Азиатска козметика и грим 19

• 44 277
  • 780
  •   3
Отговори
# 375
Благодаря ти, ще го тествам определено. Благодаря и на другите, които споделят обнадеждаващи истории за шипването на пратките им Simple Smile

# 376
Като се прибера, ще хвърля едно око как точно ми се движат пратките. Малко ме притеснява ранната дата за последния курс на превозвача, не видях ггбг да са публикували такова инфо на сайта си - някой знае ли кога ще е?

От Джолсе последната ми поръчка е от 1ви ноември, шипнали са я на 13ти ноември.
Блазнят ме и ме дразнят с техните промоции и подаръци, ама не се давам! Те и Стайлкореън ми взимат здравето, с тяхното всичко по 9,99$ ама и там съм твърда и не поръчвам:

От Olive Young нали имах 2 пратки с Parcelforce, едната си мина през UK митница, на 23ти е тръгнала към БГ.
Втората, от 20.11 седи и чака да платя таксите, ама не мога щото аз пък седя и чакам да пристигне писмото от куриера, в което е специалния код, с който може да се плати...

И както бях спряла с поръчките, вчера се прилъгах и спретнах една от Wishtrend. Никога не бях поръчвала от тях, но нали кака Юнис ми е слабост... пуснала е специална оферта:

Не ми дава да копирам линка, но ако някой го интересува, мога да постна линк към видеото й, под което има работещ линк към офертата.
Към кутията на Юнис има и подаръци -

Има и код за безплатна доставка -
FREE WORLDWIDE SHIPPING
USE CODE: COMEHERE
Доставката е експресна 3-5 работни дни, още не са я шипнали и не знам с кой куриер ще е, но ще иде на митница - казаха ми, че си декларират пълната сума.
Към кутията добавих и още два продукта, нали съм си лакомийка Innocent

Безплатната доставка важеше и за тях, а при плащането се оказа, че имам и някакви точки, като новорегистриран потребител, които ми дадоха и 5$ отстъпка.

# 377
Момичета искам да ви споделя каква я свърших с моя план за действие, според който мислех да смесвам витамин С с някакво мазило и най-накрая да видя сметката на петната - ами никаква не я свърших. Поръчах си витамин С на Swanson в комбинация с шипка за по-добър ефект. Не съобразих обаче, че шипката няма да се разтвори. За капак сместа е червена /всичко е толкова логично, но малката се събуди и аз без да се замисля набързо направих поръчка /. Все пак смесих с лосион и реших да направя пилинг. И тук идва хубавата част : лицето ми направо стана огледално. Без да преувеличавам - лампата се отразяваше в кожата ми. За сега мисля да правя така : веднъж седмично пилинг и ще си избера някакъв серум /виждам доста добри отзиви в D&D за ординари, Нотино за революшън/ и дано открия вярната формула за мен преди да се пенсионирам... 😊

# 378
  • Reasonford Manor
И Джеймс с кутия.

# 379
Wishtrend са хванали всички по- гледаеми ютюбъри да им продават продуктите.
Пробвах да купя кутията на Готамиста преди няколко дена и сайта ми забиваше преди плащането и реших, че това е знак че не ми трябва.
След това изчетох отдолу ревютата и се оплакват, че са платили 30% ДДС  в Англия и Франция. Колко е точно ДДС- то в Англия.

# 380
Вчера се опитах да си анулирам поръчката, която не ми шипват в Джолсе и понеже нали може да се избира дали да махнеш всички продукти, оставих само едни, които ги няма другаде, на другите дадох cancel request. Днес си влизам в профила и на всички продукти ми пише Awaiting shipment, т.е. все едно не съм пускала нищо.

Предния път си я отмених цялата и на следващия ден ми върнаха парите. Това сега означава ли, че не искат да ми я анулират?
За всеки случай сега пак дадох Cancel request, този път на цялата поръчка, понеже вчера все пак поръчах от Йес другите неща...
На някой случвало ли му се е да му откажат да му анулират?

# 381
Имам две от 11 ноември.
На 23 ноември са изпратени и вчера са отлетели от Инчон с полет на Луфтханза. Тествам маршрутът през Германия Smiling Imp

Оф, следващия път и аз така ще направя. Имам една от 12, още е на статус awaiting shipment, ама иначе пише Express отдолу...

# 382
Момичета, извинете, че така нахлувам в темата с въпрос, но може би вие ще ми огговорите най-бързо.
Поръчах една емулсия на Холика холика и не мога да се ориентирам за срок на годност. Аз ли не разчитам правилно?

# 383
Поизтрито е, но би трябвало да е до май 2023г, защото е произведена 2020

# 384
Благодаря много! Нещо втория ред ме омота, а и не ми се занимаваше с връщане Blush Слънчев петък желая.

# 385
http://m.jolse.com/product/0-deal-huxley-glow-and-brightness-mas … y/2074/display/1/

Останали са 30 броя от безплатните маски (трябва да се купи и нещо друго).

# 386
Ако някой е ползвал тази слънцезащита на лице и с грим отгоре, може ли да сподели опита си make p:rem - UV Defense Me. Blue Ray Sun Fluid
https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1090390950

# 387
Момичета, имам един купон (на стойност $5), който е до 31.12.20, нямам намерение да го използвам, беше ми пратен при един проблем с поръчка, който имах от YesStyle. Казаха ми, че няма минимална стойност, при която може да се използва. Оставям го направо тук - GW14869115_1, дано работи !

# 388
  • Reasonford Manor

Картинката е линк към условията. Само ако поръчваме до Бг.

Ако някой е ползвал тази слънцезащита на лице и с грим отгоре, може ли да сподели опита си make p:rem - UV Defense Me. Blue Ray Sun Fluid
https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1090390950
Много лека и приятна, подходяща за светли кожи. Предполагам, че за под грим ще е перфектна, ако търсиш матиране. За суха кожа ще трябва по-стабилна хидратация.

# 389
  • София
Изсуших се аз от 20% в ebay. Поръчах, пък да видим как ще кацне пратката в България.

Catalano, много ме разсмя с ангажираността със суетата - припознах се Joy

И да споделя за ефектите от третиноина, който ползвам от около 2 г. - при мен също се появи зачервяване, почти постоянно. Аз го отдавам на изтъняването на горния слой на кожата или просто кожата ми е по-тънка по принцип. Реших да го боря с азелаинова киселина, защото блогърките, които следя и които ползват третиноин и  азелаинова киселина (под формата на абонаменната услуга Curology) имат доста голямо подобрение в това отношение (зачервяването). Мисля, че виждам някакъв ефект, въпреки че от скоро ползвам азелаиновата киселина под формата на крем.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 23:26 от Bis

Общи условия

Активация на акаунт