Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 597
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Ей такива,ако ми намери някои на приемливи цени - златен ще е

В групата продават комплекта за 230 лв...

# 121
  • София
Обичах, платинените на Веналиса, не вършат ли същата работа?

# 122
  • Paris, France
https://www.toutpourlesongles.com/base-peel-off-en-tube.html

Отговаря на най-строгите френски норми като състав. На мене ми държи колкото BP. Дразни ме това, че не е във флакон, а в туба и винги излиза повече, отколкото ми е нужно. Оцапва всичко наоколо, а я държа с четката нагоре  Искам друга, но направо ми се реве, като прочетох, че БП вече вони. За мене старата беше идеалната. Сега се колебая между URsugar и Canni peel off. Маха се малко по-трудно от БП. С Алесандро е несравнима. Държи ми без ултрабонд около 8-10 дена, което за моите нокти е рекорд.

над, много ти благодаря. ❤💐. Търсих strong magnet, ама не ми излезе нищо интересно.

Още един глас за платините на Веналиса. Покриват с максимум 2 слоя и блестят нереално.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 13:44 от Nevena Virolan

# 123
Здравейте момичета! Canni primer хубав ли е? Подариха ми един, но е почти свършил и не мога да преценя. Слагам ултрабонд SNB, но на места лака ми се бели.
Въпросът ми е да поръчам ли нов на Canni?

# 124
  • Paris, France
Здравейте момичета! Canni primer хубав ли е? Подариха ми един, но е почти свършил и не мога да преценя. Слагам ултрабонд SNB, но на места лака ми се бели.
Въпросът ми е да поръчам ли нов на Canni?

Не го познавам на Canni примера, но не те съветвам да го купуваш щом имаш белене. При китайските продукти няма последователност и всичките им партиди са различни.

Преди години тествахме и се се стремяхме да намерим по нещо китайско за всеки необходим продукт, така че жени с нисък бюджет да могат да имат хунави нокти.

В момента помощните течности на Коди, поръчани в групова поръчка от kodi.pro са на цени, съпоставими с китайските, че и по-евтини.  Дани писа в темата за ноктопластика,че ще прави обща поръчка. Съветвам те да си вземеш всичко като фрешър кисел пример и ултрабонд от Коди. Лично ги тествах, бомба са, не отстъпват на високите марки и на етикета е написан състава.

Пробвах SNB ultrabond. Не е лош, но му трябват 2 слоя с изчакване и печене 2 минути. Пробвай! Знам, че не е нужно, но при мене на 1 слой, изсушен на въздух се бели.

А тоя Канни има ли лепкав слой? Върти ми се, че е фрешър.

# 125
  • Sofia
Аз пак да попитам понеже не помня някой да отговори предния път - Комилфо и Гелюр как са като качество в сравнение с Коди? Изравняват ли се добре? Хубави ли са четките им?

# 126
  • Варна
Обичах,
https://a.aliexpress.com/_mPl38ez

Аз да похваля born pretty 105 е цвета, тъмен сиво-син с много фин златист глитер:
https://a.aliexpress.com/_mO8YCdT

# 127
Аз се лакирах свежо есенно с ГД коко и жълтото е на Елит 99 + стикери

Скрит текст:

# 128
  • на брега на морето
Пък аз след 3 седмици палми и неон:joy:, антипод- класическо черно и на 2- те ръце, без декорации.
Черното е азур, 7002, на 3 слоя. Въпреки че на някои нокти беше ок и на 2 слоя. Базата - индиго на 2 слоя, топът-  1 слой, Веналиса без лепкав.

# 129
Аз пак да попитам понеже не помня някой да отговори предния път - Комилфо и Гелюр как са като качество в сравнение с Коди? Изравняват ли се добре? Хубави ли са четките им?
От двете марки имам по един цвят и двата са чудесни от към качество, консистенция и четки. С Коди не мога да сравня, защото никога не съм ползвала техен лак. Дано съм била полезна. Ако кажеш, ще ти снимам четите.

