Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 905
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Момичета ,може ли стъпка по стъпка да ми обясните за зимния пуловер и снежинки.

# 691
  • Стара Загора
Момичета ,може ли стъпка по стъпка да ми обясните за зимния пуловер и снежинки.

Много мила и подробна, пишем си често при въпроси. 2 урока за пуловерчета:
https://youtu.be/x5dckHyPER0
https://youtu.be/E3QIliSH_0E

# 692
https://www.amazon.fr/%C3%89pais-Gel-UV-Clear-Garden/dp/B00AZX82 … 3141VV2EESPSGH741

Гъст, не тече, освен ако не е много горещо в помещението. Малко трудно се самоизравнява. Трябват му 3 минути в силна лампа. Не пари никак. Немски е. Не го намирам в малка опаковка, но го има в други сайтове. В Германия може да е по-евтин. Не е особено лъскав и си му трабва топ.

Много ти благодаря Blush

Иначе и аз да се похваля пратката ми от официалния магазин на Born Prety, поръчах я на 2 Ноември на 25 беше в офис на Спиди и я пренасочих за моя офис. Взех си 2  брокатени лака, плочки за печати и лак котешко око с черен лак, беше някакъв комплект, ще пробвам и ще кажа как са.
Иначе превозвача от Китай е YANWEN Special Economy, в Бг ги доставят от името на Meest Europe LTD.

# 693
  • Пловдив
Момичета, налакирах се най-после Wink Ами без да съм капацитет...хубавото си е хубаво...Гелиш топ ит оф наистина оправда и моите очаквания! Хубава четка, лесно нанасяне, блясък...Инъче сложих белеща ба Борн прити с реинфорс. Справих се и с трансфера на фолио. Червеното ми обаче е по-скоро коралово и не толкова плътно,ама карай... И установих,че острите нокти по-лесно се лакират. Най- накрая ми пораснаха да ги оформя така.
Със снимките хич ме няма,ама ако все пак някой иска да види Wink
Скрит текст:

# 694
  • София
Здравейте!
Абсолютно неинформирана съм по темата, но ми се иска да започна от някъде, тепърва ще ви чета.
Само исках да попитам - готовите стартови комплекти, които се продават, стават ли за нещо или не?
Имам предвид тези, от типа : лампа, топ, гел и т. н?

# 695
# 696
Здравейте!
Абсолютно неинформирана съм по темата, но ми се иска да започна от някъде, тепърва ще ви чета.
Само исках да попитам - готовите стартови комплекти, които се продават, стават ли за нещо или не?

Не. Аз бях с такъв. По-добре изчетете в темата какво ви трябва и си го купете отделно. Аз всичко смених. Само лампата ми остана, но и нея в най-скоро време ще сменя.

# 697
  • Paris, France
Здравейте!

Иди на първа страница и Изчети целия първи пост, няколко пъти. Грабвам една лампа по спецификациите, Sun 5X max е модерната в момента и си избери останалото!

За нищо не стават комплектите.

# 698
  • Light of Zartha
Имам млечно бяло като на първата снимка, но е от старата колекция на Борн Прити.
Ще съм благодарна

Оказа се, че номерчето се е изтрило, но името седи. Това шишенце имам аз, но е старото. Цвета се води opal jelly.

# 699
  • Варна
Opal jelly не е име на цвят. Използват го за означаване на полу-прозрачни лакове.
Т.е. Такива цветове, които не покриват плътно плочката.

# 700
Здравейте,
Бях писала преди няколко дни,но от друг профил.
Пристигнаха ми праймерът, базата и топ лакът на Нес. Ии вече ги изпробвах. От консистенцията и ефекта съм доволна. Сега ще видим и каква ще е издръжливостта им. Прилагам снимка. Цветът е Гелполиш.
Скрит текст:

[\spoiler]

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 14:47 от 0bla4e.

# 701
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми хубав 5d/ 9d магнитен лак от алиекспрес. Хамелеон търся.

# 702
Здравейте,
Пристигнаха ми праймерът, базата и топ лакът на Нес. Ии вече ги изпробвах. От консистенцията и ефекта съм доволна. Сега ще видим и каква ще е издръжливостта им. Прилагам снимка. Цветът е Гелполиш.
Скрит текст:

[\spoiler]
На това казвам хубав маникюр. Лакът е нанесен перфектно.

# 703
Благодаря VDimitrova111! Ще споделя с вас едно видео, което ми беше много полезно точно във връзка с нансянето на лака.
https://www.youtube.com/watch?v=9Bc9gAX8d54&t=628s

# 704
Здравейте,
Скрит текст:

[\spoiler]
Може ли номера на лака?

Общи условия

Активация на акаунт