Отговори
# 330
  • Кърджали
Минавам среднощно само за да си обещая, че повече никога няма да гледам филм на Керем Бюрсин. Никога.Никакъв.

Хади беее...то твоето не гледане, какво остава, ако речеш да го гледаш Sweat Smile

Момичета, филма  “Eflatun” където Керем е главен актьор е спечелил CGV Mars Distribution Award на Bosphorus Film Lab. Hands Clap
Хич не го гледам 🙃. Само две поредни вечери ск лягам в 4 сутринта😜 И не знам още вечери ще е така... Но докато не го изгледам няма да мирясам. А гледам серия две и връщам някоя от вече изгледаните. Щото искам да си припомня някоя сцена... Абсолютно ми е грабнал вниманието...
Много награди да вземат още. Чела съм за какво се разказва във филма...

От една страна е хубаво да сменят деня на излъчване, че сряда е тежък ден. Но от друга така съм свикнала със срядата, ще се чувствам някак празно

# 331
Здравейте дружки Heart Eyes
И аз да кажа за Градът . Започнах го заради Керем , но не можах да го догледам заради тромавата му неподходяща партньорка Confused
Там беше по химичен с поддържащата актриса Нилпери . Не напразно после бяха партньори в интернет сериала .
Дано не са верни новините за съботно излъчване .

# 332
  • София
И аз не подкрепям преместването на сериала ни от сряда в събота. Сряда е нашият ден, въобще не ме интересува конкуренцията тогава. Обикновено, когато сменят деня на излъчване на един сериал, малко след това го спират. Не ми харесва тази тенденция, затова се надявам информацията да е невярна. Те Фокс така или иначе нещо трябва да излъчват в сряда. Защо да мислят, че нов сериал ще е по-гледан от нашия??

# 333
  • Кърджали
Phillipine, при първия си опит не успях да го изгледам нещо. Но сега се загледах, основно заради играта на Керем. Историята на моменти ме дразни леко... Но този път ще го догледам. Бях почнала да гледам и  друг негов, но нещо се заблеях и го прекъснах. Ще се върна и него да изгледам.

Аз продължавам да не вярвам, че Еда ще научи нещо от Серкан. Той е толкова категоричен като вземе решение, че усети ли се че е на път да се предаде се дръпва в черупката си и се затваря още повече. Най много накрая ще реши че я иска и ще намери начин да си я върне обратно, като реши да запази тайна само за себе си. Продължавам да мисля, че Еда ще научи за този инцидент от някой друг и това ще е нов проблем тогава
..

# 334
Партито може да не е в дома на доктора, а в къщата, от еп. 1, където беше пресконференцията и целувката Simple Smile

# 335
  • София
Ох, сега с това за смяната на деня на излъчване се напрегнах. До колко достоверна е тази информация?? Thinking

# 336
Първо, информацията е само слух.
Второ, решението е на FOX.
Трето, нека стане това, което ще е най-добро за сериала Heart

# 337
Не съм проверявала какви сериали излъчват в събота, но имам надежда, че съботният ден може да се отрази добре на рейтинга.. знам ли 🤦‍♀️

# 338
Да се включа и аз Simple Smile В събота FOX излъчва ,,Zümrüdüanka"/,,Изумруденият феникс". Аз го гледам, интересен ми е, но рейтинга наистина пада. Впечатление, обаче, ми прави, че има доста чуждестранни фенове и това се вижда от коментарите. Има и много турски зрители, но може би те не влияят на рейтинга. Гледам ,,Почукай на вратата ми" също. Всъщност в момента следя само тези 2. Надявам се да си запазят дните, а рейтингите да започнат да се качват, че хич не ми се иска да финализират някой от тях Sad Също така, аз също мога да превеждам сцени и фрагмани и съм насреща, ако Александра няма възможност някой път да превежда, редовно ви чета Blush

# 339
Цитирам LU4IQ - част от пост #524 от 31.10.2020 г в тема "Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)".
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Фрагманът на "Kefaret/Изкупление", рус. суб.

https://www.instagram.com/p/CHBKASMFzdM/

Скрит текст:
Цитат
Сериал под названием «Расплата», основанный на книге «Отель "Константинополь"» Зюфлю Ливанели, готовится выйти в эфир на канале FOX. Производство - 25 Film, режиссёр - Месуде Эрарслан, сценарий - Махинур Эргюн.

