Азиатска козметика и грим 19

• 43 128
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
Габко са ми писали мейл, че спират да приемат пратки в uk склада си. Наложи се да си канселирам поръчката от джолсе.
Искам да попитам, тези от вас, които са поръчвали от Корея от Ebay до Бг, пристигат ли ви нещата? Чакам едно кремче, беше с безплатна доставка, крайният ми срок е началото на януари и се чудя дали изобщо ще дойде, след като големите магазини изпращат само с DHL. Явно Бг пощи не е вариант за пратка от Корея?

# 721
М-да. Снощи отказах спрея на Лоджикали. Даже вече са ми върнали парите.
Чудя се обаче на мегадийлската. Както пътуват по два месеца, може и да я оставя. То до началото на февруари сто пъти ще са променили изискванията.
От ибей съм поръчвала дребни неща преди коронясаните времена. Пристигаха си нормално.
Имаш при проследяващ номер? Ако продавачът не е писал телефон, от пощата няма как да ти пратят кратко съобщение. А известието може и да се е загубило. Не пречи да провериш в пощенския клон.

# 722
  • софия
Здравейте, последната ми поръчка от ebay е от 21.11 и е пристигнала в Англия на, 16.12. Тя, и още няколко доставени м/у 30.11 и 16.12 все още не са при мен. Някои вече са в офиса на GGBG  в София, други- на път. Много, много ги забави превозвача този път.

# 723
  • София
Аз също направих поръчка чрез габко на мегадийлите. Искам да ви попитам, ако канселирам, как ще ми върнат парите, тъй като платих с пейпал, а при опциите З избор на банка няма пейпал или българска банка.

# 724
Връщат парите чрез ПейПал. Няма нужда да се пише нищо за избор на банка.

# 725
Момичета, чета ви за превозвачите и се чудя, дали няма такива в Ирландия. Аз си получавам всичко директно на адрес без проблеми, поне засега.
Последната ми пратка от Джолсе на 25.12. я чакам всеки момент да я доставят вкъщи.

# 726
  • софия
Manishma, ама къде ти е адреса?
Специално GGBG нямат офис в Ирландия.

# 727
  • София
Имам пратка, която утре трябва да пристигне при ГГВГ в Англия, ще пиша какво се случва с нея.
Има питане, понеже не съм ползвала до сега тонери с киселини....само крем.
Получих BE PLAIN Chamomile pH-Balanced Toner, мога ли след него да ползвам COSRX BHA BLACKHEAD POWER LIQUID и трябва ли да изчаквам преди да го нанеса?... след което тази маска CAOLION Magic Black Powder Rejuvenating Mask.
И още нещо... киселини и ферменти май не е добре да се ползват в една рутина или греша?
Весели празници, бъдете здрави и красиви в собствените си очи, и в очите на любимите ви хора! Flowers Hibiscus

# 728
Manishma, ама къде ти е адреса?
Специално GGBG нямат офис в Ирландия.
Май не го написах както трябва, извинявам се. Аз съм си в Ирландия. Просто се чудех дали не може да ползвате превозвач от тук като алтернатива на Англия.

# 729
  • софия
Ох, и аз се изказах неразбрала:grinning:
То питането за ebay се отнасяло до Бг. Нямам опит и ми е интересно, ако са малки пакетчета, спасяват ли се от.... Лошото място?
А иначе-за киселините и ферментите-така е, не се смесват.
За тонерите мисля, че balancing са с по - високо pH, отколкото изискват киселините.т.е,ако не е много агресивен измиващият продукт, направо liquid'а. Ама само мисля..може пак да се изложих:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 730
Току що ми доставиха на вратата от български пощи 3 пакетчета на децата от алиекспрес. Поръчвани са средата на ноември.
Ако ми беше близо офиса на ггбг досега да се бях дигнала да отида, но пък и не ми се чакат огромни опашки - да си прекарвам отпуската на опашка за пратка - ужас пълен.

# 731
Аз в пощата съм редовна и ходя през ден, понеже пазарувам предимно от чужбина. Няма я пратката от Корея. Чудех се дали изобщо някой друг е поръчал от ebay до България по този начин и да е пристигнало. Нямам проследяващ номер, то беше само една слънцезащита, която поръчах октомври и ми трябва за зимна. От продавач simplenavy, ако има значение.

# 732
HKI, дано да ти пристигне. Преди около 2 години поне 5-6 не препоръчани пратки от Корея изобщо не пристигнаха. Вероятно са откраднати някъде по пътя. От тогава само с проследяващ номер поръчвам. Никога не съм получавала пратка от там без проследяване. Искай възстановяване на парите, доста време е минало.

# 733
Сега си погледнах историята в ибей.
HKI, няма да те зарадвам,  точно от същия продавач не ми е дошла на Innisfree Moist Winter Barrier Sunscreen, имам и една поръчка от търг от beautynetkorea, която не дойде, но за нея имам дълбоко съмнение, че продавача просто не я прати, беше от търг нямах конкуренция и за 3 долара спечелих на atopalm шампоана и предполагам, че просто не го пратиха.
От други продавачи от Корея  нямам недоставена поръчка.

Това го гледах в стайла ми излизаше 35 долара с намалението и му се назландисвах.
https://www.asianbeauty.bg/%D0%B1%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%81%D0%B5% … tseller-trial-kit
Като гледам ще продължим да с и плащаме митница с кеф.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 18:42 от zari65

# 734
Вчера и днес получих поръчки от 19,12 и от 24,12 от Jolse с ДЧЛ ,бях и нагласила да са до 30 лв.
Logically Aquatide Resurface Serum и COSRX Acne Pimple Master Patch
Clean it Zero и ROVECTIN Cica Care Balm
чакам и Logically, Skin Aquatide Multi-Purpose Toner Mist ,който комбинирах с Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Blemish Spot за да направя 50 дол. преди отстъпки .
За мен това ще е начина ,като пуснат безплатна доставка от Jolse  ще се позапасявам .
Някой има ли качени на полет LO098 на 11,12 пратки ?

Общи условия

Активация на акаунт