и после може и друг серум или емулсия, крем/защита.

# 147
Swetulka, a колко пъти в седмицата шийт?

# 148
Днес имам мейл, че Jolse са изпратили поръчката от 28 октомври с корейските пощи, но от линка на тракинга излиза ЕМС. Това нормално ли е ?
Сношната поръчка от Yesstyle също са я шипнали, но нямам тракинг.
Скрит текст:
Тези дни служебно ми се налага да контактувам със Централно митническо управлени - там е някакъв хаос в момента, имат много карантинирани служители. Дано отложат плащането на ДДС на всички извънобщностни пратки

# 149
  • софия
Tiriti, 2-3, зависи от времето. Но и 2 пъти нощна .

Общи условия

Активация на акаунт