Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 931
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Феновете на Indigo, моля споделете - Removable protein base белеща се база ли е? И коя е любимата ви база на марката. Стана ми интересно след толкова хвалби в темата.

# 586
  • на брега на морето
Не е белеща индиго базата. 100% разтворима е в " римувър", затова я пишат " removable".
На мен тя ми е любима- протеиновата, аз друга не съм ползвала.

# 587
  • Paris, France
Феновете на Indigo, моля споделете - Removable protein base белеща се база ли е? И коя е любимата ви база на марката. Стана ми интересно след толкова хвалби в темата.

Не е белеща се база, но ако се сложи на полирани нокти и над каре, на 2 слоя, може спокойно да се избели. Гъста, каучукова, мека база е, с която може да се изравняват нокти и да се изгражда алекс. Много добре държи удължители за цял нокът, от сорта на Apres Gel X и във Франция е най-популярното средство, с което ги лепят по салоните.

Протеиновата база ми  е любимата база на Индиго. Не, че другите са лоши, но е ясно, че за смотани нокти трябва меко. Нямам я, тествах я за да помогна на съседка, на която всичко и се бели от кутикули. Такова чудо не съм виждала досега. Помогна базата, но не на 100%.

На слаби нокти се слагат 2 слоя и се пече поне минута. На мене не ми държи без ултрабонд, но на мене без ултрабонд нищо не ми държи.

Индиго консултират много добре и са честни. Няма да ти продадат 100 боклука. Имат физически магазин и цената (без доставка) си е евтина за Париж.

Добра опаковка, малка, но имат голяма, четка (предпочитам Гелиш, обаче 🥳💐), не вони (поне за моя нос), държи на всякакви нокти.

Учуди ме лесното падане в ацетон. Ако се слага каре и се запили топа и малко от гела, до 5 мин всичко е паднало. Завих 10 пръста и отидох да видя какво става с кутрето и беше отлепено.

На салони и маникюристки продават без ДДС, но трябва номер и лиценз.

Всичко тяхно, което съм тествала е топ of the top. Огледалните им пудри са огледални, накрайницоте за пила пилят това, което трябва да пилят и без да разраняват.

На мене ми я препоръча Мелина_3 от тази тема и наистина е добра. Препоръчвам я и аз, макар и да не съм си я купила, защото беля.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 22:02 от Nevena Virolan

# 588
  • на брега на морето
Неви, само да допълня мъничко иначе подробното ти и чудесно описание на протеиновата база Hug, -и без каре пада лесно, 5-10 Мин. Даже не пилвам топа. Само завивам с течност за сваляне на гел лак( или обикновен лакочистител) и фолио, и после махам.
И хубавото на тази база е, че ноктите ми са супер отдолу. Тъй че и да реша да ходя известно време без лак( нещо, което не съм правила скоро:satisfied:)- изглеждат здрави и добре.

# 589
Каква е цената на белещата база на Индиго? А на гел лаковете? Къде им гледате продуктите. Аз намерих сайт, но не ми излиза нищо.

# 590
  • Варна
Базата на Индиго НЕ Е белеща. 5 поста нагоре го обясняват момичетата. Чудя се да отърмъча ли една голяма протеинова база в петък Grinning. Голяма мишка съм чак ме е яд на мен си . Маките бази са 20лв. големите 35.

# 591
Може ли линк или марка добри клещи за кожички?
Ползвам тази от джъмбо, но не хваща добре

# 592
  • София
https://www.bornprettystore.com/born-pretty-professional-cuticle … tool-p-50871.html

# 593
  • Paris, France
Каква е цената на белещата база на Индиго? А на гел лаковете? Къде им гледате продуктите. Аз намерих сайт, но не ми излиза нищо.

Indigo нямат белеща се УВ база, доколкото зная. Ако имаха нямаше как да не узная 🥳.  Имат каучукова, която е супер гъста и с нея може даже леко да се удължи и изгради (Protein base), имат рядка, която не държи на калпави нокти, средна, имат Ultra Strong, която е неразтворима и е за жени, работещи с химикали, свалящи с пилрне итн. Ето цените на базите им, като тези цени са без данъци. Като цъкнеш на даден продукт се виждат 2 цени. По-високата е за простосмъртни без номер.

https://www.indigonails.fr/108-bases-et-tops-gel-polish

13мл протеинова струва 41-42 лева във Франция с данъци, към 35 без. Цените за професионалисти са съпоставими с тези на Коди тук.

Малките, цветни лакчета от по 7мл са по около 17 лева за профил, 21 лева с таксите. Отдавна не давам по толкова 🤩🥳😻🤐🥵 и си 'одЪ грозна с Венализата. Добри са, лесно се изпичат, 30 сек даже за тъмните в Сън1 и лесно падат с ацетон, но не бих дала толкова пари за тях, сори.

