Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 941
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • София

над ,  💐💐💐💐❤❤❤❤. Чакам края на експеримента и да издадеш кой топ кой е.

Това е ръката с Top of the Top na Neess, другата с Гелиш е мноооого леко забележимо по-малко бляскава и има микроскопични черти, като го махна ще лакирам нокът до нокът Нес и Гелиш и ще снимам макро Mr. Green

# 601
  • София
Nevena Virolan, благодаря за отговора Flowers Tulip
Начинаеща съм и главата ми е пълна с информация. Затова задавам въпроси (явно не достатъчно конкретни Relaxed ) които вече сте обсъждали, за което се извинявам.
Поръчах базата на Cuccio #3 и Пред базата им Peel it (поне през тъсачката не открих да сте я коментирали). Дано да се справя

# 602
  • на брега на морето
Дойде ми топът на гелиш след цели 2 месеца чакане от ибей, от този продавач-
"cnssupplier". Като поръчвах пишеше, че е продавачът е в USA, а дойде от Китай. Сега погледнах пишеше, че продавачът е в Шри Ланка, а преди беше в Америка... Не съм го пробвала още, щото сега съм скорошно лакирана. Но след като се темперира известно време го отворих да видя как изглежда " отвътре". Не мирише съмнително, и е пълен. Четката изглежда като четка на гелиш. Не знам, но цялата история с доставката ми е съмнителна. Струваше 12.99 $ топът, безплатна доставка.

Тези, които го имат- такова ли е номерчето отзад?

# 603
Само минавам да се похваля че моя Гелиш дойде. И то за 10 дни. Поръчах го от amazon.de s prime и е изпратен от Лос Анжелис. Е, ще правя маникюр 🥳

# 604
  • Down south
@Mелина_ 3,
Ето го баркода.
Tова, което си получила изглежда, като от старата серия.
Май от около 2 години са в по-новите опаковки/шишенца

[

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 17:48 от Daylily

# 605
  • София
Старата версия, ако не е менте е на поне 4г.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 16:44 от nad_tab

# 606
Здравейте,

във ФБ страницата на Gelish Harmony Bulgaria е обявена промоция на Гелиш за 27 ноември.
Някой купувал ли е от там?

# 607
  • на брега на морето
Леле, Над, това ме разби! По- скоро си мисля, че е менте. Нищо, здраве да е. Няма да остане зян Joy, топ тъй или иначе се харчи...

# 608
  • Пловдив
Ох, големи съмнения с тез топове на Гелиш Joy Аз мислех,че моя може да е ментак, ама този още по-малко ми вдъхва доверие...Дано да греша. Моя е същият като този,който Daylily е показала, и баркода е същият. Може пък и наистина просто да е по-старичък...
Още не мога да го пробвам,че една смотана раничка не ми минава...

# 609
  • София
Леле, Над, това ме разби! По- скоро си мисля, че е менте. Нищо, здраве да е. Няма да остане зян Joy, топ тъй или иначе се харчи...
Мъничко съм прекалила, лятото на 2017 смениха опаковката, значи три и половина. Но си права по-скоро е менте.

# 610
  • Варна
Мелинааа за убиване си. 100 пъти съм пускала линк на моя продавач и Над на нейния.

# 611
  • Down south
@ Мелина_3,
ето как изглежда старата версия, сравни с твоето шише.
Дано е просто от старите, а не менте, чак и аз се ядосах

Изровиха мой лак от старата серия. Лака изглежда добре.
Ако това е етикета на гърба, значи просто е от старата серия, ако е различен, явно не е оригинал

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 18:07 от Daylily

# 612
  • Стара Загора
Преди няколко страници някой беше питал за акрилна пудра. Днес си свалих маникюра, бях ползвала акрилна пудра и се справих и без електрическа пила. Накиснах ги в разтвор от Елитис, бутах, белих и 2 път киснах. Пудрата стана на желе и се обели много лесно.
Скрит текст:

Тук са ноктите след като махнах всичко и преди да ги намажа с олиото на Икаров.

Утре ще оформям и ще махам кожички и след това лакиране, ако децата ми дадат 1 час

# 613
Едва ли ще разбере сравнявайки само по тази снимка. Китайците са брилянтни имитатори.

потърси подобни сайтове:
https://blog.esthersnc.com/2016/05/16/beware-of-counterfeit-fake-gelish/

Аз точно за това не смея да поръчвам от разните му платформи

# 614
  • Paris, France
Melina, ментак 120%. Няма кой да праща и складира стари партиди Гелиш в Китай. То това си е антика на почти 4 години и е по-лесно и евтино да го метнат в кофата в САЩ, отколкото да го возят до Китай и оттам да го разпращат.

Има китайски ментаци, които са 1:1  с оригинала и затова Гелиш непрекъснато сменят опаковките и надписите.

Пазаруването от ибей е доста опасно. Само от амазон и да има мнения от американски потребители. Може да пишеш на ибей и да се оплачеш. Аз бих си поискала парите обратно.

Доста европейци ходят непрекъснато в Щатите или живеят там. Помолете някой да ви го поръча от американския амазон с доставка до САЩ и да ви го донесе!

Утре може да ида в мазето и да снимам стар топ, ако го намеря, но дори и да е същият на снимка съм сигурна, че този е ментак.

В интерес на истината дами да купували подобни от DHgate,  алиекспресс и подобни и писаха, че качеството е на висота и течността е почти като копие на Гелиш. Китайците ги замервали със спектрометър и се стараели да ги изкопират точно и да сложат същите съставки. Чела съм, че на някой китайският им държал по-здраво и даже мислех да си го купувам, защото не се размеква в гореща вода, но се появи elite99 no wipe, та се кротнах. 💐❤

Здравейте,

във ФБ страницата на Gelish Harmony Bulgaria е обявена промоция на Гелиш за 27 ноември.
Някой купувал ли е от там?

Едва ли. Не ни е изпила чавка акъла все още.  В момента има лакове, които са 2 пъти по-покривни и 20 пъти по-евтини, дори и като е в "промоция"  Гелиш. Бяха ми номер 1 преди 10 години, но отдавна съм намерила по-интересни и покривни.

Ако на nad_tab Ness top се окаже издръжлив колкото Гелиш и стъклен, повече нищо на Гелиш няма да си купя.

Общи условия

Активация на акаунт