Отговори
# 345
Иска ми се да си запазим деня, защото някак си... сряда е нашият ден. Така си започна... и ми е на сърцето този ден. Но, ако решат да местят сериала ни в друг ден, съм окей, стига да не го спират. Надявам се да си имаме един хубав и завършен продукт накрая. Айше да си разкаже историята, ние да се радваме на Серкан и Еда едни 50 епизода. Hug

Благодаря на момичетата за превода на епизода! Не знам кога ще имам възможност да го гледам, вероятно чак уикенда. Но важното е, че разбрахме основното още миналата сряда, а вдругиден ни чака нов епизод. Simple Smile
Всичко започна след излизането на този рейтинг сутринта:

Малко изоставаме в класирането, но вярвам, че в сряда ще наваксаме. Но ако трябва да избирам - предпочитам да сменят деня (събота не е лош ден Simple Smile), отколкото да го спрат...
Ето ги нашите сладури Gift Heart

# 346
  • София
Добре, а някой ще ми обясни ли как в АВ и в АВС1 имаме повече от сериалите на 3-то и 4-то място, а в тотала сме с по-малко? Не схващам логиката...

# 347
От официалния акаунт на Фокс в Туитър Simple Smile

# 348
  • In the light side of the Moon!
Привет момичета!
Прекрасна нова седмица!

Каквото ни сервират, това ще кусаме. Новината не е потвърдена, така че няма смисъл да се тревожим. До края на ноември я камилата, я камилара.

Благодаря на екипа за поредния преведен епизод.

https://youtu.be/SoHunjcYXtg
Една реклама ... Joy Керем в поличка! Grinning

# 349
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря от сърце за превода на серията... HeartHeartHeart За първи път гледам направо превода на български без да съм гледала на руски, а на онлайна гледах повече ДЕК и хвърлях по едно око на темата тук.....Та искам да кажа, че се  насладих максимално на видяното....няма да ви досаждам с анализи....само ще кажа, че камината от лятната къща на Серкан е същата, като тази в къщата ни на селото на моите родители .... и колкото и да ни се иска не можем да върнем времето назад....а трябва да вървим напред и да се учим от грешките си....
Нещо за душата....
Скрит текст:
Спокоен ден момичета и най важното ...бъдете здрави....

# 350
  • София
Да се включа и аз Simple Smile В събота FOX излъчва ,,Zümrüdüanka"/,,Изумруденият феникс". Аз го гледам, интересен ми е, но рейтинга наистина пада. Впечатление, обаче, ми прави, че има доста чуждестранни фенове и това се вижда от коментарите. Има и много турски зрители, но може би те не влияят на рейтинга. Гледам ,,Почукай на вратата ми" също. Всъщност в момента следя само тези 2. Надявам се да си запазят дните, а рейтингите да започнат да се качват, че хич не ми се иска да финализират някой от тях Sad Също така, аз също мога да превеждам сцени и фрагмани и съм насреща, ако Александра няма възможност някой път да превежда, редовно ви чета Blush

Привет момичета! Flowers Hibiscus

Изключително щастлива съм от новината за поредния успех на Керем Бурсин!:heart:

Вкючвам се с искрена благодарност към екипа преводачи, които отделят от ценното си лично време и прилагат уменията си, за да правят нас, феновете на този прекрасен сериал истински щастливи!

ali.yor добре дошла в темата и предварително благодаря за готовността ти, да се включваш в онлайн превода! Ние, които не знаем езика сме винаги признателни на тези, които ни информират за развитието на събитията!

