Азиатска козметика и грим 19

• 43 427
  • 780
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Момичета, благодаря . Получих си пратката АЛИЛУЯ. цял месец се бия с тях и за няколко дни си я получих. Повече никога Габко.
Много съм щастлива.
Как плащате и колко долу- горе за тези такси. Получих си пратката и платих 17 лв куриерска услуга ( 3 кг до адрес).
Знам ли, питай Parisheva!

# 601
Ами това е заедно с куриерската услуга, която до адрес е по-скъпа. Тук не са я измамили, колкото и да ги недолюбвам сега...

# 602
Код за 15% дали има в yesstyle ?
Мисля да пусна до БГ поръчка .От Габко ще изгоря с три пратки сигурно Sad
RNW Ceramide Cream  e  на добра цена ,ще си го взема  и MEDI-PEEL - Hyaluron Cica Peptide 9 Ampoule Eye Patch

# 603
Габко никога повече. Напомням как плащах куриерска доставка два пъти, понеже ми бяха объркали пратката и ми изпратиха пратка на друг.

# 604
Код за 15% дали има в yesstyle ?

Пробвай YSGREENDIANA15

# 605
Виола, благодаря за кода, ползвах го. Тъкмо се бях натъжила, свикнах да получавам по 2-3 пакетчета всяка седмица и сега чакам последните 2 пратки , които вече са в БГ. Миналата седмица получих 2 пратки, взех ги сутринта, отворих ги чак вечерта с такова удоволствие си ги разглеждах и им се радвах. Сегашната поръчка пуснах  до адреса на Габко в Германия, за пръв път ще ми е до този адрес, надявам се да няма проблеми.
Поръчах разни дреболии - 2 бр. Beauty of Joseon - Ginseng Essence Water с бавна доставка, 3 ампули и др. Под 1 кг. ще е пратката.

# 606
  • София
iliana, благодаря за препоръката за пачовете, аз ще ги пробвам, моите налични са на привършване!:)
GGBG са много добър превозвач. Безброй пъти използвани от мен преди да се преместим в UK. Препоръчвам ги на всички, които имат нужда от надежден превозвач.

# 607
  • софия
iliana, благодаря за препоръката за пачовете, аз ще ги пробвам, моите налични са на привършване!:)
Кои, кои, кои пачове.?! 😀

# 608
  • Бургас
Jolse
в момента доставя безплатно при поръчка над 50$ - брутна цена, т.е. цената без отстъпка.
И до БГ доставя безплатно.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 21:03 от Белл

# 609
Кои, кои, кои пачове.?! 😀
https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1071583710  тези

Белл за кой сайт става въпрос ?

п.п. за Jolse  видях Simple Smile

# 610
  • софия
Мерси, illiana, днес точно отворих черната кутия dark benone.
То хиалурон, то пептиди..
Ще пиша, като понатрупам опит.

# 611
Момичета, знаете ли какъв е срокът на ползване след отваряне на продуктите от I'm From?
Получих оризовия серум, крем и серумът с женшен, прегледах и никъде на кутийките не пише колко е.
Много тъпо е положението с Брекзита и бюрокрацията по получаването на пратки от трети страни изобщо... Чудя се дали някога ще има функции на нормална държава страната ни.

# 612
Аз използвам Габиели, 
последния им курс е обявен за 28.12 https://www.uktobg.com/schedule

Вчера ми пристигна пратка от Yesstyle ( до БГ ) пусната на 27.11

# 613
Пачовете на medi- peel са едни от най- добрите, които съм ползвала. Някаква голяма разлика между различните видове не видях, все вършат работа, но може би предпочитам черните и розовите.

# 614
  • София
Аз използвам Габиели, 
последния им курс е обявен за 28.12 https://www.uktobg.com/schedule

Вчера ми пристигна пратка от Yesstyle ( до БГ ) пусната на 27.11
С какво пристигат Yesstyle до БГ? Никак не ми се занимава с Бг пощи, но предполагам Standard доставката им е точно с тях?

Общи условия

Активация на акаунт