Азиатска козметика и грим 19

• 44 283
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
Матриксила може да действа така, не пептидите като цяло. Пептид е поливерига от аминокиселини. Вариантите и комбинациите са хиляди, както и видовете пептиди. Те са с различно действие и функции Simple Smile

# 361
Изхвърлям го тогава, благодаря Виола!

# 362
Интересното е, че доста корейски пептидни серуми имат матриксил и тях няма такива проблеми и коментари, но за ТО и аз имам такива наблюдения. Чистия матриксил го мажех като серум около очите и такива хубави и модерни вежди си отгледах, чак и козметичката ми се беше възхитила Simple Smile

# 363
Интересното е, че доста корейски пептидни серуми имат матриксил и тях няма такива проблеми и коментари, но за ТО и аз имам такива наблюдения. Чистия матриксил го мажех като серум около очите и такива хубави и модерни вежди си отгледах, чак и козметичката ми се беше възхитила Simple Smile

Слагам го в уишлиста този матриксил на ТО специално за веждите, че с годините поизтъняха и оредяха. Сериозна съм Blush

# 364
  • Germany
Ей, това е много хубава идея, не съм се сещала. Ще взема и аз да го мазвам на веждите, въпреки че нямам много нужда, но поне да го доизразходя.

# 365
Момичета, пристигна днес, според вас с изтекъл срок на годност ли е?

# 366
HKl, не се притеснявай, това не е срок на годност. До сега никой не успя да намери срока на меланото  . Има някакъв бач код на тубата, но  не значи нищо разбираемо. От уестайл вече няколко години подред поръчвам от него и винаги си е вършел работата, така че предполагам е пресен.

# 367
Момичета, имам нужда от помощ  , кожата на лицето ми е нормална към мазна, по цял ден съм с маска и предполагам че от нея ми се образуват много черни точки по брадичката и носа. Може ли да ми препоръчате нещо за тия черни точки, благодяря предварително

# 368
Поръчката ми в Джолсе от 13 ноември още не е шипната... май няма шанс да стигне навреме при Габко.
Мисля да я отменя и да си поръчам от Йес нещата, единствено един крем, който много искам, го няма в Йес - Missha near skin total ceramide.

Бихте ли ми препоръчали подобни на него, но да ги има в Йес? Благодаря предварително!

ПП
На някой с поръчка около 13-ти в Джолсе да са му я пуснали случайно вече?

# 369
Моята поръчка е от 28 октомври и е още на сеулското летище, чакайки полет LO981, каквото и да значи това.
Имам две от YES , направени в първите дни на ноември - първата пътува с превозвача към мен, а втората е заседнала в Холандия от седмица. Направени са в два последователни дни

# 370
  • Reasonford Manor
Скрит текст:
Поръчката ми в Джолсе от 13 ноември още не е шипната... май няма шанс да стигне навреме при Габко.
Мисля да я отменя и да си поръчам от Йес нещата, единствено един крем, който много искам, го няма в Йес - Missha near skin total ceramide.
Бихте ли ми препоръчали подобни на него, но да ги има в Йес? Благодаря предварително!
RNW  DER. SPECIAL Ceramide Cream,  по-хубав от Миша.

# 371
Благодаря! Каталано, на този серамидите са първа съставка - уау! А попива ли добре?

# 372
ПП
На някой с поръчка около 13-ти в Джолсе да са му я пуснали случайно вече?
Аз имам една от 11-ти, която беше шипната на 20-ти и вече е в самолета днес. Но тази съм я кръстила Късметлийската поръчка от фонд "и аз съм човек".
Преди това имах една, за която 18 дни след поръчката от J ми писаха, че са преровили всичките си складове, но единият продукт не могат да го намерят и ми я изпращат без него. И въпреки това 1 месец след поръчката беше в Англия.
Не е късно да я получиш тази от 13-ти, аз имам 3 от 23-ти и мисля до 19-ти декември да са в Англия 😆
Забелязвам, че вече пратките стоят по-кратко на летището в Сеул, има раздвижване.
Все ще пристигнат, не мисля, че на 1-ви януари ще приключи нашата шопинг вакханалия... Най-много да ми дръннат ДДС, но съм сигурна, че превозвачите ще намерят начин да превозят пакетите. Не вярвам да ги задържат и конфискуват все пак... знам ли... 🙆

# 373
Имам две от 11 ноември.
На 23 ноември са изпратени и вчера са отлетели от Инчон с полет на Луфтханза. Тествам маршрутът през Германия Smiling Imp

# 374
  • Reasonford Manor
tiriti, това е субективно. Зависи, освен каква е кожата - какво количество се ползва, какво е сложено преди това, доколко е попило и т.н. Според мен е много добре формулиран крем.

Общи условия

Активация на акаунт