), отколкото да го спрат...

За първи път гледам направо превода на български без да съм гледала на руски, а на онлайна гледах повече ДЕК и хвърлях по едно око на темата тук.....Та искам да кажа, че се насладих максимално на видяното....няма да ви досаждам с анализи....само ще кажа, че камината от лятната къща на Серкан е същата, като тази в къщата ни на селото на моите родители 
В събота FOX излъчва ,,Zümrüdüanka"/,,Изумруденият феникс". Аз го гледам, интересен ми е, но рейтинга наистина пада. Впечатление, обаче, ми прави, че има доста чуждестранни фенове и това се вижда от коментарите. Има и много турски зрители, но може би те не влияят на рейтинга. Гледам ,,Почукай на вратата ми" също. Всъщност в момента следя само тези 2. Надявам се да си запазят дните, а рейтингите да започнат да се качват, че хич не ми се иска да финализират някой от тях
Също така, аз също мога да превеждам сцени и фрагмани и съм насреща, ако Александра няма възможност някой път да превежда, редовно ви чета 

не съм превъртяла нито минута от епизода, изгледах си го с удоволствие от край до край и аз като Гости сефте не бях гледала никакви откъси от епизода освен танца , знаех какво ще се случи само от вашите коментари, определено е голямо удоволствие като гледаш за първи път

(не знам как може да се преведе на български , може би "манастири"
) В Антверпен също имаше един близо до нас , ходих там с децата един път , малкия още беше в количка и имаше други майки с малки бебета, които се разхождаха там

- Еда се върна да си вземе ключовете за вуйчето и дочу разговора на Айдан и Серкан. От фрага видяхме, че Серкан я вижда и я гони из градината... Боксовата ръкавица - може да е фитнес отдушник за Серкан, че това напрежение все на някъде трябва да избие. Някой ще е болен. Зеленото човече залагам да е Еда, която повръща Вероятно от там ще започне разваленият телефон от почти целия фраг 1. Роклята е ясна. Къщата и забранителния знак (а вероятно и тъжното човече) можеби са свързани с преместването на Серкан и най-важното е, че завършваме със сърчице

Препоръчани теми