Отговори
# 540
Добро утро в този прекрасен ден сряда:hibiscus:

Нямате настигане, много обичам когато надникна в темичката и има над 60 нови отговора, умирам от кеф.
Нямам много време, имаме болни колеги и работим по много, но много обичам работата си и не се оплаквам Blush

Нооо, тази вечер е наша и на никой друг, до скоро слънчеви момичета:sunny:

Страхотни, страхотни сте, от един час ви чета и гледам клипчета, благодаря ви, денят ми започна чудесно:blue_heart:

Разбирам го Керем и аз и детето от моите гени Stuck Out Tongue Winking Eyeсме едни такива, все нещо върти, чоплим, пипаме и се вълнуваме, но иначе говорим бързо и даже задаваме въпрос и нямаме търпение за отговора и сами си отговаряме, ужас:joy:

# 541
Здравейте момичета!

Имам един въпрос свързан с последната серия. Аз напоследък гледам сериала малко отгоре-отгоре и не си спомням, кога са били тези интимни моменти между Серкан и Еда, които показаха в началото на последната серия и за които си спомняха и двамата. Давали ли са ги досега и в коя серия е било това?

Благодаря ви предварително.
Лек ден на всички.

# 542
Привет на всички!  Честита сряда!

Невинаги имам време да пиша, но ... нито си лягам, нито ставам, без да ви изчета. Затова, благодаря:
 на BlackRose и  Galka - за поддържането на темата,която ни събира заедно;
 на Александра - за всеотдайната помощ
 на момичетата от екипа преводи – за бързината;
 на всички - за времето, което отделяте, и информацията, която намирате и предоставяте, за споделените
 вълнения, мисли, чувства и за най-специалните сряда-вечери.

Повтарям се, но много харесвам умелите аналогии които се правят с митология и история, интересни разкази за важни архитектурни паметници, значими литературни произведения. Вмъкването на „Малкият принц“ в нашата приказка провокира и в мен поредния и' прочит. Тази книга трябва да се чете (поне) на всеки 10 години. Това е книга без възраст и е книга за всяка възраст. И колкото повече напредваш по житейската си крива, толкова повече оценяваш стойността и'.
       Четивото ми донесе малко и много - болка, тъга, носталгия. Защото: -„Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш...“ -за обичта към слънчевите залези, за златото по житните нивя, за отговорноста към всичко което сме опитомили.
        Донесе ми смирение. И осъзнаването, че времето да покажеш, че цениш и обичаш, е точно сега.

Нашата приказка има същите послания – за любовта, за приятелството, за отговорността, за пътя. Всички сме запленени от красивата любовна история, от хармонията между Керем и Ханде, от добрия подбор на актьорите и тяхната изключителна игра. Близка ни е като преживяване и с общочовешките въпроси, които ненатрапливо поставя.
-   За отношенията мъж - жена в семейството и обществото
-   За гнева
-   За болката от загубата, за това как влияе на живота ни, определя ли поведението и характера ни
-   За възпитанието на децата ни, за това как поднасяме нашите житейски уроци и те ограничават ли правото им на избор,
-    имаме ли категоричното познание за правилност или грешност на постъпките си
-   За професионалната реализация
-   За начина ни на живот, стреса, паник атаките, маниите, фобиите
-   За природата като учител, можем ли да пренесем познанието за природата и нейните закони върху човешките отношения, може ли да служи като пример за взаимна поносимост, търпимост и уважение към различията, за природата като лечител и на физическата, и на душевната болка.

Да се върна на последната серия – предвид ясно показаната сюжетна линия в двата  фрага, действието бе предвидимо. Самата серия – лека и приятна. Всички искаме бързо развитие на отношенията между главните герои и красиви романтични сцени. Но реално от раздялата на Серкан и Еда са минали 5-6 дни.
        Еда- от шока, когато не можеш да кажеш нищо, през гнева, когато можеш да кажеш всичко, до съмнението,че за раздялата има друга причина. Тя ще търси причината по нейн си, нестандартен начин. А ако не я намери, има силата да застане срещу Серкан и нежно и с грижа да попита:- „Какво има, Серкан?“
       И мъжът-скала- объркан, изтощен от вътрешните си борби, заклещен между избора-живот или безсмислено съществуване? Кой път ще избере?
        Пожелам ни много смях, романтика и любов в новия епизод.

Харесвам как се събужда Еда. Усмивката и е най-добронамерения поздрав към света и всяко „малко“ и голямо „живо нещо“. Харесвам как Серкан не може да устои и лицето му грейва. 

Добро утро!

