Та чак още ми държи влага 
След финалната сцена във втори епизод се предадох .
Та и при Керем не е изключено да се случи нещо подобно...
Аз днес, за съжаление, ще се включа с леко закъснение в партито. Но в приложението мога да връщам до 15 минути назад, та ще видя г/д какво съм изпуснала и ще наваксам също благодарение на преводите ти. 

като цяло още преди това си бях решила , че ще погледна сериала , защото главните герои са много симпатични и разбрах, че ще е младежка история
то още не се знае кога ще почне, но се надявам някой от екипите да го превежда, поне първите 1-2 серии да видим дали си заслужава 

Преди време ви бях писала , че се чувствам като родена на 30 и в тази връзка нямам много опит с мъжете, имала съм само едно гадже , който е и баща на децата ми , заедно сме от 10г и тази година направихме сватба. Аз бях на 18, той на 26 , но беше абсолютен bad boy , развей прах , живей за момента , семейни проблеми имаше, финансови проблеми и т.н. Но аз нали съм родена на 30 бързо го вкарах в пътя
всъщност връзката ни за мен беше абсолютна шега , защото знаех , че няма да продължи повече от 1 месец , но реших един път да си отпусна душата и да съм си на 18 , а не на 30 и да действам импулсивно
Тъй че възможно е да срещнеш голямата си любов от първи опит
тъй де , за мен беше първи, за него 135525667 опит
Момичета, какво да кажа, ако Керем наистина харесва русички(е, малко изрусена) , а пък в бонус мога да предложа и големи кафяви очи (мъжът ми, когато ме задяваше, казваше "ах, този поглед на кошута" , ха ха, ха
) направо се класирам и отивам да се представям
, малко съм голямка, ама нали в любовта годините нямат значение
. Ох, само да не ме видят домашните какви ги пиша 

Препоръчани теми