Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 922
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Сигурна съм, че сте коментирали тази база , но да попитам как я нанасяте? В описанието пише, че става за изграждане, но с в същото време пише да се нанася на тънък слой. Нещо не ми се връзва. Правите ли изравняване и апекс с нея на по дебел слой?

# 616
Melina, ментак 120%. Няма кой да праща и складира стари партиди Гелиш в Китай. То това си е антика на почти 4 години и е по-лесно и евтино да го метнат в кофата в САЩ, отколкото да го возят до Китай и оттам да го разпращат.

Има китайски ментаци, които са 1:1  с оригинала и затова Гелиш непрекъснато сменят опаковките и надписите.

Пазаруването от ибей е доста опасно. Само от амазон и да има мнения от американски потребители. Може да пишеш на ибей и да се оплачеш. Аз бих си поискала парите обратно.

Доста европейци ходят непрекъснато в Щатите или живеят там. Помолете някой да ви го поръча от американския амазон с доставка до САЩ и да ви го донесе!

Утре може да ида в мазето и да снимам стар топ, ако го намеря, но дори и да е същият на снимка съм сигурна, че този е ментак.

В интерес на истината дами да купували подобни от DHgate,  алиекспресс и подобни и писаха, че качеството е на висота и течността е почти като копие на Гелиш. Китайците ги замервали със спектрометър и се стараели да ги изкопират точно и да сложат същите съставки. Чела съм, че на някой китайският им държал по-здраво и даже мислех да си го купувам, защото не се размеква в гореща вода, но се появи elite99 no wipe, та се кротнах. 💐❤

Здравейте,

във ФБ страницата на Gelish Harmony Bulgaria е обявена промоция на Гелиш за 27 ноември.
Някой купувал ли е от там?

Едва ли. Не ни е изпила чавка акъла все още.  В момента има лакове, които са 2 пъти по-покривни и 20 пъти по-евтини, дори и като е в "промоция"  Гелиш. Бяха ми номер 1 преди 10 години, но отдавна съм намерила по-интересни и покривни.

Ако на nad_tab Ness top се окаже издръжлив колкото Гелиш и стъклен, повече нищо на Гелиш няма да си купя.

В случая се интересувам не от цветовете, а от топа на Гелиш, който е особено хвален в темата.
Аз също купувам лакове на доста по-ниски цени и не бих платила тази на Гелиш.

# 617
  • на брега на морето
Принцеске,:hugs: ами нещо съм пропуснала с линковете... Пък и не смея да питам, че си мисля да не става досадно с едни и същи въпроси.
Преди около 3 години си бях поръчала цвят на гелиш от ибей и дойде оригинален, от Америка и бързо. Уж четох мненията за топа, и хората уж бяха доволни. Затова оптимистично си мислех, че всичко е ок и този път.
Неви,:hugs: между другото и аз преди имах китайски топ имитация на гелиш и беше доста здрав, като истински, а беше супер евтин. Тогава знаех, че е менте като си го поръчах, от али.
Да, винаги мога да се оплача. Но ми става жал за китайците...без ирония. Все пак името на продавача съм го написала по- горе да не се подлъже някой друг от темата.
Не знаех, че толкова отдавна са сменили опаковката, явно твърде много въртя старите плочи(респ. лакове).Joy

# 618
  • Пловдив
Обикновен лак би ли се задържал върху база?

# 619
  • София
Обикновен лак би ли се задържал върху база?
Задържа се, отгоре с топ, но при сваляне с киснене става мазало 😁 поне при червен лак.

# 620

Обичам син лак и фолио на всякакви цветове и ги съчетах.Понеже по грешка ми се залепи фолио за показалеца върху базата го оставих така ,даже ми хареса и отпечатах още малко.

# 621
  • Paris, France
Кое е синьото на средния пръст? Искам го и веднага

# 622
Здравейте!
Надявам се да не съм ви открила прекалено късно, но...
Имам закупени лампа и гел лакове от Алиекспрес. Лампата е Rohwxy Sun 5x plus UV led Lamp, цветните лакове са на същата марка.
От това, което прочетох до сега се обърках доста Grinning Не знам каква база и топ лак да си купя. Мисля, че се спрях на Neess, тъй като се евтини и мисля, че е добре да пробвам как ще е с тях. Но сега не знам каква точно база да взема? Не знам какво е хибридна база. Също видях, че имат и Primer, той също е различни видове. И трябва ли ми въобще? Майка ми е маникюрист, но вече не практикува от дълги години. Пред време, когато тя се грижеше за ноктите ми гел лак никога не ми е падал. След това съм ходила 4-5 пъти при други момичета, но при последната лака ми се задържаше за 3-4 дни. Та, не знам какви са ноктите ми. По-скоро са меки. Моля за препоръки, кои каква база и топ да си взема? И ако е нужно още нещо. Благодаря ви!

# 623
Това, което видях в makeup, e, че Neess Standard primer е киселинен праймер. За другия не пишеше нищо в описанието. На първо време бих си взела безкиселинен праймер - ултрабонд. Ултрабонд на Коди е добър.

# 624
  • Paris, France
евита, изчети няколко пъти първия пост! Колко ще седи гелът зависи и от състояние на нокти, не само техника и продукти.

Честно казано, не бих започнала с база, топ и праймер, които са слабо познати и малко хора ползуват. Не, че ще са лоши, то и в алиекспресс има читави, ами никой не знае колко ще издържат на твоите нокти, които явно са проблемни в момента щом правен в салон гел-лак ти пада на 4тия ден.

Първо си вземи полиращо блокче, масла, лимони и оцет. Ще видиш разлика още първата седмица.

За база, топ, ултрабонд и кисел праймер ти препоръчвам сайта на Коди. Има го в първия пост. Ако не искаш кисел праймер вземи фрешера! Комилфо имат здрава каучукови база. На Коди каучука не бих си го купила, защото се сгъстява и става на сополи. Базата трябва задължително да е каучук щом са ти меки ноктите. За топа нека кажат другите!

nad_tab познава продуктите на Neess и може да каже имат ли каучукови база,обаче нейните нокти са здрави и на нея всичко и държи.

# 625
Да, аз прочетох първия пост и успях да се ориентирам горе долу в нещата, но останах с впечатлението, че вече не сте чак такива фенове на Коди. Иначе първо към тази марка се бях насочила. Поръчах вече няколко неща на Нес и може би това ще е първия ми избор на продукти. Благодаря за съветите Simple Smile

# 626
  • Paris, France
Изчакай nad_tab да каже коя е базата на Neess за слаби нокти, та тогава поръчвай. На човек, на когото са му меки ноктите и лак от салон му  се бели от 4ти ден не препоръчвам нищо по-твърд от гумена база. Моите нокти отдавна не са меки и кофти. Отвреме на време си пробвам на показалеца на дясната ръка някоя стара база да видя дали ще седи. Много от старите ми бази вече не се белят от третия ден............ а чак от петия 🤩🥵🥳. без ултрабонд. С белеща се или друга каучукова и бомбе с реинфорс + ултрабонд ми седи докато не реша да го махна. Рекордът е 26 дена, обикновено нося 10-15.

Пак повтарям, не твърдя, че базите на Нес са лоши, а че не ги знаем какви са, никой с калпави нокти не ги в пробвал, а ако почнеш да преправяш меки нокти през 5 дена скоро ще останеш без нокти.

# 627
Аз не мисля, че ноктите ми са проблемни. Както споменах и по-горе имах проблем само с последната маникюристка. А и не са ми чак толкова меки ноктите, просто съм виждала и по-твърди от моите. Не се цепят, не се огъват, не се чупят лесно. Поръчах вече база, топ, праймър, обезмаслител, и пила за полиране. Ще дам отзив когато ги изпробвам. Wink

# 628
  • София
Нев, аз писах и напред, не познавам базите на Нес!

Използвала съм като база само отлепващата, съхнеща на въздух, за мен е супер, да кажат тези с по-слаби нокти. Имам и двете твърди бази, но ги използвам като твърд гел след цвета, идеално укрепва.

На Нес ми харесва топа Top of the Top и повечето цветове, гъсти и покривно са тези които имам, само едно тъмно червено му трябваха 3 слоя, останалите с добре изцедена четка покриват на два.

В мейкъп има страхотен праймър! Вече няколко пъти давам линк за него.
https://makeup.bg/product/466606/

# 629
  • Пловдив

С база, топ и обикновен лак.

Общи условия

Активация на акаунт