# 543
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus
Най - накрая дойде и нашият ден Simple Smile

Желая ви една страхотна сряда и довечера на линия за онлайн женското парти Hug

# 544
  • Кърджали
Здравейте момичета!

Имам един въпрос свързан с последната серия. Аз напоследък гледам сериала малко отгоре-отгоре и не си спомням, кога са били тези интимни моменти между Серкан и Еда, които показаха в началото на последната серия и за които си спомняха и двамата. Давали ли са ги досега и в коя серия е било това?

Лек ден на всички.
Точно като номерация не помня, но това това бяха спомените им за времето от вечерта с воалите. Не го бяха давалитези моменти до сега тогава оставиха хората да си представят какво се е е случило. И както се видя, не са си губили времето...

Добро утро! Да минават бързо часовете до довечера...

# 545
  • София
Здравейте момичета!

Лек ден на всички.

Добро утро, цветни момичета! Flowers Hibiscus

hogarena, Алекс вече ти е отговорила, но ако те интересува по-точно препратката е към "нощта с воалите" и по-точно това е от края на епизод 13.

Една снимка и от мен на нашите любимци с пожелание за красив ден изпълнен с трепетни очаквания:

Скрит текст:

Остана още много малко да потърпим до следващия епизод днес, буквално по-малко от 12 часа! Хубав и усмихнат ден, лека и приятна работа и довечера среща в 19.00 или 20.00 часа през мониторите! С розови очила, розово настроение и питие по избор! Nature Sun With Face

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 08:29 от nrgmama

# 546
Не че има особено значение за удоволствието от сериала, но като гледам клипове с интервюта на Керем ми се струва, че двамата с Ханде направо са потънали до ушите.
Керем много силно се опитва да го скрие.
Гледах съвместни негови изяви пред журналисти заедно със Серенай Саръкая. Друг е погледа му към нея. Топъл, но някак по-овладян. Има емоция, но контролирана.
А на няколкото клипа с Ханде Доандемир и Лейля Лидия почти не ги поглежда.
Определено и двамата с Ханде Ерчел са изненадани от международния отзвук в мрежите. Тепърва Интернет ще променя дизи индустрията според мен. Нормално турското население е потънало в собствения си живот и проблеми. Както впрочем населението на всяка една държава по света. Обединителната точка на интересите обаче се явява явно необходимостта от топлота, любов и надежда. Каквото показва "новия жанр" - романтична драма.
Първа в това отношение в най-новите времена проби "Ранобудна птичка".
"Почукай на Вратата ми" се е запътила вече към същия или дай боже още по-голям успех.

# 547
# 548
Обожавам паралелите с това човече.
Как мислите, дали някой специалист го анимира специално по физиономиите на Керем или е копнато от филмче и и направен паралел?
Има и една анимирана Ханде, и тя е много сладка Smiley

# 549
Добро утро !

Не видях някой да ми отговори , затова ще се повторя и се извинявам за което.
Може ли линк към песента , която Пъръл изпълнява на нейния РД в караокето? Много ми хареса и текста и начина на изпяване.  
Благодаря.  Simple Smile

Как мислите, дали някой специалист го анимира специално по физиономиите на Керем или е копнато от филмче и и направен паралел?

Има детски филмчета с тези герои. Момчето е от бебе boss.

# 550
  • Кърджали
Butterfly:3, щях да ти отговарям тогава, но съм забравила.
Ето, Bir anda се казва песента.

# 551
Честита ни сряда!

Някой знае ли как се казва филмчето, от което е миник Серкан?

Иначе аз отдавна си мисля, че искам да видя Керем в комедия, но да е хубава, че турските са ми малко просташки. Този сериал не го броя, Керем не е в комична роля. Според мен там му е най-слабото звено и има на къде да се развива.

# 552

Анимация  е , казва се baby boss , пробвах преди време да я гледаме с децата,  но нещо не им допадна , трябва да пробвам пак Joy

Искам да ви кажа , че вие сте виновни,  че днес децата закъсняха за градина Joy легнах  си в 2:00 , ставам в 7,30 и имаше сигурно 10 нови коментара в темата и то километрични Joy и така децата закъсняха за градина Rolling Eyes
Коментирате , че се пристрастявате към определени актьори , не спите , за да гледате сериали и интервюта , аз пък се пристрастих към нашата тема Joy обожавам да чета коментарите ви , постоянно съм тук да видя дали има нещо ново , много обичам когато изчета една книга и тя ми е допаднала да прочета после рецензиите за нея,  да я обсъдя с някой друг,  който я е чел ... същото е и в момента , но вместо книга си имам сериал Joy ужасно е да чакаш по 1 седмица за нова серия,  но с вас времето неусетно минава. Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 11:18 от mikipoli

# 553
Толкова са сладки, нямам търпение HugHeart

# 554
Продуцентите още не са пуснали снимката и феновете са готови с колажите Wink Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт