Отговори
# 75
  • Кърджали
И на мен ми изглежда на бебе? Но кой би им поверил бебе да гледат...Щото няма кога да си направят тяхно. То имаше, ама чак па толкова бързо...

# 76
Flowers Four Leaf Clover Здравейте, сладки! Освен да продължа поста на Виолетка и да кажа: като фурии сте! Изписахте старата тема, започнали сте и новата! Имаме си място, където да влезем и да бъдем себе си ... с най прекрасната компания!

Flowers Cherry Blossom Рози, благодаря за новата тема! За красививия вид и за клипчетата! Kissing Heart

Flowers Hibiscus Алекс, де да можеше да ти кажа по друг начин БЛАГОДАРЯ, а не само от екрана! Kissing Heart А и какви анализи си включила между преводите! Как ти завиждам за това, че разбираш езика! Превода ти е супер, но смело мога да кажа друго си е да го разбереш в оригинал! Разбираш всеки нюанс, езикът ти дава усещането за настроенията, можеш най точно да хванеш смисъла ... За това може да анализираш, колкото искаш! А за работата ти да ни поднесеш колкото може повече - поклон!

Flowers Herb Момичета, ама много сте изписали, с часове ви чета! Искам да се включа и аз с моите идеи и въпроси, но ще изчакам превода! Разбрах за рейтинга, че леко пада, има обяснение! Но ако сериала се гледа от романтички като нас - последният епизод не ни даде очакваното! Още от предишния епизод, а сега и в този - идва ми в повече драмата, мъката, тази безизходност, едни и същи въпроси още от началото, които си чакат отговора! Търпението на някои може да не издържи и да зарежат историята! За нашето семейство не се тревожа, ние сме приели тезата на Серкан, че не се отказваме от нещо, което сме допуснали в живота си!

Flowers Leaves Нормално е постоянно да следим рейтинга, знаем какво се случва със сериалите ... дори с интересни истории! Не бих го казала другаде, само тук с вас ще споделя, че за мен критериите на съседите са много погрешни!
Рейтинг, който се взема от 2200 души, които не се знае как и защо гледат сериалите?! Къде остават милионите последователи и зрители?! Абсолютно грешна политика! И ако искат турските дизита да се признаят в целия свят - има нужда да се преработят критериите, да има нов подход за това, дали да продължи един сериал или не! Имат голям потенциал, прекрасни артисти, интригуващи истории ... защо да не направят нещо повече, за да има обществено признание тяхната филмова индустрия! Дано да доживеем да видим повече разум в тези, от които зависи това!

Heartbeat Момичета, спирам за сега, за да гледам руския превод! Дано след това да падне бучката, която се е спряла на гърлото ми още от предишната серия. Но определено не само аз чакам да се раздвижи тази история, да видим как Ефе ще премине към действие, как Серкан ще отговори на атаките, родителите да се намесят като истински доброжелатели за щастието на сина си, Еда да порасне и да погледне на Серкан не само през призмата на яд и огорчение, да видим ще идва ли тази баба или тя е само в нашите фантазии ... Колко много неща искаме, но и ние сме прави! Историята може да продължи, но нека да има вече отговори и да не мъчим повече душите си! Търсим е тази красива любов, сложили розовите очила и искаме да я видим истинска, без съмнения и тайни! Защото само загадките зад воалите не са ни достатъчни! Искаме всичко!

Kiss Kiss Kiss

# 77
  • София
И на мен на бебе ми прилича! Ако имаме скок и бебе, ще ни хвърлят в джаза. Ако не друго - поне рейтингът ще скочи на сто про. Grinning И все пак не ми се вярва... пак нещо ни баламосват. Ще видим съвсем скоро. Дано фрагът е хубав и завоалиран, за да се чудим и маем какво ще става следващата сряда. Simple Smile

# 78

изненадите започват
Дали това ще е нещото, което Еда ще каже на Серкан и Айдан ще трябва да си трае?

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:17 от blue`

# 79
  • Кърджали
Аз съм съгласна да по останат разделени ако ще се джавкат така... Еда леко гневна, Серкан г търпелив, успокоява, предизвикващ, влюбен...
Уби ме снощи с тоеа "Лекаря не казва така"
На мен не ми действа драматично раздялата. Повече като електричество между тях. А такива готини лафчета излизат.... А аз обичам такъв интелигентен, закачлив хумор, остроумие, което и при двамата не е като да липсва. 

Не знам колко се усеща при преведените серии. Аз хвъррлих око на еднагдве серии, превода с малки изключения (явно тогава е ползвана помощ от превод от друг език и се получават дребни недоразумения които на мен ми бият на очи, иначе не е кой знае какво), та с малки изключения е на много добро ниво.
Не... Аз продължавам. Да се чудя кой ще им повери бебе да гледат... Щото онова на кадрите е бебе, колкото и да го оглеждам. 5 пъти го пускай за да се убедя.

Едит... Ако спра да се смея ще преведа промото. Ако спра да се смея...

# 80
  • София
Този фраг ме изуми! Какво се случва?? Joy

Алекс, мила, внеси малко яснота с превод и анализ, моля те. Hands Pray

# 81
Серкан джуниър ли се появи Simple Smile
Майтап, майтап, ама, .... Gift Heart

# 82
  • София
Миник Серкан, бу, нее? Joy Накрая ще проговоря и аз турски. Ха-ха! Еда си представяше малки роботчета, после се появи Робот Болат, на ти сега Мини Робот Болат. Grinning Hug

# 83
Тренират с кукла. Татко Болат ще е страшен. Ходят му бебета на Керем. Но ако това е шега на Еда ще му разбие сърцето направо. Че му е малко другото. Слагам розовите очила. Може пък Серкан да се е размечтал и да е поставил "диагнозата" прибързано Simple Smile Определено се чудим какво става

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:26 от blue`

# 84
Аз абсолютно нищо не разбрах от фрага? Само видях шокирани и изумени лица?!

# 85
  • София
Чакайте! Еда бременна ли е?? Joy

# 86
  • In the light side of the Moon!

Сълзи ми текат!!!!
Всичко сме  Dizzy Face

Ох Боже, тоя Керем е много сладък. Умирам от смях с неговите физиономии.
Ще е някое бебе съседче сигурно!!!
Обаче Серкан ще го удари паниката!

Отиде темата, Розичка да стяга новата!!!

# 87
Аз чакам Алекс да каже Simple Smile
Ако питате мен, аз залагам за близнаци ... Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Момичета а дали има превод някъде че само Бебек разбирам 🤣🤣🤣

# 89
  • In the light side of the Moon!
Момичета а дали има превод някъде че само Бебек разбирам 🤣🤣🤣

чакаме Алекс да спре да се смее и да преведе! Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт