Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 689
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
  • Paris, France
Part of me, 💐 Mного благодаря за подробния отговор. А каква марка ти е реинфорса, ако не е тайна? Моите са GDcoco, Canni и не седят без база доколкото чета, но има един на Beautilux, който е 3в1 и става за база, удължаване и топ.

Линк към 30мл реинфорс на Елите99. 5 лева ще е утре и идва без четка. Аз бъркам в бурето с четката от стария флакон. Реинфорсът е първото квадратче на последния ред с 4 буренца 😇. Не знам дали става за база, не заменя топ, но е идеален за след лак. Трябва топ отгоре. 

€ 2,57  40%OFF | Elite99 arc-en-ciel couleur UV vernis à ongles Air sec Gel laque utilisation avec couche de Base supérieure métallique vernis à ongles paillettes

Момичета, ще си правя  укрепване с база , но незнам колко време да го пека , ако може малко помощ Blush също така пръст по пръст или всички наведнъж ги правите, все ми се струва , че пръст по пръст ще е по лесно, но вие ще кажете! Благодаря Hug

Зависи колко се пече по принцип базата и в каква лампа, но аз пека 4 пъти времето, за което пека базата. Ако базата я пека 30 сек пека 2 минути с бомбени.

С реинфорс го правя, не с база, но е задължително да се пеква пръст по пръст, а се изпича цяла ръка допълнително. Правиш един пръст и веднага 5 секунди в лампата и после цяла ръка 2 минути. Трябва да работиш бързо, защото фотоинициаторите се изхабява ако се чака и после не се изпича.

Този модел не е 35W, а 15. Напълно достатъчна е като мощност за махане на гел лак и на гел.

Да, така е, но с времето почва да бръмчи, фучи и се скапва мотора. Камалия и аз имахме такива и се счупиха за отрицателно време, а в началото бяха фурии. Като отворих моята когато се развали се хванах за главата. Беше 5 вата на изход реално. За нокти беше предостатъчно.

Сегашната ми е 18V 1A на изход и 35 вата. Доволна съм.

# 226
Nevena Virolan, моят е GD coco Grinning. Изобщо не очаквах,че това нещо, което струва 6лв ще ми държи толкова. Както казах направо върху нокътя без каре. Не слагам нищо под него, защото така или иначе не го махам никога до край, а само наслоявам после. Може би и затова ми държи. Нокът по нокът иначе пека. Слагам слой, обръщам нокътя и за 2-3 секунди под лампата, за да не се разтича. Веднъж само имах леко отлепяне защото се беше разлял по кожичките...изпекох го, после го чоплих и естествено започна да се надига. Свалих го и пак на ново. Този път внимателно и от тогава няма проблем. Според мен пробвай върху нокътя без каре да видиш дали на теб ще ти държи. Ако нищо не стане -изпилваш го после внимателно. То и да остане малко от него не е фатално. С буфера минаваш и готово. Предполагам, че и с киснене ще се махне целият, но аз вече не искам да чувам за такъв тип сваляне.

# 227
  • София
Момичета, ще си правя  укрепване с база , но незнам колко време да го пека , ако може малко помощ Blush също така пръст по пръст или всички наведнъж ги правите, все ми се струва , че пръст по пръст ще е по лесно, но вие ще кажете! Благодаря Hug

Ако ще ви е за първи път, по добре пръст по пръст, като след всеки пръст печете 10сек. да фиксирате, времето накрая зависи от базата и лампата, ако е прозрачна минутка е достатъчна.

# 228
Нев, Над, благодаря , за първи път  го правя, едната ръка я направих както Невена ми каза, 5 сек, пръс и после всички 2, а втората както Над каза ,10 сек, пръст и после мин, всички.Мися че се получи добре, не всички станаха еднакви, но както се казва от самолет не си личи Joy

# 229
  • София
Много я харесвам тази кавър база на Коди. 😊 Под нея има база Индиго, рейнфорс и 2 слоя Коди базата.
Скрит текст:

# 230

Здравейте,

някой с мнение за този топ?

# 231
  • Paris, France
Пипи, хубав е топът на Канни, лъскав, не жълтее особено и не синее, няма лепкав слой. Средна гъстота е. Седи прозрачен до края. Прекрасна четка, която набира достатъчно продукт. Трябват му пълни 2 минути в силна лампа ако се прави блик или се слага дебело. Държи до края, което за мене беше 2-3 седмици. Определено си струва за харесващите Гелиш, които не искат лепкав слой. На мене ми хареса това, че на моите нокти, над светъл и студен цвят жълтее по-малко от Гелиш след време (пуша и непрекъснато пипам куркума, храна и други ожълтяващи неща и никой топ не ми седи чист до края). Не е Гелиш, обаче, но не е и далече. Леко по-твърд ми се видя от Гелиш, но няма скърцащата стъкленост ма Гелиш. Това се забелязва само след 10 дена ако съседни пръсти са лакирани с Гелиш и Канни топ.

