Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 578
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Ще се харчат пари на 11.11.Joy.

# 76
  • София
От цветният лак на Индиго съм много доволна. От базата същото! 🙂
Напоръчах различни розови брокати от Али, но не съм впечетлена от никой, а от брокатите на Росалинд съм разочарована. 😒
Аз това сътворих днес, въпреки, че не си го представях така точно. 😄 За първи път го ползвам този лак на Ness, но ми се искаше да е по-тъмен.
Скрит текст:

А, с разпъването на сергията, много си улесних живота с това куфарче. 😁
Скрит текст:

# 77
  • Down south
Идеята с "куфарчето" никак не е лоша. Благодаря!
При мен сергията е в надписани кутии.

# 78
Момичета, препоръчайте добри боички за рисуване. По възможност такива, които мога да купя в София.
От Али поръчах вече няколко на Веналиса, но кой знае колко време ще ги чакам.

# 79
  • София
Момичета, препоръчайте добри боички за рисуване. По възможност такива, които мога да купя в София.
От Али поръчах вече няколко на Веналиса, но кой знае колко време ще ги чакам.
Виж в Базар.бг, има доста избор, физически магазин не знам.

# 80
От цветният лак на Индиго съм много доволна. От базата същото! 🙂
Напоръчах различни розови брокати от Али, но не съм впечетлена от никой, а от брокатите на Росалинд съм разочарована. 😒
Аз това сътворих днес, въпреки, че не си го представях така точно. 😄 За първи път го ползвам този лак на Ness, но ми се искаше да е по-тъмен.
Скрит текст:

А, с разпъването на сергията, много си улесних живота с това куфарче. 😁
Скрит текст:
И аз складирам в куфарче( моите са за инструменти), свих ги от ММ, но е много удобно Blush

# 81
Да се включа с линк за добра ел. пила от Али:

https://a.aliexpress.com/_mOErPzj

И хубави приставки за пила:
  - за кутикули:
https://a.aliexpress.com/_msKKsqD

- за сваляне на гел, полигел, гел лак:
https://a.aliexpress.com/_mspcbV7

Хубави клещички за кутикули на Born pretty:
https://a.aliexpress.com/_msmqXh3

Бази, цветни лакове и топове от Али не поръчвам. Много съм доволна от топа без лепкав слой на FOX и от матовия топ на Kodi satin. Препоръчвам ги.
Отваря ми се началната страница на Алиекспрес и не мога да видя продуктите.
Вчера ги виждах нормално .Тъкмо реших да поръчам и греда

Един въпрос имам. На коя стъпка е подходящо да сложа един слой рейнфорс , за да са ми по твърди и издържливи ноктите?

# 82
  • София
Susie, след базата.

Venislava Todorova, аз 1 седмица се чудих да го взема ли, ще ми свърши ли работа.😄 Но преди това само ходех до шкафа, където бяха, а сега го стоварвам на масата и всичко ми е под ръка.

# 83
Susie, току-що пробвах да ги отворя и линковете се отварят нормално. Може би е проблем с твоя браузър, пробвай с приложението или на компютър.

# 84
  • София
Момичета, леко ви изпуснах.... срам не срам, но последните месеци бях на стандартен червен гел...

Вчера, най-накрая намерих време да сложа нещо по-интересно Simple Smile

Цветните гелове са китайчета HNM 5604, Lily'Cute LC78, праймер Semilac, основа OPI Pro Helt, твърд Clear gel na URSugar върху цвета, топ Gelish. В тази комбинация, гела ми издържа по месец, последните 2 месеца, на втората седмица, набутвам кожичките и лакирам слой цвят  и слой топ, гела става още по-хубав Simple Smile Естествено, свалянето става само с пилене до първия слой цвят и след това киснене.... но пък за 2 месеца, нито един отлепен нокът.

Печатах с шаблон  на Мойра и лак на Кадс.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 12:58 от nad_tab

# 85
  • на брега на морето
Зарадвах се да те видя отново при нас, Над! Hug Страхотен маникюр! Heart Eyes

# 86
Susie, след базата.

Venislava Todorova, аз 1 седмица се чудих да го взема ли, ще ми свърши ли работа.😄 Но преди това само ходех до шкафа, където бяха, а сега го стоварвам на масата и всичко ми е под ръка.
И аз така правя , имам два един малък за инструменти и декорации и един по-голям за лакове,бази и други неща в шишета Grinning

Бимба, мойта я купих от едно момиче в ОЛХ   заедно с обезмаслителя, затова с линк не мога да помогна Blush

# 87
Фавотит ми е камуфлажната база на Beautilux, много ми е удобна за укрепване. При сваляне лесно се бели и се разтваря с ацетон.

Понеже ми е на привършване, реших този път да си взема "по-качествена" база и си поръчах камуфлажната на F.O.X, обаче ми се струва прекалено течна.
Изобщо нямам идея как да направя укрепване или да взема капка, за апекс да не говорим... Единственото, което ми хрумна беше да обърна лампата наобратно и да пека с ноктите надолу, за да не се разтича и да се получи някакъв апекс. Сега усещам, че е трябвало да сложа още база, но с тази консистенция не успях да преценя добре.

Следвам си обичайния протокол за укрепване:
1. Тънък слой - пека
2. Тънък слой - не пека
3. Дебел слой (капка и изравняване) - пека

Нямам голям опит с базите. Някоя от вас има ли такава и трябва ли да е толкова течна?

Ако ми препоръчате друга камуфлажна каучукова, подходяща за укрепване, ще съм Ви благодарна. Hug

Предишния ми маникюр:

Пигмент - Essence 06 - be my little mermaid
Черното е прозрачно черно YZX, с което не се разбирам, смесено с още черно.

# 88
  • София
MaryJane21, да, и аз имам камуфлажна на Фокс и е страшно рядка. Друга камуфлажна имам на Коди и много си я харесвам, доста е гъста. Имам и 2 млечно бели бази от сайта на Коди, но не са на Коди и те са много гъсти.

# 89
А някой има ли мнение за каучуковата база на Beautylux,?

Общи условия

Активация на акаунт