Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 26 755
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Моите сигурно са 70-80, не ги броя. Нарочно. Joy

# 271
Моите са 31 заедно с базите и топовете и са прекалено много. Имаме само две ръце, и през 2 седмици да правим маникюр, това са само 24 маникюра на година. В крайна сметка на тези лакове ще им мине срокът. Нямам оправдание да имам толкова много, макар че си казвам, че ще правя маникюр и на други хора. Според мен нормалното е 10-15 лака, в това число топ и бази.

От намалението поръчах три гел боички на Canni, комплект стикери и писалка за мраморен ефект. Обща стойност към 17-18 лв. Мисля с това да приключа, освен ако не ме обладаят демоните и все пак реша за взема лампата Joy

# 272
  • Варна
Аааа, Есмералда, забрави краката:)
Де имах твоята воля!  Пусто все някой цвят нямам, а много искам.
Пък и като сметна 24 маникюра  х 30 -35 лв + 10 педикюра х 50 лв в салон и се успокоявам Grinning

# 273
Де имах твоята воля!  Пусто все някой цвят нямам, а много искам.

Пък и като сметна 24 маникюра  х 30 -35 лв + 10 педикюра х 50 лв в салон и се успокоявам Grinning

И аз съм на твоето мнение , само че аз сменям на 10 дена,, та съм по на далавера. Тъкмо поръчам някой цвят и си харесам още , нямам никаква спирка( а като се се замисля, незнам да искам и да имам) Joy

# 274
https://www.aliexpress.com/item/4000139503852.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_
 Бихте ли си изказали мнението по тази електрическа пила, моля?

https://www.aliexpress.com/item/1005001451265045.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_

Добавям и тази пила - малка като обем и симпатична.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 17:08 от Deni Von D

# 275
Здравейте на всички Simple Smile
Бих искала да попитам дали някъде в София има физически магазин, може би китайски или нещо такова / наподобяващ алиекспрес/?
И аз набелязах някои неща от намаленията, но понеже сега е такава темата и попринцип не обичам да чакам със седмици,реших да попитам ако някой знае. Благодаря предварително!

# 276
Де имах твоята воля!  
Къде ти воля! 180 лв миналата седмица за пустата Клареса, но се екипирах с база, топ, 11 лака, 3 полигела, лампа, течност, пили и други дреболии за декорация. Но се утеших с мисълта, че от тук щяха да ми излязат 300+ лв, така де, аз спестявам Joy. И съм си казала, че след тази поръчка нищо не ми трябва. Joy Joy А иде Черен петък, надали ще устоя. Cry

Иначе замених манията за купуване на гримове с мания за купуване на неща за маникюр. Шопинг маниакът си е шопинг маниак. Sunglasses  А нямам и оправданието за краката, защото моите ги правя само лятото и то с обикновен лак.

Спасимира, има на Лъвов мост, на ул. Поп Богомил 31, Красивите нокти. Имоло и подобен на стоков базар Илиянци, но там не съм ходила.

# 277
Благодаря!

# 278
  • София
Аз ,днес си поръчах само 2 лака на nail co и 3 на born prety, а за ММ калъф за телефона ! Joy

Аз само да попитам че ми е интересно, колко лака е нормално да има човек, защото аз гоня 50бр и все не ми стигат? Joy

Аз съм болен мозък, все не ми стига.... няма да казвам бройка, че станаха много.

От месец-два не съм купувала Simple Smile

# 279
  • Варна
Хаха, Неви 😂❤️, присмял се хърбел на щърнел е работата. Всякакви щуротии имам верно е ама са в гардеробната. Делят едно крило с козметиката за коса и парфюмите 😂- другите ми красти едната от които граничи с психически. отклонения вече. Редовно обаче разчиствам, подарявам и лакове и бази и разни други глупости. Съответно купувам други и така.....

# 280
  • Paris, France
Спешно питане. Видях белеща се  UV база на IBDgel. 15мл за под 3€ с доставката от 1.24€. Някой да я е пробвал случайно? Нова е и няма мнения под нея.

Есмералда, давай бързо линк към писалката за мрамор! Да, изхитриха се китайците и разбраха, че броим лампи, та са започнали да намаляват мощността от подаваната.

Аз още нищо не съм купила от али. Съгласна съм с есмералда, че повече от 10-15 лака са излишни за домашна употреба, обаче...... ми Беше трудно доскоро. Вече Не.

принцеске, аз може да имам пила, но кутикули с нея не барвам, нито смея да сложа твърда база до нокът.

# 281
Спешно питане. Видях белеща се  UV база на IBDgel. 15мл за под 3€ с доставката от 1.24€. Някой да я е пробвал случайно? Нова е и няма мнения под нея.

Есмералда, давай бързо линк към писалката за мрамор! Да, изхитриха се китайците и разбраха, че броим лампи, та са започнали да намаляват мощността от подаваната.

Аз още нищо не съм купила от али. Съгласна съм с есмералда, че повече от 10-15 лака са излишни за домашна употреба, обаче...... ми Беше трудно доскоро. Вече Не.

принцеске, аз може да имам пила, но кутикули с нея не барвам, нито смея да сложа твърда база до нокът.

+1за линка на писалката,!

# 282
Заповядайте! Има и акварелни капки Blush

https://a.aliexpress.com/_mqCNBsz

# 283
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не, не, не ... Не отварям днес Али-то и линковете! Ом ... спокойствие ... Няма да ви чета!

Имам над 30 брокатени, над 50 цветни ... Поне 50 фолиа; поне 150 листи стикери ... Ужасно много са, а имам само две ръце ... Ом .... няма да ви чета, когато говорите за покупки пък! (липсва ми емотикончето със скръстените ръце!)

# 284
  • Paris, France
esmeralda23 или търсещи лампа.

Économisons ensemble avec les coupons pour nouveaux utilisateurs.
Vos  € 0,87 en coupons sont ici !
https://a.aliexpress.com/_BP4gWm

Втората е сън макс и в момента е 19 лева с безплатна доставка до Франция. На снимка в първия пост има щепсел с 24V и 4А.

Изобщо не подстрекава, но за нуждаещи се си е оферта.

Благодаря за мраморните писалки. Отивам да ги гледам

Общи условия

Активация на акаунт