# 130
  • София
Мелина, не лакираш ли много дебело или така изглежда на снимката? Не ти ли пада бързо гела така?

# 131
  • на брега на морето
Не зная, Над. Hug Може този път да е станало по- дебело, не бърсах особено четката на 2- ри слой. Не мога да преценя. Иначе не ми пада бързо лакът. Нося го по принцип 2 седмици и си стои, а последния път- го носих 3 и пак беше ок, чак на 22 ден го зачеснах лака по ръба на палеца като отварях една пластмасова кутия. Виж на тази снимка- дебело ли ти изглежда пак? Чудех се под какъв ъгъл да снимам, че да се вижда по- добре свободният край. Ще пиша колко време се е държал и този път.Hug

# 132
Мелина, не лакираш ли много дебело или така изглежда на снимката? Не ти ли пада бързо гела така?

А ти как лакираш тънко с тези Неесс, като с тяхната консистенция и четки е невъзможно. Доста дебело се получава при мен .

# 133
  • Paris, France

За цветни лакове ли питаш? Ако да, тези на Комилфо ми харесват много. Четките са хубави, лаковете са силно пигментирани и се изпичат  бързо. Гумената база на Комилфо ми харесва много повече от тази на Коди - по-рядка, лесно се слага и тънко и дебело, не става на "сопол" ( принцеске, здрасти ❤🤩). Е, разточва се повече от Коди. Лош цвят, създаващ проблеми с печене и преждевременно белене от Комилфо не съм видяла. Gellure не ги познавам.

над, когато има видим хипонихиум над свободен край на къс нокът покритието винаги изглежда дебело, независимо колко тънко е сложено. Това го забелязах на нокти на гризачи и жени с по-ниска усмивка и орязани до дъно нокти. При обратния вариант може да се запечата, а на къс нокът не и хипонихиумът връща гела надолу. Не знам как да го обясня разбираемо. Другото е, че топът, снет както го е снела Мелина изглежда като част от черния лак, защото пречупва светлината и отразява. В реала не е зле.

Алмира, с оцеждане на четката лакирам тънко с абсолютно всеки лак, дори и най-гъстия. Не трябва да те притеснява прозрачността на първия слой. Тя се покрива със следващи.

# 134
  • на брега на морето
Неви, благодаря и за твоите коментари!:hugs: Както и на Над! Hug
В интерес на истината- може би се лакирам малко по- дебело от преди напоследък, откакто гледах в някои клипове как смело клепат рускините и пак изглежда добре накрая.
А пък приятелката ми полякиня, тя съвсем дебело се лакира и може би съм започнала да свиквам с такъв вид на маникюра. Joy Това не ми пречи да се възхищавам както и преди на тънко лакираните нокти, на Над например.
Особено отпускам четката на 2- ри слой лак, щото така се надявам, че ще си спестя 3-я. Всичко е от мързел. Joy Но често ( както и този път), въпреки по- дебеличкия 2- ри слой, на някой пръст има прозрачни участъци. И накрая ги правя всичките с 3 ти слой, да не би пък някой после да ми изглежда по- тънък, по- прозрачен или въобще по- различен от останалите...Когато всичките са в 1 цвят все пак и се предполага да изглеждат еднакво. Мен лично ме дразни неравномерността в нечий маникюр ( не тук във форума)- видимо различна дължина на ноктите, различна форма, неравномерен лак...Не толкова дебел ли е или тънък лакът. Затова се старая предимно във оформянето преди лакирането- да изглеждат що- годе равни и с еднаква форма.
Тук веднъж имаше подобна дискусия на тема тънко- дебело. Някой път имам повече търпение ( когато се лакирам вечер) и си играя/ старая повече и става по- тънко, някой път бързам и " клепам"
Както и зависи от лака. С някои лакове става по- тънко също, когато са покривни, други цветове ( жълти) са трудни- там ми трябват и 4 слоя...
Но за здравината - не съм забелязала особени промени, както писах и по- горе 2 седмици си откарвам минимум. Сменям го някъде на толкова, щото ми омръзва най- вече.
А за топа на снимката, Неви, - хареса ми как отразява мрачните, ноемврийски облаци Grinning, затова 1 - та снимка бе такава. Hug
Хайде, цял трактат написах, но темата ми е интересна, затова.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт