Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 591
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми изглежда, че имаш останала база по част от нокътя (по-светлото), другото е израсналото от нокътя. С ел. пила ли ти свалиха последния маникюр?
Не с фолио, но не се усеща да има останала база... Плочката в равна.

# 106
  • Варна
Новоизрасналия нокът не е матиран/не му е свален гланца,но и за мен не е свалена старата база до край. Виж си свободния край на средния пръст. Стои като отчупено от двете страни. Дай снимка на свободния край отпред. Ако е база веднага ще се види.

# 107
  • Paris, France
nad_tab, добре, че се появи да те помоля да сметнем чак линк към магнити, че правя списък за тукашната ми група за 11.11. Предварително ти се извинявам, защото те карам за поне 10ти път, обаче никой от ликовете не е активен, а нещо не успявам да намеря същите. Благодаря.

Хубаво червени цветове за мене са

Elite99 1343  - ярко, топло червено като носиятабна дядо Мраз. Покрива на 3 слоя.

https://www.amazon.fr/Elite99-Soakoff-Permanent-Manucure-15ml-1343/dp/B07G7PDG9S

Elite99 Starry bling 6625 - едър тъмночервен глитър, с тук там лилав, май беше, покрива идеално ма максимум 2 тънки слоя.

Gelish wiggle fingers wiggle toes..... невероятно не много тъмно син глитър. С декорация бели снежинки

Gelish Good Gossip- червен със златист глитър, прозира, може да се сложи над черно.

Gelish Queen of hearts - прилича на показания от nad_tab.

За мене Коледа е Гелиш. Ако си харесаш нещо от тук:

https://www.chickettes.com/gelish-swatches/

Joy, разликата в цвета според мене се дължи на това, че част от нокътя е бил покрит с грл и не се е цапал като израстналото голо. Белите петна са от пресушаване. Получаваха ми се редовно от Шилак. Другото е недостиг на цинк, но няма общо с гела. Третото е да се е получило отлепване от някоя съставка, но обикновено започва от ъгъл или странична гънка.

Ноктите ти изглеждат зле, защото не са полирани. Много се ядосвах като тръгнеха да пилят с пила 180 след сваляне и ми кажеха, че ноктите ще се оправят след дни. Нокътя трябва да се шлифова и полира. Купи си полиращо блокче и щлифовай хубаво стърчащото и полирай с търкане поне 2 минути на нокът, като сложиш масло преди да търкаш с гумата. Ще си видиш и усетиш ноктите други. След това лимон и мазане.

Ноктите ти са здрави. Няма слизане на усмивка, за което ти блазосвам,  няма изваждане от странична гънка, няма джобове, възпалено. В първия момент помислих като есмералда, че има останала база, защото по-светлото дава илюзия за повдигнато и чак като видях какво си писала се усетих. Обаче ми се струва, че има остатък от базата все едно е сложен топ. Да имаш стар гел или акрил по ноктите?

Мажи усилено с маслото и след седмица мисля, че ще може да се лакираш.

# 108
  • Стара Загора
Препоръчайте червен празничен лак било то и с леки бляскави частици или споделете кои цветове и комбинации обичате да ползвате покрай декемврийските празници.
Ако кажеш какъв клас лак търсиш мисля, че по-лесно бихме препоръчали нещо. При мен представата за празнични цветове са- червено със златно, черно със сребро и като идеи много пъти са ми допадали червено със зелено, чакар че не съм правила такава комбинация, но покрай зимните празници червения цвят и зелени са най-често срещани, както във украсите, така и в сувенирите, украсите и прочие...
Аз бих задала и друг въпрос. Понеже от вас в темата научих за мазането с лимон, както и с масло искам да ви попитам това по какъв начин повлиява състоянието на маникюра? Правя го, но честно казано не знам "научното" обяснение за положителното влияние върху маникюра ни. Таа ако можете да ме светнете леко 😄🤪

Бих казала до 10лв на лак. Знам, че има лакове и по 30лв, но за домашна употреба ми е в повече.

# 109
Сега ги мажа с един заздравител SOS на Eveline, може би за това изглеждат по-странно, но не смея да ги пипам повече защото не са като нокти, просто са много, много меки...

# 110
  • Paris, France
Joy, почни да мажеш с масло и да топиш в оцет или лимон. Тези две дейности наистина заздравяват ноктите за разлика от заздравителите, които ги пресушават и това дава илюзия за твърдост.

За лакове до 10 лева - в алиекспресс е пълно с такива. Влезте, изберете оферта с най-много купувачи, отидете на мнения и цъкнете на втората икона за снимки. Появяват се само мнения със снимки. Ако си харесате някой цвят записвате номера и или си го поръчвате веднага, но няма гаранция, че ще дойде до Коледа или купувате същия цвят от олха или подобен сайт. Azure, Venalisa, GDcoco, Elite99, Belen, Born pretty, Canni и много други имат разкошни лакове в този ценови диапазон. Отдавна рядко плащам над 4 лева за цветен лак.

Момичета, правя списък за продукти от 11.11, но се затруднявам и ако може да предложите нещо за:

1. Белеща се база.  Има оплаквания от Born pretty, Venalisa им деряла ноктите, URsugar им била гъста, Meet across воняла. Аз съм с една немска В момента и отдавна не съм поръчвала. Ако наскоро някой е купил, моля да препоръча.