В същата серия има и много добра белеща се база. Държи добре и се маха сравнително лесно. Нещо като BP peel off е, но ми се вижда леко по-гъста. А, и не е Striplac, но коя ли е?

Това, което съм видяла от серията не мирише и е с отлично качество. Нр мога да гарантирам, че сегашната партида е със същите качества. Впечатленията ми са отпреди 6 месеца.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 18:58 от Nevena Virolan

# 232
  • Варна
Неев 😁. Нали знаеш, че като прочета Гелиш и Алесандро мятам в количката. Хайде ще ги видим и тия...... Дано не е догодина 😂.

# 233
  • Paris, France
Неев 😁. Нали знаеш, че като прочета Гелиш и Алесандро мятам в количката. Хайде ще ги видим и тия...... Дано не е догодина 😂.

Ама не са Гелиш и Алесандро. Ако бяха щях да ги похваля и препоръчам. Да речем, че са добри и съпоставими с топовете и белещите се бази на високи марки, но..... (попържна  касаеща нечия майка 😇😎), не са Гелиш, нито Алесандро. Представи си добра партида БП за базата, а за топа - добра, но гъста партида Венализа закален топ, от този, дето nad_tab го препоръча. 

Всъщност даже не съм сигурна, че ще получите това, което описвам, но да си кажа.

Аз съм се заредила с неотваряни бурета топове, реинфорс, бази от али и тази година нищо няма да купя. Омръзна ми да получавам кашони с боклуци и накрая да няма на кого да ги дам, защото никий ги не ще, а някои са си за кофата.

Тази година си раздадох огромна част от това, което имах и съм решила да остана на ултрабонд, белеща се база, реинфорс, топ и 15-20 цвята. Единствено реинфорсът и белещата се база ще продължавам да купувам в али. За всичко останало минавам на kodi.pro и toutpourlesongles.fr. Там поне няма лоши изненади или ако се случат мога да го върна, а и цените са като в али.

Ей сега ходих да гледам ултрабонд на Коди в алито - над 5€ на 11.11 и на него пише нещо различно. Питах китаеца има ли лепкав слой, а той ми пише "Our products are best quality and stay for 30 days". Щях да го питам къде остават по 30 дена, в хотел ли и трябва ли да ги водя на море 😎😇🥳, че на тая цена са златни.

Вече пробвах 2 тона боклуци и се убедих, че Гелиш си е Гелиш и Алесандро си е Алесандро. Хайде, БП peel off и Ursugar стават, но останалото не. Нямам нерви да чакам и да се ядосвам като дойде поредния боклук.

# 234
  • Варна
Оооо, тъкмо реших, че няма нищо да поръчвам за 11.11 от Али и ....Нев се включи Joy

Нев, можеш ли да сравниш Cuccio top и Gelish?
Аз по-хубав топ Cuccio не съм намерила, но не съм ползвала Gelish. Единствено ми идва една идея по-рядък и се разтича ако не изцедя добре четката.
Свършва и трябва са поръчам, та се чудех дали да повторя или да взема хваления Гелиш.

# 235
  • Стара Загора
Какви са мненията ви относно цветните лакове на Canni? Виждам че един лак е 8лв и нещо и утре ще бъде 6лв и нещо.

# 236
Искам да попитам лаковете на GDCOCO, които са по 1$ са гел лакове нали? Да не се окаже, че са обикновени, че тогава леле мале Grinning . И другият ми въпрос: пазаруването с намалението започва в 00часа наше време или тяхно. Малко странни въпроси задавам, но тъй като сега ще се възползвам именно от двете неща и заради това, искам да е всичко точно. Благодаря Simple Smile

# 237
  • Стара Загора
Искам да попитам лаковете на GDCOCO, които са по 1$ са гел лакове нали? Да не се окаже, че са обикновени, че тогава леле мале Grinning . И другият ми въпрос: пазаруването с намалението започва в 00часа наше време или тяхно. Малко странни въпроси задавам, но тъй като сега ще се възползвам именно от двете неща и заради това, искам да е всичко точно. Благодаря Simple Smile

12ч и 51мин показва в приложението че остават до намалението. Към 10ч утре ще започне.

# 238
https://www.aliexpress.com/item/4000631153847.html?spm=a2g0o.car … 00fSaegV&mp=1
Доволни ли сте от тези и именно за тях искам да съм сигурна, че са гел лакове?

# 239
  • Варна
https://www.aliexpress.com/item/4000631153847.html?spm=a2g0o.car … 00fSaegV&mp=1
Доволни ли сте от тези и именно за тях искам да съм сигурна, че са гел лакове?
Ами то си пише gel varnish.

Общи условия

Активация на акаунт