Хубав ден! Gift Heart

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 16:36 от nrgmama

# 351
Току що изгледах епизода , голям късмет че бях свободна точно от 14,30 до 17ч Joy не съм превъртяла нито минута от епизода,  изгледах си го с удоволствие от край до край и аз като Гости сефте не бях гледала никакви  откъси от епизода освен танца , знаех какво ще се случи само от вашите коментари,  определено е голямо удоволствие  като гледаш за първи път Heart Eyes
Доста комични моменти имаше,  които успяха да разсеят леко тягосната обстановка между главните герои,  определена ми хареса епизода. Харесаха ми спомените на Еда и Серкан от къщата,  според мен добре го вмъкнаха , вече сме сигурни,  че е имало пбн Joy
Лейля и Ердем бяха много сладки  с тяхното "мразя те / чувствата ни са взаимни" Joy
Серкан явно има ОКР с тези столове Joy
Алптекин , Алптекин , време и да се вземеш в ръце и да отидеш да разкажеш всичко на Айфер или Еда , хайде де , няма до Коледа да те чакаме да събереш смелост Rage
Айдан ми става все по-симпатична , дано преодолее скоро фобия си.
И аз като вас не мисля , че Серкан ще признае нещо , поне още 2 серии ще ни въртят на шиш, но толкова ми се иска да се сдобрят скоро... Heart Eyes

druon съгласна съм за Бегинажите Heart(не знам как може да се преведе на български , може би "манастири" Thinking) В Антверпен също имаше един близо до нас , ходих там с децата един път , малкия още беше в количка и имаше други майки с малки бебета, които се разхождаха там Heart

Отивам да си взема децата от градина , че навън стана тъмно вече, докато си напиша коментара  Joy
Приятно гледане на епизода , който ще го гледа тази вечер Kissing Heart

# 352
Краднах си една прекрасна снимка от рускините. Wink

# 353
Fox са поръчали нова драма от сценаристката на Госпожа Фазилет и нейните дъщери и Жестокият Истанбул.

Performers of the week на сайта Dizilah тази седмица са спасителните екипи в Измир:
Повече от герои!

# 354
Ето го и ребусът Simple Smile

# 355
  • Плевен / София
Каквото и да са ни подготвили ще завършим с усмивка и любов....

# 356
  • Пришълец
Мен краткия им танц наистина ме впечатли, отивам да му се насладя още веднъж Popcorn

Благодарности на момичетата за превода , а на Миси и Вай, ча споделиха линковете тук.

Ако ни преместят сериалчето - дано е за добро. За мен лично няма значение, понеже не гледам в реално време. В събота конкуренцията е по-слаба, има реална възможност да си вдигнем рейтинга. Тези, които следят и нашия, и нещо друго в сряда, няма да са принудени да избират. Пък и в събота силно се надявам да няма мачове.Laughing
 Ребусът и той като фрагманите - объркващ Joy

# 357
Досега не съм коментирала ребусите, но този ми се вижда сравнително ясен Wink

People Eyes - Еда се върна да си вземе ключовете за вуйчето и дочу разговора на Айдан и Серкан. От фрага видяхме, че Серкан я вижда и я гони из градината... Боксовата ръкавица - може да е фитнес отдушник за Серкан, че това напрежение все на някъде трябва да избие. Някой ще е болен. Зеленото човече залагам да е Еда, която повръща Вероятно от там ще започне разваленият телефон от почти целия фраг 1. Роклята е ясна. Къщата и забранителния знак (а вероятно и тъжното човече) можеби са свързани с преместването на Серкан и най-важното е, че завършваме със сърчице Heart

# 358
Ново: Ханде и Керем

Скрит текст:

# 359
  • Плевен / София
Мен краткия им танц наистина ме впечатли, отивам да му се насладя още веднъж Popcorn

Благодарности на момичетата за превода , а на Миси и Вай, ча споделиха линковете тук.

Ако ни преместят сериалчето - дано е за добро. За мен лично няма значение, понеже не гледам в реално време. В събота конкуренцията е по-слаба, има реална възможност да си вдигнем рейтинга. Тези, които следят и нашия, и нещо друго в сряда, няма да са принудени да избират. Пък и в събота силно се надявам да няма мачове.Laughing
 Ребусът и той като фрагманите - объркващ Joy
Като мен не че моето гледане влияе на рейтинга....

Общи условия

Активация на акаунт