Могат да се видят на палитра във физическия магазин.  Много са любезни, помагат със съвети, даже показват нагледно. Всеки продукт е идеално описан, с пълен протокол и време за печене и кал се сваля. За протеиновата база пише, че след първи слой може да се махне лепкавия слой без това да промени трайността и наистина това помогна на момичето да не и се бели от трвти ден лака. Махала съм лепкав след апекс, но не ми беше дошло на ума да махам след първи слой.

Протеиновата база не се сгъстява за разлика от Коди. Удобна е за пътуване, защото става и за леко удължаване. Май е леко по-твърда от Коди, но нека принцесата да каже. Аз слагам твърд топ и не усещам мекота на база.

Мелина 3, зная, че я махаш бързо и без каре, но аз не съм я слагала без каре  там където имах ултрабонд си седеше и затова не смея да правя свободни съчинения по въпроса Hug Да речем, че се маха по-лесно от Коди, но зависи и от нокти.

Преди 2 страници есмералда сравни клещите на Сталек с тези на Born pretty. Включих се и аз.

prinzesata, значи на вас ви я продават на цена без ДДС тук. Идеално, вземи я ако можеш.

Утре ще взема да им звънна да питам продават ли без тапия.

над таб, как е топът на Нес в сравнение с Гелиш днес?

# 594
  • София

Все така по-лъскав Simple Smile

Добавям снимка, ама мнооооооого ми писна, но нямам време за корекция Sad

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 12:18 от nad_tab

# 595
  • София
Отчаяна, че няма да се доредя до Indigo реших да пробвам с Cuccio.
Оказа се, че в момента имат 20% намаление Simple Smile

Допълвам се:  Преди време бяхте писали, че са добри. Все пак може ли да споделите впечатления Cuccio сравнено с Indigo?

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 09:32 от ffiffka

# 596
Здравейте, искам да си матирам лака, но предния път го матирах директно върху лъскавия топ, и след едно измиване на ръцете , се отлепи. Та въпроса ми е как да процедирам сега, мислех си да матирам малко лъскавия топ , отгоре база и тогава мат, дали ще се получи, вие как го правите?

# 597
Cuccio също продяват само на професионалисти.
Здравейте, искам да си матирам лака, но предния път го матирах директно върху лъскавия топ, и след едно измиване на ръцете , се отлепи. Та въпроса ми е как да процедирам сега, мислех си да матирам малко лъскавия топ , отгоре база и тогава мат, дали ще се получи, вие как го правите?
Буферирам лъскавия топ и нанасям матов, ако става въпрос за вече направен маникюр.

# 598

Все така по-лъскав Simple Smile

Ще ме накараш да си купя и топа на Нес. От базата им съм изключително доволна, макар и да се работи трудно с нея, ми държи повече от всички други бази. Купих си Фокс каучукова, но така се разочаравах, обели се по свободния край на 2 нокътя още на шестия ден. Развали ми се хубавия коледен маникюр Angry днес ще го свалям.
Някой пробвал ли е База Нес отдолу, а отгоре каучукова. Ще държи ли, да пробвам така със следващия маникюр?

# 599
  • Paris, France
Отчаяна, че няма да се доредя до Indigo реших да пробвам с Cuccio.
Оказа се, че в момента имат 20% намаление Simple Smile

Допълвам се:  Преди време бяхте писали, че са добри. Все пак може ли да споделите впечатления Cuccio сравнено с Indigo?

Преди няколко страници писахме за базата и топовете на Cuccio  и доста хора споделихме подробни, километрични мнения. Cuccio с Indigo може да сравни само някоя, работила и с двете марки маникюристка. Повечето пишещи тук познаваме максимум 2-3 бази на някоя марка, още толкова топа и още толкова от друга марка.

Какво значи да са добри? На такъв въпрос бих отговорила, че и двете марки са добри. Ако не си по-конкретна няма как да ти се отговори смислено.

nad_tab И аз познаваме старата база на Кучио, която за nad_tab се маха трудно, за мене не седи изобщо без Fuse, а в стари теми съм чела, че се махала лесно без ултрабонд. Хубаво, ама не ми държи. Топът, който дама тук похвали като лъскав е някакъв нов, който с над таб не сме виждали. Старият ми харесва, но не колкото Гелиш.

На Индиго съм виждала само 3 бази, 2 от които никога не съм тествала,защото едната се маха само с пилене, а другата не е за проблемни нокти. Техен топ не съм тествала, но на снимка изглеждат добре, но пък на снимка тънките разлики не личат. Погледни на над маникюра и ще видиш,че всичките и нокти изглеждат еднакво лъскави. На мене ми се струва,че показалецът е леко по-матиран, но от снимката не забелязвам кой знае каква разлика.

Ако си начинаеща е добре да заложиш на продукти, които седят на всякакви нокти и се махат лесно, а после да тестваш сама.

Дамата, която похвали новия топ на Cuccio купи Гелиш и скоро ще сравни.

над ,  💐💐💐💐❤❤❤❤. Чакам края на експеримента и да издадеш кой топ кой е.

Общи условия

Активация на акаунт