Отговори
# 285
  • Кърджали
Минута, превеждам...
Wow, това нашият Серкан Болат ли е?

# 286
Продуцентите обещават утре да пуснат ребуса за епизода в сряда Simple Smile

# 287
На фона на всичко, което се случва около нас ми се иска да върнат романтиката в сериала, но не така първична както до сега, а някак " укротена", нежна, балансирана, но да видим Айшето какво е измислила.

# 288
  • София
Нямам търпение Алекс да ни преведе какво си говорят. Струва ми се, че Серкан всичко ще й признае - в писмо, може би... Много любов усещам, макар и някаква мъка да лъха от музиката и гласовете им. В Ютуб под видеото прочетох следния коменатар: “Сценаристката просто иска да ни убие.”

# 289
  • Кърджали
Серкан : Ако случайността не ме бе срещнала с теб, щях да продължа да живея по същия начин, но без да имам представа от нищо. Ти ми показа че на света съществува и друг начин да се живее, че имам и душа. Ако не го доведох до края, вината за това не е твоя.
Серкан: Какво ще става с нас Еда, винаги на едно и също място, заедно.
Еда: Каквото е било до сега, това ще става..
Серкан: А всъщност ако зависи отмен, много неща щяха да се случат.
Еда: Страх те е да не се случи отново ли, Серкан?
Серкан :А ти не се али страхуваш?
Еда: Серкан! Знам че има нещо...

Серията ще естранна... Смях и любов, смях и желание, смях и любов...

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 21:51 от Aлекcандрa

# 290
Харесва ми, че го "предизвиква" със синята рокля, която и подари.  Gift Heart

# 291
Алекс, злато си! Flowers Rose

# 292
  • In the light side of the Moon!
Ох, изтръпна ми сърцето. Сви се на топка.
Ще се разрева!

Алекс, благодаря!

Привет ан всички!

# 293
  • София
Алекс, благодаря ти!!! Chocolate Bar

Ох... след като изгледах “бебек вар” фрага, мислех, че този епизод ще е изцяло комичен. Сега виждам и други нотки на настроение. Очевидно кризата с миник Серкан ще отмине бързо, но поне ще се посмеем и помеечтаем какво би било да си имаме Болат фемили. People Family Не мога да преценя дали ще има само любов и комедия, подозрения от страна на Еда и носталгичност от страна на Серкан, или ще има и драма? Вие как мислите?? Надявам се да няма драма. Надявам се само така да са монтирали кадрите, че да изглеждат напрегнати и леко тъжни. А всъщност да имаме много смях и хубава развръзка накрая. Време е нашите да се сдобряват и ръка за ръка да преодоляват проблемите, които тепърва ще им създават сценаристите. Simple Smile

# 294
Алекс, Flowers Hibiscus мила, много благодаря.
Носталгично ми е малко от този фраг, въпреки цялата нежност. И много ми се иска Еда да ги чуе тези неща дето ги мисли или казва Серкан. Време е вече да ги съберат. Стига толкова са били разделени.

# 295
Алекс благодаря за превода мила!Да не кажеш, че не оценявам труда ти! Heart

Не знам за Вас, но си мисля, че по-добре щеше да е ако ни бяха спестили този фраг. Защото ... първият е комедия, но този имам чувството, че ще е много тъжен, драматичен... Тежък епизод имам чувството , че ни очаква към края. Или поне така ще свърши. Не знам къде видяхте любов, носталгия и привързаност, за мен всичко ми крещи "Код : ЧЕРВЕНО! и че идва драма......, което не ми се харесва.

Надявам се, че греша!

# 296
Алекс благодаря и от мен😍😍😍 А ако този път са разменени фраговете и първо е тъжния а после завършим с бебека. Има логика, защото първо последната  серия завърши как Еда чува разговора и ще рови а в първия фраг двамата са на прозореца заедно с бебето

# 297
В сряда ще има от всичко по-малко Simple Smile

Дано накрая поне да сме доволни  от епизода Gift Heart Айшето да се е постарала, че пак има футболен мач ( и то Ман. Юнайтед играе срещу техен отбор)

# 298
  • София
Добър вечер и честит празник на будителите!

бабче-mp3, добре дошла! На балкона е самотничко, тук е по-интересно!

Клип, в който можем да се ориентираме погледите им, какви чувства разкриват:

Mira07 приеми моята лична благодарност за този клип! Уникален е! Разкрива цялата палитра от чувства, които Еда и Серкан преживяха пред очите ни за тези 16 епизода! От "Аз те ненавиждам, Серкан Болат!" до "Аз съм безумно влюбен в теб, Еда Йълдъз!" с всички нюанси на отношенията им! Истинско удоволствие изпитах, докато го гледах! Поздравления за създателя му! Flowers Hibiscus

Алекс за теб, както стана вече традиция в темата ни, искрена благодарност! И нали си знаеш, всички ние те обичаме! Чувствай се определено много ценна, обичана и уважавана от нас!

# 299
Алекс Heartpulse
Ох, разтопи  ми се сърцето, такава нежност, толкова любов Cupid
"Винаги на едно и също място, винаги заедно, ако питали него, колко неща щели да се случат", дано вече да започнат да се случват тези неща.
Витае някаква тъга, но някак си с надежда за сближаване и открита обич.
Любовта им е така силна, истинска и завладяваща.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 21:34 от Ninika

Общи условия

Активация на акаунт