В главных ролях Нургюль Йешильчай и Мерт Фырат!
Нургюль Йешильчай играет Зейнеп - мать двоих детей и учительницу по музыке в средних классах. А Мерт Фырат предстанет перед зрителями в роли главного комиссара Синана. В сюжете раскрывается то, как Зейнеп расплачивается за беспечную жизнь, которая внезапно обернулась иной стороной.

💫 Зейнеп ( Нургюль Ешильчай ) - учитель музыки в школе , мать двоих детей .
💫 Синан ( Мерт Фырат ) - полицейский , бывший парень Ниль ( Эге Кокенли ) .
💫 Ахмет ( Юрдаер Окур ) - муж Зейнеп , который изменяет ей с Мельтем ( Озге Озджар ).

Сериал с максимальным темпом готовится к выходу на канале FOX.
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Това ще  е сериал, който ще започне, вероятно след като Зюмрюдианката освободи ден и направят разместване в програмната схема. Аз мисля, че няма да е лошо  ако преместят Почукай на вратата ми в събота.
В събота конкуренцията не е много силна. Дават Полярна зведа и новозапочнал Gönül Dağı (не знам как се превежда)
Не е и лош ден. Неделята е ден за почивка. С тия ограничения коронени хората и така ще си седят в къщи.

# 340
  • Монтана
Дами, ето 16 серия с български субтитри!
 https://ok.ru/video/2010697632439

Да благодарим на чудесния екип за превода!

# 341
Епизод № 16 с бг. суб Simple Smile Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/2010697632439
https://vk.com/videos252262912?z=video252262912_456240027%2Fpl_252262912_-2
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata Flowers Hibiscus

Нашите са на първо място Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 14:42 от mi_si

# 342
  • София
Иска ми се да си запазим деня, защото някак си... сряда е нашият ден. Така си започна... и ми е на сърцето този ден. Но, ако решат да местят сериала ни в друг ден, съм окей, стига да не го спират. Надявам се да си имаме един хубав и завършен продукт накрая. Айше да си разкаже историята, ние да се радваме на Серкан и Еда едни 50 епизода. Hug

Благодаря на момичетата за превода на епизода! Не знам кога ще имам възможност да го гледам, вероятно чак уикенда. Но важното е, че разбрахме основното още миналата сряда, а вдругиден ни чака нов епизод. Simple Smile

# 343
https://youtu.be/SoHunjcYXtg
Една реклама ... Joy Керем в поличка! Grinning Мисля, че вече ще имам любима марка чипс. Wink
Редактирам се - имаме си превод - огромно благодаря на момичетата от Ашкъм! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 15:30 от Ели-mama

# 344
Добър ден, момичета,
Това е програмната схема за седмицата:

Според мен имаме много повече шанс да вдигнем рейтинга в събота.
Тази седмица, ДЕК пак ще имат силен епизод, а Kurulus Osman и Sadakatsiz са недостижими...
mikipoli, да Антверпен е доста динамичен град. Гент и Брюж са като излезли от приказка с тяхната средновековна архитектура. Аз много обичам техните Béguinages, където са живяли монахини и вдовици, особено рано сутрин без тълпите туристи. Има невероятно усещане за мир и покой.
Скрит текст:
И Биге и Арас са били там в началото на годината:

Относно книгата, great minds think alike 🤗❤.
Eli-mama, 😂😂😂. Керем наистина не го е страх от нищо. Рекламата е един път!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 15:20 от druon77

Общи условия

Активация на акаунт