2. Черно и бяло. На едно момиче дошло прозрачно черно от ГДкоко, друго пише, че на Венализа бялото искало 3 слоя. Аз други не съм имала или пробвала скоро  

3. Хубав матов топ. Доволна съм от ГДкоко, Белен предложих, че някой го похвали тук, но се обадиха мацки, че единият слизал от лака, а другия се изтривам след 3 дена  

4. Лепило за фолио - по идея на Мелина 3 предложих БП, дето съхне на въздух, но има недоволни.

5. Полигел - доволна бях от ГДкоко без лепкав, но вече го няма.  

А аз, нали съм добричка си взех таралеж в боксерките. 😇 с тоя списък.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 23:18 от Nevena Virolan

# 111
BGN 1.66  30% Off | BORN PRETTY Matte Top Coat Color Nail Gel Polish Soak Off UV Led Gel Varnish Permanent varnish  Nail Art
https://a.aliexpress.com/_B18gZI

Матов топ лак на Борн прити, остана матов до последно, след 2-3 изпробвани този ми  е фаворит!

# 112
  • София
Нев, ето магнит https://www.aliexpress.com/item/32803141648.html?spm=a2g0o.produ … ,searchweb201603_

Най-добре, да се посочи да се търси в търсачката "strong power magnet" с дебелина 2-3мм, широчина 1см. и дължина 4-6см.

За лакове до 10лв. и ако се искат на момента то има доста марки в мейкъп.

Ако може да се чака, според мен GDCoco са много добър вариант с цена под долар. Много любимо червено е 803.

https://www.aliexpress.com/item/4000631153847.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

# 113
Аз имам спешна нужда от нова лампа. Много се колебая между Мерцедеса и Диаманта, гледах също някаква нова, ще прикача снимка

Искам да пече колкото може по-бързо и засега клоня към Мерцедеса. Само ме притеснява да не ми пари на ръцете, защото съм с много светла кожа (не знам дали има значение). Също така се спрях на Sun X5 Max от 2 места в алито, уж с еднакъв брой лампи, а на едната пише 80w, а на другата 120w. Да се съобразявам ли с това или си ги измислят и не трябва да им се обръща внимание?

Ето и още един маникюр

Beautilux a21 бялото шише
Cnd Creekside на безимения
Gd Coco 833, Beau 8202 и Cnd Black pool за декорацията

И малко идеи за Коледен с червено

Някой, ако има подобен цвят (като на последния) - да каже номера Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:21 от MaryJane21

# 114
  • София
Която и да вземеш, няма да сбъркаш, аз имам и двете, не виждам разлика в изпичането.

# 115
  • Paris, France
MaryJane21, не мисля, че има разлика между 80 и 120 ватпвия Мерцедес. Иди ма снимките на купувачи и ще видиш, че на щепсела пише 24V и 4А и като ги умножи се получават 96 вата на вход. И двете съм ги виждала и тествана, и в двете ми пари. Това е най-бързата УВ ЛЕД лампа, на която съм попаднала.

Диамантът е хубав, ама ми идва лек на масата.

Като Почти безобидна си оставам със Сън1 засега и ако нещо и се случи ще си купя същата.

Която и да избереш ти пожелавам успех, но аз бих взела диаманта, защото заема по-малко място и защото не ми пари.

Имах един малинов, който с матов топ прилича на търсения лак, ама трябва да слизам в мазето да гледам на мостра, защото не ми отива и го подарих. Ако до утре никой не предложи подобен, свирни!

# 116
  • София
BGN 1.66  30% Off | BORN PRETTY Matte Top Coat Color Nail Gel Polish Soak Off UV Led Gel Varnish Permanent varnish  Nail Art
https://a.aliexpress.com/_B18gZI

Матов топ лак на Борн прити, остана матов до последно, след 2-3 изпробвани този ми  е фаворит!
Ползвала съм матов топ само на Борн прити, но когато бяха в старите опаковки, и хич не съм доволна.
Скрит текст:
Седи сатенен, не пълен мат, на места се изтрива и лъскавее, неизравнено. За втори път го ползвам и ще го засилвам към кръглата папка. Дано са променили формулата в новата опаковка. Сега чакам на Beautilux по препоръка от предишната тема и издирването продължава.

https://www.aliexpress.com/item/32949637535.html?spm=a2g0o.cart. … 00APYfVT&mp=1
Видях, че BP освен Matte top имат и Tempered matte top. Някой с впечатления?

# 117
  • Варна
Нееееееееев коя немска белеща ползваш? Аз нали преди време поръчах два от новите лакове на Алесандро с идеята да ги ползвам вместо база-не стават. Бели се всичко и не държи.

# 118
Моя матов топ на БП мисля, че е от новите, впрочем и белеща база на БП взех от новите, дано не са я развалили, че толкова свикнах.. освен този матов топ във времето по препоръки на групата съм вземала на Belen и Elite99 като и от двата не съм доволна, лъсват след няколко дни.
ПП. Как ме е яд, че не снимах матовия маникюр след 3 седмици да ви покажа как се износва матовия топ..

# 119
Следя с голям интерес темата и вече ноктите ми са много по-здрави. В салоните направо ми ги съсипваха, много съм доволна, че сама се лакирам. Ето едно творение:

Общи условия

Активация на акаунт