Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 587
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Venislava Todorova, камуфлажната си е каучукова, не съм пробвала прозрачна, но и тази си е почти прозрачна, ако за нея става въпрос

# 91
  • Стара Загора
Камуфлажните бази под всякакъв цвят ли могат да се ползват или при френски и рисунка, декорация?

Какво е рейнфорс, нещо за укрепване на ноктите да са по-твърди ли е?

# 92
Тъкмо и аз за камуфлажната база на F.O.X идвам да се оплача. Изобщо не съм доволна, много се отдъпва от свободен край. При вас това случва ли се? Пробвала съм по различни начини д я ползвам - над каре, над белещата се база на Несс, над белещата на Борн прити, ефектът е все същия.
Сега чакам камуфлажна на Бютилукс, много се надявам с нея да няма такива проблеми.

# 93
Имам камуфлажната база на Фокс и съм доволна от нея. На мен ми се струва даже доста гъстичка, но аз изравняване на плочката не правя. Може и да имаме различни продукти, те имат няколко вида. Моята е Cover rubber base 08. Не ми се отдръпва, ползвам я на гол нокът. Много съм доволна от тази база, единствената ми забележка е, че можеше да е една идея по-рядка. Сравнително нова е, от септември я ползвам.

Имам и Клареса ръбър 03, също съм доволна, тя е една идея по-течна от базата на Фокс, но според мен е достатъчно гъста, за да се прави и с нея изравняване.

# 94
И моята е от същата серия, но цвят 006, ползвам я от юли. Може би трябва да я пробвам и аз на гол нокът, че нещо не ми се получават нещата с беленето. С какъв топ си, esmeralda23?

# 95
Пак на Фокс, no wipe top coat. Имам и Claresa diamond no wipe. И от двата съм доволна.

# 96
# 97
Няколко поста по-нагоре съм похвалила втората пила.

# 98
  • Варна
И третата е добре. Задължително си купи други битове, тези , които идват с пилите са боклук.

# 99
  • Стара Загора
Препоръчайте червен празничен лак било то и с леки бляскави частици или споделете кои цветове и комбинации обичате да ползвате покрай декемврийските празници.

# 100
Препоръчайте червен празничен лак било то и с леки бляскави частици или споделете кои цветове и комбинации обичате да ползвате покрай декемврийските празници.
Ако кажеш какъв клас лак търсиш мисля, че по-лесно бихме препоръчали нещо. При мен представата за празнични цветове са- червено със златно, черно със сребро и като идеи много пъти са ми допадали червено със зелено, чакар че не съм правила такава комбинация, но покрай зимните празници червения цвят и зелени са най-често срещани, както във украсите, така и в сувенирите, украсите и прочие...
Аз бих задала и друг въпрос. Понеже от вас в темата научих за мазането с лимон, както и с масло искам да ви попитам това по какъв начин повлиява състоянието на маникюра? Правя го, но честно казано не знам "научното" обяснение за положителното влияние върху маникюра ни. Таа ако можете да ме светнете леко 😄🤪

# 101
Момичета, в момента съм без гел лак тъй като състоянието на ноктите ми доста се влоши. Виждате ли разлика в цвета на плочката горе долу от средата на нокътя? Това е момента, в който ми е правен последния гел лак.Знаете ли на какво се дължи и дали да се притеснявам? При доста маникюристки съм била, но такова нещо за първи път виждам.

А тъкмо си събрах нещата за домашен гел лак, но сега нямам ноктите...

# 102
  • София

На мен много ми допада Нес 7425 , ето го на миналогодишната Коледа, май пак него ще сложа Simple Smile

# 103
На мен ми изглежда, че имаш останала база по част от нокътя (по-светлото), другото е израсналото от нокътя. С ел. пила ли ти свалиха последния маникюр?

# 104
  • София
На мен ми изглежда, че имаш останала база по част от нокътя (по-светлото), другото е израсналото от нокътя. С ел. пила ли ти свалиха последния маникюр?

И на мен така ми изглежда 🤔 много е равномерно на всички нокти. Гладка ли е плочката, там където почва бялото, има ли "праг"?

Общи условия

Активация на акаунт