Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 26 778
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
Не, не, не ... Не отварям днес Али-то и линковете! Ом ... спокойствие ... Няма да ви чета!

Имам над 30 брокатени, над 50 цветни ... Поне 50 фолиа; поне 150 листи стикери ... Ужасно много са, а имам само две ръце ... Ом .... няма да ви чета, когато говорите за покупки пък! (липсва ми емотикончето със скръстените ръце!)

Да ти дам още 2 Joy

# 286
  • Paris, France
Не, не, не ... Не отварям днес Али-то и линковете! Ом ... спокойствие ... Няма да ви чета!

Имам над 30 брокатени, над 50 цветни ... Поне 50 фолиа; поне 150 листи стикери ... Ужасно много са, а имам само две ръце ... Ом .... няма да ви чета, когато говорите за покупки пък! (липсва ми емотикончето със скръстените ръце!)

Да ти дам още 2 Joy

Аз ги искам, двата лака, де! Обаче две допълнителни ръце не ща. Какво?????? С едната ръка правя трите други и пека наред, после правя крака, ръката, с която съм лакирала първите три. Ами ако не остане гел за нея? Каквото са малки и празни китайските флакончета, остава да се окаже, че за четвъртата ръка нямааааааа гел в шишенцето.

Добре сме си с по две ръце, макар и леви 😎🤩.

Ох, аз още нищо не съм купила, а ми трябва белеща се база. Чудя се да рискувам ли с IBDgel или да си купя БП-то. Цената е подобна. От една страна чета лоши отзиви за БП от сегашните партиди, от друга ме е страх IBDgel да не се окаже като Венализата и да ми отдере ноктите.

Казвайте коя да вземам. Една ще е.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 20:18 от Nevena Virolan

# 287
  • София
Поръчах си пила, че все им се чудя, но имах някакви койнчета, 1 долар гифт, и междувременно имам 2 възстановени диспута за едни фитнес ластици, които никога не поръчах, та ми излезе 20 долара. За хоум употреба мисля че ще е Ок, пък и е с безплатна доставка 😁.
https://a.aliexpress.com/_mNrAPQD

# 288
  • Paris, France
За начинаещи, които искат повече цветове наведнъж. Лааковете са доста по-покривни от предишните партиди, самоизравняват се и повечето покриват идеално на 2 нормални или 3 супер тънки слоя. 24 лака от по 10мл  си е оферта за 40лв.

€ 16,15  44%OFF | Elite99 24 / 12 pièces Gel vernis à ongles coffret 10ml Macaron couleur Gel vernis Nail Art manucure Semi-permanent UV vernis
https://a.aliexpress.com/_BS6aTE

Флаконите са стъклени и четките са прекрасни - меки, С тънък косъм, средно дълги и гъсти, равно подстригани.

Изобщо Не подстрекавам😎🥳🤐😇

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 14:40 от Nevena Virolan

# 289
Започнах и в алиекспрес да търся печка. Иска ми се да е само ЛЕД , но повечето са комбинирани.
Ако мернете по-мощна, моля за линк Simple Smile
Вие с превозвач ли ползвате при поръчки от там?

# 290
Основно поръчвам до превозвач в Англия, защото има повече опции за безплатна доставка. Но напоследък пуснах няколко и до Бг.

# 291
  • София
Аз добре се повихрих днес в Али 😁
Всички обсъждани тук брокати (които все още не съм пробвала) Елит99, Бютилукс + кавър бази, ГДкоко шантави цветове (които ще използвам за декорации основно). 😄 Четки и стикери също. Накрая ми пишеше, че съм спестила 8 долара, което разбира се не е вярно!😆 Забелязах, че неща в количката ми са станали с  доставка от 17 до 40$, а други са решили, че вече не доставят до България!

# 292
  • София
Нев, Елит са с мнооооого шантаво качество, един става, един не.

Само Платинената сери според мен си заслужава.
https://www.aliexpress.com/item/32820353400.html?gps-id=8041884& … roducts_6184317.2

# 293
  • Пловдив
Направих за първи път вкъщи геллак - доволна съм изкарах две седмици.

Да попитам как да съумея да нанасям фино базата на Коди?

За коледно червено си купих на Джеси номер 140 /идея с какъв друг цват да го съчетая или ще стане прекалено циганско/?

# 294
  • София
Нев, Елит са с мнооооого шантаво качество, един става, един не.

Само Платинената сери според мен си заслужава.
https://www.aliexpress.com/item/32820353400.html?gps-id=8041884& … roducts_6184317.2
Точно от платинената поръчах.

Аз да кажа, че миналата година, като започвах с лакирането, чела-недочела поръчах тази пила. До ден днешен я ползвам за сваляне на топа и малко цвят, и после кисна. Не е давала проблеми до сега, знам че не е нищо особено, но ако се скапе нещо, мъжа ми поправя всякакви електроники и механики. 😁
Скрит текст:

# 295
  • Paris, France
nad, не твърдя, че са супер качествени, а дадох линк към голям брой прилични лакове за начесване на крастата на начинаещи на бюджет. Прочети отзивите на вече купили ги и ще установиш, че са си ОК.

Такаа, купих Sun Max-а, който ви показах за съседка. Тя още е у нас, тук е 22.30ч и ММ и децата още гледат, та ще си купува и пила, но от сметката на дъщеря ми или ММ. Гледаме тези, дето есмералда ги показа, но за съжаление ръкохватката е от тези, дето са тънки надолу, та сега оглеждат и други.  На себе си купих ултразвуков апарат за чистене на петна и зъбен камък от зъби, че ми писна да водим мацо при ветеринар и да го упояват.

За нокти си купих белещата се база на IBDgel, защото ме зачопли любопитството. Купих и два лилави броката на Розалинд и това е, честна пионерска. Гордея се със себе си 🤐😎. Ако някой ми беше казал допреди година, че някога ще похарча на 11.11 по-малко пари за нокти, отколкото за друго щях да го обявя за луд.

Купих си ленти за.мерене на pH на течности, конци за чистене на зъби,  разни ей такива и така. Сега ме заливат с купони, но аз приключих.

Десислава, фино се нанася с четка за гел базата. Става и с нейната си. Махаш всичко от четката и леко натискаш.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 01:30 от Nevena Virolan

# 296
  • Варна
Белещата база на IBD ще я видим-поръчах я Grinning. Заедно е с една кошница откачени зимни цветове за по долар. . Всички цветове от една колекция минават с една доставка не я начислява на всеки продукт. За десетина лака,базата и темперирания топ имам 4$ доставка.

# 297
  • София
Белещата база на IBD ще я видим-поръчах я Grinning. Заедно е с една кошница откачени зимни цветове за по долар. . Всички цветове от една колекция минават с една доставка не я начислява на всеки продукт. За десетина лака,базата и темперирания топ имам 4$ доставка.

От къде поръчвате IBD?

# 298
  • Варна
Наде китайджосите от Али Grinning. Гледах ги и макеъп ама там белеща база няма.

# 299
  • Paris, France
над, не IBD, a IBDgel от алито 😇🥳🤩. IBD нямат белеща се база засега. Жалко.  Ето я базичката:

Économisons ensemble avec les coupons pour nouveaux utilisateurs.
Vos  € 0,87 en coupons sont ici !
https://a.aliexpress.com/_BPlz1w

Общи условия

Активация на акаунт