Отговори
# 270
Едно поздравче, докато сме в очакване на фрага Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=bt-qE5upXT8

# 271
  • София
Честит празник и от мен, момичета! Book
Нека бъдем будни, любознателни и горди българи!!! Simple Smile

Относно фрага, чакам го с нетърпение. На мен Серкан ми изглежда вцепенен. Има някаква драма, но не мога да преценя ядосан ли е, тъжно ли му е. Еда също не мога да я разгадая. Нито е тъжна, нито ядосана. По-скоро сериозна и сякаш с изражението си иска да каже нещо на Серкан. Жестът да обхване лицето му с ръце принципно издава обич и загриженост. Чакаме да видим фрага - дано не ни напрегне много. Бях си пожелала хубав и смешен фраг като първия... Но хубавата новина е, че сряда е близо. Simple Smile

Относно превода, пак ще кажа - търпение и благодарност. Hug Нека не се изнервяме излишно.

# 272
Добър вечер и честит празник на будителите!

бабче-mp3, добре дошла! На балкона е самотничко, тук е по-интересно!

Клип, в който можем да се ориентираме погледите им, какви чувства разкриват:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-97860514_456241980%2Fbf04dd3d … _-97860514_289007

Подсказка за тези от предстоящия фраг.

# 273
  • Кърджали
Няма да гадая преди фрага, след него ще гледам са не гадая, ама дали...
Тази песен на Башак направо ме накара да я обожавам. Много  слушам, тя като изпълнение е страхотна, музиката е прекрасна, а текста е просто невероятен. От първо чуване във серията се влюби.

# 274
Кога Серкан не е бил с костюми, че благодарите, че отново са се върнали?
Може просто да не съм обърнала внимание, но това е , защото съм абсолютно вманиачена и зашеметена от красотата на Ханде и постоянно гледам с какво я обличат. Харесва ми нейния стил.
Това е така, защото съм решила, че искам да си променя стила ми на обличане и да изглеждам като за възрастта си, но въпреки това, не мисля, че ще ми е много комфортно да нося топове и гащи, и то такива, че корема ми вечно да е на показ. Ще ми е неудобно така Grinning Но например онази розовата рокля, която Ханде беше облякла на пробните булчински рокли ми взеха акъла! Тя ми е топ фаворита! Ако знаех къде има същата рокля, уверевям Ви, веднага ставам и отивам да си я взема за мен. А къде ще я нося, не ме питайте , не знам Grinning А колко ще е скъпа , също не знам, няма да е по-евтино от 2 000 лв даже , сигурна съм Grinning

# 275
  • София
Аз се включвам с благодарности към стилиста/стката на Керем в сериала. Върнаха костюмите в последните епизоди и съм много благодарна😍:

druon77 подкрепям мнението ти! Мислила съм си и аз за облеклата на героите в сериала, които не винаги одобрявам, но по отношение на костюмите на Серкан съм повече склонна да мисля, че се съобразяват стилистите и с климатичните условия! В Турция жегите през лялото са по-непоносими отколкото при нас и е напълно естествено според мен да оставят бизнесмена Серкан Болат за кратко по риза/блуза! На мен и по риза само ми харесваше, въпреки че определено му липсваше онзи шик и елегантност, които придава на всеки мъж един костюм!

Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face

P.S. Butterfly:3, много ме зарадва и развесели твоя пост заради тази част в него "защото съм абсолютно вманиачена и зашеметена от красотата на Ханде"! Понеже и аз много харесвам Ханде Ерчел, но съм наясно че има и много, които не я харесват по една или друга причина! Браво на теб! И е чудесно, че си решила да промениш стила си на обличане! Наистина има страшно добри неща в тоалетните й! В тази връзка да ти кажа, че съм виждала преди време  в сайта на рускините любителки на сериала, че организират колективни поръчки на дрехи и бижута, като тези на главната ни героиня в сериала. Ако си на "ти" с руския език, можеш да провериш там! Въпреки че, едва ли ще е оферта от Турция до България през Русия пратка, но просто можеш поне инфармация да получиш. Може и оферта и инфо и за въпросната розова сватбена рокля да има! Много беше красива!

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 19:32 от nrgmama

# 276
Според Somera сме на второ място за октомври Simple Smile

# 277
Честит празник, момичета Hands Raised Hands

Нареждам се и аз на опашката от чакащите с нетърпение фрагмана Sunglasses

На мен Еда ми изглежда много решителна някак, но и много нежно гали Серкан по лявата му бузка. Сякаш го гледа право в очите, за да изпита колко твърда е бронята, с която се опитва постоянно да я отбъсква, но не му се получава много (за щастие) Kissing Face Както и преди съм писала - любовта му е излязла чак на ушите. Еда може още да не е разбрала самата причина, но вече със сигурност знае, че Серкан има други подбуди за раздялата Broken Heart

# 278
Haпълно съм съгласна с мненията на Бърборанка, Александра и Slawena за преводите. Нека сме благодарни за качествените преводи на български, а и хубавите неща стават бавно.
nrgmama, 👍. Вярно, че относно облеклото трябва да се съобразяват с климата, но елегантния костюм винаги придава допълнителна класа на един мъж.
Едно видео от мен:

# 279
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит празник на будителите 🇧🇬
Мина теста...😏след две седмици ще излязат резултатите...
Не съм гледала серията още така, че за мълчанието ми си има причина, но ви прочетох подробно и мога и да си продължа с мълчанието😀

# 280
Честит Ден на народните будители! Blue Book

droun, със страхотна песен си ни поздравила, много хубав текст.Опитвам се да му подражавам.
Френските шансони са ми на сърце, за първи път чух френски шансон да звучи в турски сериал в "Под липите".
Честито  "малко, живо нещо" на приятелката ти.

За танца на Серкан и Еда, в началото бях много разочарована от неговата продължителност, но това е любимият ми момент в епизода. Той се раздели с нея, но иска отново да я усети, да я вдиша, макар и за миг да я докосне, така нежно и същевременно сигурно я обхвана и приближи към себе си. Толкова чувствено сексапилен момент, а този поглед, ах този поглед, такава съблазън има в него,предизвиква желание, как Еда да издържи на тази близост.
Любим момент, който ме кара да мечтая Stuck Out Tongue Winking Eye

# 281

Алекс, ако имаш възможност мила, че много говорят

# 282
https://www.youtube.com/watch?v=_Y5PiT8vSV8

Подаръкът на Серкан влиза в употреба - синята рокля :
П.С. Сега чакаме помощ от Алекс да ни разясни за какво става въпрос ...

За 10 мин. над 120 000 гледания в Ютуб Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 20:51 от mi_si

# 283
Ох, много нежност виждам във фраг 2. Не ми се вярва да е много лош! Heart

# 284

Общи условия

Активация на акаунт