Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 26 763
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
Имам няколко. Хубави са. Гел лакове са.

# 241
  • Paris, France
Part of me, нямам намерение да си скапвам ноктите с експерименти без каре и пилене. Старите в темата знаят през какво съм минала по едно време и за мене If it ain't broke don't fix it. Предоволна съм от системата каре + ултрабонд по свободен + белеща се  УВ база + каквото искам. Нося колкото искам, 26 дена ми е рекорда и махам за нула втеме, а отдолу ме гледат твърди, лъскави, здрави нокти. Благодаря ти за споделеното, защото с каре може би би спестило една стъпка на някого. 💐💐💐❤❤.

Кристин@, Cuccio ми беше номер 2 след Гелиш, но вече не го ползвам. Добър е, по-рядък и подобно лъскав. Гелиш се размеква при продължително държане в гореща вода, а Кучио не или по-малко. Хубавото на Гелиш е, че дори след месец е толкова лъскав и прозрачен колкото и първия ден и че седи като стъкло. Не зная как да го обясня разбираемо. За мене Кучко е по-добър от всички стари като оригиналните на CND Shellac, OPI Gelcolor, IBD Just gel polish, Ezflow, Progel, Artistic color gloss, Jessica Geleration, Red carpet manicure, Sensationail, Alessandro Striplac (седи лъскав до края, но неприятно мек). Любимец ми е Гелиш, но Кучко е на второ място за мене. Еднакво се пекат и двата, не се развалят. Имам един Кучио на 6-7 години и още става.

Гелиш също се разтича ако се сложи дебело, но естествено не колкото Кучио.

В чест на Кучио- жълтее по-малко и светлото седи светло по-дълго от Гелиш. Пуша, пипам куркума, червен пипер и подобни и на такива изтезания малко топове издържат .

Когато няма да нося дълго слагам Venalisa tempered. Много е добър и лъскав без да е гъст, а и няма лепкав слой. nad_tab го препоръча, обаче на няколко души ни дойде дефектен, но пък на съседката и дойде идеален, та поръчах пак.

Ако трябва да избера един, единствен топ избирам Гелиш без да се замисля 

nad_tab  познава и Кучио и Гелиш и може да сравни, принцесата май и тя. Над беше писала, че някакъв руски бил лъскав колкото Гелиш или повече.

Ако, обаче трябва да избера цял комплект бих избрала Кучко заради якия Fuse, лесната за лакиране база и цената, може би.

Малко преувеличих. В реалния живот малко хора ще забележат разликата.

# 242
Момичета, чета ви от скоро и виждам страхотни препоръки, насоки и крайни резултати от съвети, дадени тук Simple Smile
Реших се и аз да започна вкъщи да си правя маникюр.

Моля за съвети за 1-вата ми поръчка. Не ми се занимава с алиекспрес и съм се насочила към амазон:

печка - искам ЛЕД и по-мощна и като видях 120W , заглеждам тази:
    https://www.amazon.de/-/en/AutoSmile-120-Nail-Dryer-Professional … p;sr=8-5&th=1

База i Top Kodi
    https://www.amazon.de/-/en/Professional-Soaking-Durable-Non-Toxi … 039091&sr=8-4

или
    Aimeili
    https://www.amazon.de/-/en/Aimeili-Base-Polish-Nails-Manicure/dp … 039581&sr=8-7

Повечето  използват ел. пили или киснене за махане на гела.
    Чудя се за една такава инвестиция на течност за сваляне на геллак:
    https://www.amazon.de/-/en/dp/B08B4FY8V4/ref=sr_1_58?crid=7S4HS1 … 2C196&sr=8-58

И по-бюджетни некитайски варианти бих тествала.

Клещи за кожичките, спирт, дървени пръчки и пила за оформяне си имам. За ел. май още не се наемам.
    Като опитен заек за цвят ми се ще да тествам марка, по-лесно за работа. Иначе луксио, които много харесвам, ги няма в амазон.

Чудя се пропускам ли нещо?

Предварително благодаря за насоки и препоръки Simple Smile

# 243
    • Paris, France
    Aimeili е китайска марка, в което няма лошо, обаче съм чела, че много трудно се сваля. Коди няма махане без каре.

monono, Показаната лампа е реално 48W. Пише си, че е 24V и 2А. Няма лошо, но вътре е черна. Добре изглежда, де. Мисля, че ще свърши работа. Тази е, мисля 24V и 4А и е бяла вътре:

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08CXRWJ84/ref=sspa_mw_detail … CXRWJ84p13NParams

За база и топ те съветвам да идеш в kodi.pro и да си избереш. На Комилфо също е хубава. Вземи и фрешър и ултрабонд за начало за да не се налага да допоръчваш. Каучуковите база на Комилфо ми харесва повече от Коди. Можеш да вземеш и цветни лакове за да започнеш бързо. За 10-15 дена идват без мито.

