Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 26 741
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
И между другото да ви кажа, че ел. пилата, която поръчах на 11.11 вече е в България, казвам, защото бях прочела тук като написахте, че техниката идвала за седмица-две... вярно и на транзакцийте по банкова сметка виждам, че идват от Люксембург. Явно наистина техниката е с приоритет и тръгва веднага.

# 451
  • Down south
Daylily, вече ти писах, че всеки ултрабонд върши това, което върши Sensationail primer. Купувай смело Gelish Probond! Няма да се разочароваш. Други много добри са:

1. Young nails protein bond - по-як не съм срещала. Установих, обаче, че всеки друг ултрабонд дава същата здравина ако се сложи на 2 слоя и се изпече.

https://www.amazon.com/Young-Nails-Nail-Protein-Primer/dp/B00EF4 … a+bond&sr=8-4
2. Cuccio Fuse - гадта държи.
3. Kodi ultrabond
4. IBD Power bond
5. Ezflow Bond it on
Купи този  който ще ти доставят най-бързо! Тествала съм всички предложени и сложени на 2 слоя държат еднакво на моите нокти. Успех

Мерси. Поръчах.
 Sensationail слагах на един слой и в лапмата за 10 секунди, като дойде ще пробвам на два. Ако слоевете са два,  отделно ли се пекат?
Доколкото чета при Gelish pro bond няма печене? Един или два слоя с него.

# 452
Здравейте,  понеже и аз чакам неща от AliExpress, предимно коледни цветове и я дойдат навреме, я не, мога ли да ви помоля, да препоръчате някоя коледна серия от Амазон? Поне ще дойде до седмица с Prime. Също така може ли да препоръчате много лъскав топ лак? Този, с който съм  няма този стъклен блясък, който аз желая Grinning  (ползвам топ на Modelones).
Благодаря предварително:hugs:

# 453
И между другото да ви кажа, че ел. пилата, която поръчах на 11.11 вече е в България, казвам, защото бях прочела тук като написахте, че техниката идвала за седмица-две... вярно и на транзакцийте по банкова сметка виждам, че идват от Люксембург. Явно наистина техниката е с приоритет и тръгва веднага.

Ако е с доставка от Европа, да. И моята от Полша дойде за седмица със Спиди. Но тези с доставка от Китай си се бавят поне по месец.

# 454
  • Paris, France
Gabi170, Gelish top it off препоръчвам от амазон. За 7 години не съм намерила по-лъскав.

Това намерих за Коледа, но има и други:

https://www.amazon.com/Young-Nails-Nail-Protein-Primer/dp/B00EF4 … a+bond&sr=8-4

Не зная къде си и от кой амазон ще купуваш, но мисля има хубави цветове с Prime доставка. Разгледах ги и си избери. Напиши Christmas series gel polish и виж какво излиза!

Гелиш имат хубави коледни цветове. Разгледай им цветовете тук:

http://www.chickettes.com/gelish-swatches/

Избери си един или два и ги потърси по име и другаде да ги видиш. Ако не си сигурна какви са, питай, защото на снимка някои тъмни изглеждат тъмночервени, а са лилави.

Можеш да им потърсиш номера и да купиш някой ментак със същия номер, но да знаеш, че няма да е същия.

Дени, спокойно, всичко ще ти дойде! Аз поръчах за две мацки и сега ме подлудяват всеки ден дали е или не е тръгнало. За себе си гледам какво ми свършва и като видя, че до 4-5 месеца няма да имам нова пила, блокче, шайби за ел. пилата, някакви декларации, веднага поръчвам и после складирам в мазето 🥳🥳🥳 и си свиркам. Винаги държа неотваряна база и неотварян топ и като ги отворя, веднага поръчвам следващите  

Дейлили, щом ти седи с един слой и 10 сек в лампата, така прави и с Гелиш Probond. Ако почне белене слагай втори слой и суши повече. Мисля, че ще е същото. С Gelish foundation, каквато ползваш в момента ти, един слой, изсушен за 30 сек на въздух ми беше достатъчен. Слагаш само там, където слагаш и сега.

В резюме - ползваш по същата схема като Sensationail primer. Ако няма добър ефект сушиш по-дълго и ако това не помогне слагаш втори слой.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:57 от Nevena Virolan

# 455
  • Down south
Ползвам
PH bond (Gelish)
Sencentional gel primer - само на свободната част
Gelish fondation
Gelish лак (два слоя)
Gelish top

Трайността се увеличи, много ме е яд, че този праймър се разля.
Ще пробвам с този на Gelish.

