Отговори
# 105
  • Кърджали
Не, не е заговор на Еда и Серкан май. То и Серкан е шашнат "Едно такова мъничко, живо нещо", да му имам определението за бебе. Само актп се сетя и ми става смешно. Този фраг е нтидепресант...

Заслужаваше си да забавя превода и да ви гледам сеира как гадаете.ам не издържа, не съм толкова лоша 🙃🙃🙃🙃

# 106
# 107
Много ми хареса ужаса на Айдан като кавза "мини Серкан?"
По голямата пързалка ни пускат, ама е много весело и яко

# 108
  • Плевен / София
Момичета а дали има превод някъде че само Бебек разбирам 🤣🤣🤣

чакаме Алекс да спре да се смее и да преведе! Sweat Smile
Вижте как знам кога да вляза и да благодаря за новата тема.....Благодаря Heart
Скрит текст:
ще чакам превода на Алекс за фрага, а за серията ще се изкажа чак в неделя....
Скрит текст:
че ме тресе изпитна треска на стари години...ще се явявам в събота на изпит за един сертификат....
Бъдете здрави и стискайте палци

# 109
След като спрях да се хиля като луда си мисля, че само Еда не знае, че е "хамиле"

# 110
Джуниър ни вкара в трендовете на Италия и Испания.... Simple Smile

За 30 мин. - 200 000 в ютуб - не е зле Wink

# 111
  • София
Евала на монтажистите! Оправиха ни и четвъртъка, и уикенда, и цялата седмица. Joy Надали е това, което изглежда. Но се забавлявам много! Помните как ни изпързяляха и миналата седмица. Едно мислехме, друго излезе. И сега ще е така, ама нищо. Смях да става. Освен това ми харесва как този сериал прави мега неочакваните завои. Ние едно развитие чакаме, то в съвсем друга посока отива действието. Нищо. Важното е смях да става, вълнение и любов да има. Надявам се след този Ковид случай да нямат други, да си влязат в ритъм и да вървим само напред и нагоре. Супер ни е сериалчето и целият екип! Живи и здрави да са, да ни радват още дълго време. Hug

# 112
Мело кога ще влезе.. то минаха 2 епизода, точно 14 дни и сега трети идва и нея я няма още. Хм!

Иначе какво означава хамиле?

# 113
  • Плевен / София
Мело кога ще влезе.. то минаха 2 епизода, точно 14 дни и сега трети идва и нея я няма още. Хм!

бременна

# 114
Затова си харесвам нашия сериал, няма драма, а само позитивизъм и добро настроение, и те кара да се усмихваш постоянно Simple Smile Даже няма изявен злодей,  А и нашите сладури са невероятни симпатяги Simple Smile

# 115
  • София

Привет момичета! Изписали сте хиляди страници от снощи до тази вечер! Прекрасни сте! А трейлърът? Просто ме отвя, това е нещото, което и за секунда не ми е минавало през ума! Сигурно няма да е реалност (както беше в епизода снощи), но със сигурност страшно много ни изненадаха! Браво на Айше Кутлу и компания!

Butterfly, имаше такъв въпрос и снощи по време на онлайн включването на Керем и Ханде, отговора беше, че все още я лекуват, добре е и всички се надяват скоро да се върне на снимки (т.е. не дадоха конкретни срокове).

gostenka68, на теб пожелавам успех! И следващия път да черпиш за взет сертификат!

Оставям ви, за да изгледам за хиляден път трейлъра!
Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 21:05 от nrgmama

# 116
Евала на монтажистите! Оправиха ни и четвъртъка, и уикенда, и цялата седмица. Joy Надали е това, което изглежда. Но се забавлявам много! Помните как ни изпързяляха и миналата седмица. Едно мислехме, друго излезе. И сега ще е така, ама нищо. Смях да става. Освен това ми харесва как този сериал прави мега неочакваните завои. Ние едно развитие чакаме, то в съвсем друга посока отива действието. Нищо. Важното е смях да става, вълнение и любов да има. Надявам се след този Ковид случай да нямат други, да си влязат в ритъм и да вървим само напред и нагоре. Супер ни е сериалчето и целият екип! Живи и здрави да са, да ни радват още дълго време. Hug
+1,
Бърборанке, Flowers Hibiscus то е ясно че нищо не е такова, каквото изглежда. Само не знам кой ще е по-разочарован като излезе накрая, че бебек йок - Серкан, Еда, бабите, или ние пред екрана. Но определено взех голямата кошница. Поне до втория фраг. Дано не ме попарят много. Така се въодушевих и аз.

# 117
  • София
За мен това е игра на Еда...предизвиква Серкан да се разкрие...може би това е имала наум като каза на Айдан, че утре ще й каже нещо за сина й ...

# 118
Ако не друго направо разбръмчаха нашия "кошер",ще си легна тази вечер с голяма голяма усмивка. Най сетне нещо вълнуващо.

# 119
  • Кърджали
Gugutka52, Еда каза че си запазва правото да каже каквото ѝ хрумне на Серкан и никой нищо няма да ѝ казва.
Сега. Ми мина през акъла, че може да е някаква игра на Еда, но не ми се иска. С такива неща майтап не се прави. По-вероятно е да е някакво недоразумение.
Ама каквото и да е нямам търпение да гледам. Поне гарантирано хумор ще има...
Под фрг в YouTube пълно с коментари - Еда е бременна щото Сириус поискал,, бебе робот Болат, Серкан, това е бебе, не извънземно...

Общи условия

Активация на акаунт