Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 26 727
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета, мисля да поръчам тези пудри
https://www.amazon.co.uk/Fluorescent-Colorful-Manicure-Iridescen … vZ0NsaWNrPXRydWU=
Въпросът ми е дали сте ползвали подобни и как точно се работи с тях?
По спомен в България когато ходих при маникюристка ги смесваше с нещо и така нанасяше върху нокътя.

# 466
В описанието пише пурдата да се смеси с бял гел, предполагам върви в комплекта.

# 467
  • Варна

Seengirl
Абсолютно автентично си изглежда Гелиш-ът. Нищо съмнително не виждам.  Да ти е честит.
 Аз вяра им нямам на тия посредници. Купувам директно и си го пращам на адреса на превозвач да ми е мирна главата и спокойно на душата.

# 468
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Натутках се ..., но се лакирах Simple Smile Някой, по-назад, питаше как си избираме с какво да се лакираме като цвят и декорация ... При мен понякога има идея ... понякога ... като тази вечер ... взех палитрите, избрах едно, което ми се стори ... шашаво и неотговарящо на времето Simple Smile и после гледах ваденките, за да реша какво да е Simple Smile Та - шашаво, неоново, портокалово, оранжаво и колело с гуми от портокал и лимон Simple Smile
Протокол: фрешър на Коди; база Сиkретли цветна 06; 2 слоя цвят (Флекси 24 - оранж и Флекси 175 - някакво млечно); топ Сикретли и чак след това сложих ваденките и върху тях Сеш ..., че ще ми писнат и след 3-4 дни да сменя с други ..., после фолио или брокат ... и ей, го минали две седмици Simple Smile

Да попитам: гледам на фрешъра пише, че е бил годен до 08.2020 ..., ама е пълно шишенцето и не смятам да го мятам в кофата, а да си го ползвам ... Ще има ли проблем, според вас?

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 22:34 от Почти безобидн@

# 469
  • Paris, France
Nevena Virolan Ти май ползваш все хубави продукти защо не споделяш твоите дизайни? Виждам от информацията и опита, който имаш, че сигурно вече си натрупала практика и моля те показвай ни идеите си и това също смятам, че ще е от полза за всеки. Ами за сега май е това. Simple Smile

Ноктите ми са толкова лоши, че трябва да налучквам продукти и да се лакирам внимателно.

Дизайни аз не правя. Лакирам си всичките, обикновено къси нокти с един и същ цвят, нещо класическо като червено, розово, син брокат. Хората, около които се движа повдигат вежди и от най-простия дизайн.

Снимки трудно правя и качвам. Само веднъж качих преди много години в тази тема.

Това лято ме заврънкаха в темата за къната да си снимам къносаната коса и къната и каквато съм шматка взех, че качих снимка на косата на друго момиче, защото без да искам съм я свалила, вместо да  я отворя в друг прозорец. Видя ми се като моята, малко под раменете и равна. Щях да умра от срам като ми писа модераторката бубанка да ме пита защо качвам чужда снимка, че и от същата тема.

Сега сме в карантина и със студент и ученичка, които по цял ден са на бюрата и мъж, който работи от къщи едвам сядам някъде да се намирам набързо.

Като намеря време, все светлината е лоша, маникюрът е грозно израстнал и накрая свалям.

Ще гледам да пусна снимки, де.

Seengirl, на мене твоя Top it off си ми изглежда като този в старата опаковка, но зная, че китайците бързо ги разучават и копират. Не бих могла да различа истински от ментак, а и не зная какво да гледам.

Преди време едно момиче се оплакваше от белене, което продължи и след включване на ултрабонд на Коди, който си купи от интернет. Обяснявах и как да го слага и да не става много лепкаво, а тя питаше какво лепкаво ставало. Видяхме се и нейния Коди  който е 1:1 с моя като опаковка е пълен с нещо като ацетон, но няма нищо общо с моя, който ferriy ми донесе. Нейното е нещо като фрешър, според мене, но етикетът и шишето са същите. Не знам кой копира опаковката на Коди и толкова ли му е трудно да я напълни с ултрабонд, но е факт. После други мацки се обадиха, че от алиекспресс купили същия и не оставял лепкав слой. Обаче тези, които си го купила преди години писаха, че техните са дошли лепкави, досущ като оригинала. Сложно е.

Следващият път си поръчай сама нещата и чети мненията на вече купили го!

Пробвай, мисля, че е истинския и после кажи как е.

Почти безобидна, моят фрешър, Gelish pH bond е купен с първата доставка от 2012 или 2013г и още си го ползувам. Имам и един на Essence от 2014 и още не съм го отворила, а имам и по-нови, които раздавам като се насъберат. Ей ме, тук съм и не са ми окапали ноктите. Нищо му няма на фрешера и не бих го изхвърлила заради датата. Това е спирт и ацетон, но са стабилизирани, така че да не се изпаряват бързо. Водка или уиски би ли изхвърлила само защото са преседели 🤐🥳? Ама честно 🤐  Ако да, пу съм кофата за боклук 🤩😎.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:24 от Nevena Virolan

# 470
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета! Ще приема, че е автентичен и ще дам отзиви като го пробвам Simple Smile
Невена, аз обичам сама да пазарувам и внимателно да съм прочела и проучила, затова и дадох линк проверен, от тук. И точно невъзможността да съм пручила обстойно, породи в мен съмнение...Няма го с доставка, инъче сама щях да съм го поръчала...
Може би трябва като Принцесата да действам, директно с превозвач. Ама то като гледам след години ще ми трябва топ хахах
Почти безобидна, много свежарско!

# 471
Разгледай добре опаковката. Ако има правописни грешки, вероятно е менте. Учудващо, но китайците често не преписват добре Grinning

# 472
  • Down south
@Seengirl,
ето моето шишенце, не съм сигурна, какво трябва да се сравнява, но поне номера на баркода е същият
Пробвай и сподели, дали ти харесва Simple Smile

Скрит текст:

# 473
Момичета, има ли магазини в големите градове, в които продават гел лакове за печене? Такива без печене съм купувала от Лили и ДМ.
Аз съм от провинцията и при нас се намират в китайските магазини, предимно Jessiе. Гел лакове съм намирала и в козметични магазини- бг производство бяха на цена около 10 лв., но марката не си спомням.

# 474
Аз ли съм първата празнично настроена в темата Joy

База Фокс каучук. Топ Коди без лепкав. Цвят Canni и обикновен лак. Стикери и печати от Китай.
Само ако се науча да правя и извивката около кутикула ... Grinning

Мажете ли масло и под ноктите? Не че имам масло де. Децата ми го затриха някъде и не мога да го намеря. Сега съм на зехтин Ехtra Virgin от Billa Grinning

# 475
Алмира , супер е, ще крада Joy имам същите ваденки и се ,,чудех ко ше ги прая,, Grinning

# 476
  • Пловдив
pepina709 в Пловдив в Пандата има Джеси и още един вид. В Стар найлз в Гранда също има гел лакове, но цената поне за мен е висока там.

# 477
Здравейте момичета.
Най-накрая пристигна всичко и дойде време за моят първи маникюр вкъщи 😁
Имах 2 нокътя за изграждане и като се захванах с гела сложих и на естествените ми по един слой, но не си прецених времето и след някой друг час ще трябва да продължа с лакирането. Въпросът ми е ще трябва ли да сложа върху гела праймер и база или направо лака?

# 478
Не е нужно, върху буфериран гел може да сложиш директно цвят. Ако все пак се притесняваш дали ще държи, сложи и база, но от праймер определено няма нужда.

# 479
Благодаря за бързия отговор 🤗

Общи условия

Активация на акаунт