# 456
Nevena Virolan ти от къде го купуваш този Gelish top it off, защото аз го потърсих и го има в amazon.com и цената му е много сносна - 16$ и това мисля без доставката... Прекалено ми се струва и ако има някой друг пряк път до него ако може сподели. Grinning

# 457
  • Down south
Nevena Virolan ти от къде го купуваш този Gelish top it off, защото аз го потърсих и го има в amazon.com и цената му е много сносна - 16$ и това мисля без доставката... Прекалено ми се струва и ако има някой друг пряк път до него ако може сподели. Grinning
Цената се движи в този диапазон $16-18
Колко струва доставката за теб?

# 458
  • Paris, France
Последният ми го донесе приятелка от Щатите. Нямам представа откъде го е купила  но е от големите, по 15мл, а те не се намират лесно във физически магазин и. Иначе от амазон. Към 20€ е с доставката до Франция  Цената е прилична за качеството. От тукашни форуми зная, че е най-евтин в Калифорния, но на някои места искали лиценз. Флорида е ОК ако някой ходи.

В ибей май го има по-евтино, но отдавна не съм пазарувала оттам.

По магазините имат Gelish mini в свободна продажба, но някои цветове нямат нищо общо с тези със същото име в 15мл флакони. Black curry berry е черно-червен плътен цвят в 15мл и кафеникаво-червено беше в малкото шишенце.

От разпродажби имам цветове за по 2-3$ в мини версия.

Внимавай, защото Гелиш имат и друг топ за маникюр и с потапяне и той нито е (толкова) лъскав, нито става за над гел.

# 459
Момичета, има ли магазини в големите градове, в които продават гел лакове за печене? Такива без печене съм купувала от Лили и ДМ.

# 460
Daylily даже не погледнах доставката, тъй като нямам регистрация в амазон и предвид абсурдната цена направо затворих страницата, аз за такава сума си взех лампата, а тук говорим за един лак така, че не ми е приоритет и по бюджета в момента. След празниците може и да го помисля сега се задоволявам с Джеси. Grinning

Nevena Virolan Ти май ползваш все хубави продукти защо не споделяш твоите дизайни? Виждам от информацията и опита, който имаш, че сигурно вече си натрупала практика и моля те показвай ни идеите си и това също смятам, че ще е от полза за всеки. Ами за сега май е това. Simple Smile

# 461
  • Пловдив
Точно днес си получих моя Гелиш Топ ит офф. Сега обаче ме гложди оригинален ли е... Поръчах с посредник, дадох един линк,който някой по-назад сподели. Само че, като поръчваше момичето нещо не се получи от този продавач. За ибей говорим. И в крайна сметка го поръча от друг, ама толкова набързо,че аз не можах да видя ни рейтин, ни нищо... цената му беше 14-15 паунда мисля, а бе платих го 37лв. Ама загложди ме, дали не е някаква измама...и да ми пробутат накой китайски. Уж пише мейд ин юесей, ама дали... сега ще ви покажа и снимки, капачката нещо ме притесни.
Скрит текст:

# 462
Е аз нямам опит ама самото шишенце изглежда стилно и елегантно... определено ми харесва. Seengirl ти пробва ли го на маникюра си? Нека опитните си кажат думата, няма спор и на мен ми харесва как изглежда и след като го похвалихте означава, че има защо...

# 463
  • Пловдив
Ами все още не съм го пробвала, но след толкова позитивни мнения тук, не се замислих и го взех.
Между другото, причината за " нетрайния" ми маникюр може да се окаже именно досегашния ми топ - Елит99. Значи ноктите,които бяха с него се обелиха на люспи, все едно със с  белеща се база, а тези които са ми с матовия топ (на ГД коко) не са мръднали... в момента съм само с 4 лакирани пръста хихихи, нямам време да ги махна

# 464
  • Down south
@Seengirl,
Изглежда автентичен. И цената, и тя Simple Smile
Не съм у дома в момента, но когато се прибера ще разгледам моят.

@Deni Von D,
Сега виждам, че може да се намери (САЩ) и за $13, но пък доставката ми излиза $8. Общо взето в Амазон с безплатната доставка, изглежда най-достъпно.
Най-изгодно е да ти го донесе някой, който пътува.

Общи условия

Активация на акаунт