Течност за сваляне от Коди.

Ако искаш, можеш да почнеш с белеща се база. Jolifin e немския хит, както и тази на European nail.

Ако харесваш Луксио (Аз не ги харесвам), чела съм, че цветовете на Venalisa били имитация, но не съм ги сравнявам с и не мога да бъда сигурна. Веналиса са китайски, но май ги има в амазон.

# 244
    • София
    Кучио, категорично не става, много агресивен, сваля се само с пила. Не съм използвала само топ-а а цялата система.

Към момента най-много ми харесва топа на Гелиш, а също и Dance legend Flexy top coat, но него онлайн не съм срещала, скоро в Русия няма да ходя, ще си карам с Гелиш.

Също така съм доволна от топа на Нес, другия маникюр ще е с Гелиш на едната и Neess Top Of The Top на другата, да видим, как ще блестят след 2 седмици.
    https://makeup.bg/product/483116/#/option/1083022/

# 245
    • Paris, France
    nad_tab, Топът на Кучио се обелва без проблем над белеща се база, гарантирам. Сложен в система няма махане, особено ако ноктите се матират и се сложи Фюз.  Веднъж са ми го слагали в салон и тръгнах да го махам сама. Не искам да си спомням. Пилех, киснех и ревях, пак пилех, пак киснех и пак ревях и накрая трябваше да ръчкам с пръчката, но базата не се махаше. После прочетох, че било заради Fuse, техния ултрабонд и че без него си се  махал нормално. Преди 2 години го сложих пак на три пръста. Избели се така, както се избелиха и останалите.

А това, че се сваля само с пила е позитив за хора като мене, чиито ръце са непрекъснато в разтворители и киселини.

Абееее, Гелиш си е Гелиш 🥳🤩🤐.

# 246
    Nevena, на моята Sun 5 Max пише 12 V, 4 A, тоест 48 W.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 01:24 от esmeralda23

# 247
    • София
    Момичета, коригирайте първа страница, пише че съм доволна от някаква пила, никога не съм имала пила, два пъти поръчвах миналата година и двете поради странни причини не дойдоха. От митница ми казаха, върната на изпращача. Никога не съм имала връщане с друг продукт.

Ще чета и приемам съвети за мощна пила. Май искам и да не заема място, какво ще кажете за тази?
    https://www.aliexpress.com/item/4000439734252.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 01:28 от nad_tab

# 248
    • Варна
    По отношение на Кучио, вероятно говорите за старата база, черната, стъпка 3. Аз използвам каучука - Universal base - огледалното шише и я беля доста често, като ме мързи да кисна. С киснене също пада много лесно (над каре), никакви проблеми, независимо с какъв лак и топ съм. 7-8 минути и е готова, остава на тампона всичко.
    Имат и още една база за лесно сваляне, пак в черно шише, но не съм я ползвала.

Нев, благодаря за подробното ревю.Blue Heart Явно следващия топ ще е гелиш.

# 249
    Момичета, имате ли мнение за тази марка, имат интересни цветове

# 250
    Моля да ме извините за най вероятно глупавият въпрос,но какво е "каре"?🤔🤭

# 251
    • София

Вижте първа страница.

Разпродажбата в Али започна, аз оглеждам пили Simple Smile

# 252
    • Варна
    Над драсни ако се спреш на нещо. И аз бих взела нещо портативно ама 50-60$ не ми се дават,а и с митници не ми се разправя. Хич не се оправям с търсенето в Али. Има ли илтър за доставка от европейски складове?

# 253
    • София
    Здравейте,
    Аз поръчах тази пила-надявам се да е добра за домашни условия. Продавача беше общителен и се разбрахме да ми напише по ниска цена ,за да не се занимавам с митница.Е то и линк :
    https://www.aliexpress.com/item/4001143652436.html?spm=a2g0s.904 … .0.1a244c4dd7O1wE

# 254

Вижте първа страница.

Разпродажбата в Али започна, аз оглеждам пили Simple Smile

https://www.aliexpress.com/item/1005001424502178.html?spm=a2g0o. … 00jsogLt&mp=1

Бих искала тази да ти предложа, защото видях че е симпатична на външен вид, мощна и същевременно моля, ако някой я има да сподели мнение за нея. Дано ти хареса, аз сега я обмислям и имам следния въпрос. Ако поръчам от един и същи продавач няколко неща, да кажем пила и съответно фрези, пак ли се плаща доставка на всяко едно по отделно или може просто да сложи фрезичките при пилата. Не знам дали ме разбрахте, ама ми се струва доста странно да са няколко артикула и да няма някаква отстъпка след като всичко е от един продавач. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт