Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 26 007
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Това ми е 3 лакиране вкъщи и още се уча.
Тази седмица съм с Beautilux 072, никак не ми хареса, много е течен и е като боичка + розов с глитър на Venalisa 39, който пък се оказа страхотен. Още праймър на Venalisa, база на Claresa, акрилна пудра, мат топ на Venalisa. 3 ден не е мръднал мата. Използвах маслото за кожички на Essence, който също е попадение. Акрилната пудра ми разшири сякаш нокътната плочка и ноктите изглеждат дебели, но пък са много твърди.

Това беше втория му опит само с продукти на Claresa и при сваляне падна на люспа, а ноктите ми си бяха страхотни отдолу. Цветът е Nude 116 на Claresa.

# 481

Да се похваля и аз с първото ми маникюрче 😊
Приемам критики 🙂

# 482
Това ми е 3 лакиране вкъщи и още се уча.
Тази седмица съм с Beautilux 072, никак не ми хареса, много е течен и е като боичка + розов с глитър на Venalisa 39, който пък се оказа страхотен. Още праймър на Venalisa, база на Claresa, акрилна пудра, мат топ на Venalisa. 3 ден не е мръднал мата. Използвах маслото за кожички на Essence, който също е попадение. Акрилната пудра ми разшири сякаш нокътната плочка и ноктите изглеждат дебели, но пък са много твърди.

Това беше втория му опит само с продукти на Claresa и при сваляне падна на люспа, а ноктите ми си бяха страхотни отдолу. Цветът е Nude 116 на Claresa.

Доволна ли си от продуктите на Claresa, как са откъм издръжливост , мисля да си поръчам ултрабазата и диамантения топ, ти тях ли ползваш?
Момичета ,ако някоя от вас също ги ползва, може ли мнение Blush

# 483
  • Стара Загора
Точно тях ползвам и за сега и двата маникюра с техни продукти 10 дни не мръднаха, но ми омръзна и смених маникюра. Този сега е с ултрабазата, но с Venalisa Mat Top.

# 484
Точно тях ползвам и за сега и двата маникюра с техни продукти 10 дни не мръднаха, но ми омръзна и смених маникюра. Този сега е с ултрабазата, но с Venalisa Mat Top.
От manicurezone ли ги поръча , за колко време дойдоха?

# 485
  • Стара Загора
От manicurezone ли ги поръча , за колко време дойдоха?

Четвъртък късно вечерта ги поръчах, в петък я обработиха и събота бяха при мен. Имаше и доставка до Спиди, не видях в условията безплатна доставка, но ми подариха 3 пликчета с камъни, за съжаление не си падам по камъни.

# 486
  • Пловдив
Тъкмо мислех сега уикенда да пробван новия топ на  Гелиш, ама вчера такава раничка си направих на едната кожичка, че няма да рискувам.
Мисля този път да пробвам следния протокол: каре, ултрабонд(1или2 слоя?)белеща база Борн прити, цвят, реинфорс, топ.

# 487
  • София
Тъкмо мислех сега уикенда да пробван новия топ на  Гелиш, ама вчера такава раничка си направих на едната кожичка, че няма да рискувам.
Мисля този път да пробвам следния протокол: каре, ултрабонд(1или2 слоя?)белеща база Борн прити, цвят, реинфорс, топ.

Ултрабонда разтваря карето, доста ще чакате да изсъхнат, ако правите каре, то ултрабонд само по края, където няма каре да не се докосват.

# 488
  • Пловдив
А ако сложа ултрабондът вържу белещата база?

# 489
  • София

За какво? Ултрабонд е предназначен за естествен нокът, да "залепи" базата и да държи по-дълго. Какъв с смисълът да държи гел лак за база.

Ако белещата база е съхнеща на въздух, ще я разтвори.

# 490
  • Paris, France

Не знам за каква бешеща се база пишеш, но ако е тази, която се пече в лампа няма нужда от ултрабонд. Тя си има лепкав слой. За Born pretty peel off no remover говоря 

Ултрабонд над база или каре не виждам смисъл да се слага. Слагам само там, където не съм направила каре 

И да, някои ултрабондове съдържат вещества, които разяждат лакове и бази. Трябва да се внимава.

# 491
  • Пловдив
Благодаря ви за бързите отговори, момичета!
Да, Борн прити е белещата база. По принцип ултрабондът го слагам точно там,където няма каре. Но предния път много бързо ми падна с белещата. Сега имам реинфорс, може и да се получат нещата с него.

# 492
  • Бургас
И аз да се покажа Simple Smile Това ми е лака, на една седмица е в момента, не е мръднал. Даже и блясък има като нов. По някаква случайност миналата година по същото време съм била пак с тази цветова комбинация, но с малко по-различни стикери.

# 493
  • София
Съни, много красив!

Чак ми се прииска да махна зеленото от ноктите и да сложа червено Simple Smile

# 494
  • Paris, France
Оле, sunny-n, червеното е трепач. Искам го. Ако нямаше карантина щях да те изнудя да ме лакираш и мене с него. Направо ми идва да се метна на влака и такър такър, да ти се дотътря да ме лакираш. Какво, най-много да ме глобят 🤩🥳. Кой е цвета? Може ли да издадеш и котешкото око от предишния маникюр, че и в него се влюбих?

Общи условия

Активация на акаунт