Отговори
# 570
  • Кърджали
Реално погледнато, Керем Бюрсин сам ще си вземе решение за коя ще се ожени. Няма да пита никой. Па ние само ще му стискаме палци да създаде семейство с жената, която ще го обича толкова колкото заслужава. И той да я обича толкова.
Тъй де, аз не се интересувам много много от гаджетата на любимите ми личности.

Иначе писах и преди, За мен Ханде е много красива жена, естествено изглеждаща (дори и хирурзи да са пипали нещо по нея, което си е нейна работа, то поне е много добре пипнато)
Между двамата (к се то гледам лайвовете) има много добра химия. Имат си доверие, всеки допуска другия близо до личното си пространство, гледат се с привързаност. Дали има нещо повече от приятелство, засега само те си знаят... Но да запазят отношенията си такива, каквито са сега..
Ох, малко остана до довечера. Пак ми измислих работа до 8 часа, но то пък в 8 часа почва новата серия, та не ме притеснява. После към 2я трябва възможно най-бързо да пратя децата в леглото (но тов си е всяка седмица не е ново).
През другото време ще съм Н линия за онлайн парти. С голямо количество шоколад и някакво питие за компания.

# 571
  • Монтана
Алекс, няма как да не те адмирирам за пореден път!
Ще превеждаш пак, ще помагаш!
Страхотно е, че го правиш за всички нас, правиш го с удоволствие и това си личи от всяка твоя дума!
Благодаря!
Очаквам с нетърпение сряда вечер!До скоро тук, в уютното и много красиво място, което всички момичета сътворяват с мислите си!

# 572
Ново от Фокс и продуцентите Simple Smile

От Айшето - засега нищо. Явно днес няма да пусне ребус

# 573
  • Пришълец
Не остана Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърборанке
Скрит текст:
абсолютно! Всяко нещо с времето си и според нагласата на човека. В момента не ми е до драми, просто ми се понасъбра повечко в личен план и имам нужда от позитивизъм на екрана. Затова и залитнах по романтична комедия. Обичам си обаче предимно драмите, нещо което ще те стисне за гърлото, ще съпреживяваш с героите, ще плачеш и ще смееш с тях, забравяйки, че е само една художествена измислица.
С ФЕмир изживях нещо такова. Бях на незавършени 19 като започна Огледален свят, но не го отдавам влечението си към историята и героите на възрастта ми към онзи момент. С бабката ни дели половин век, но и тя не криеше възхищението си от красотата на главния герой.Joy 
Уж нищо особено, пореден прочит на историята на Пепеляшка, но страхотната химия между Чаатай и Хазал, пълнокръвните образи които пресъздадоха и любовта така както ни я представиха чиста и искрена наистина ме грабнаха истински.Heart Та чак още ми държи влага hahaha
Многото епизоди дори на обичан за мен сериал ги отчитам като минус Hands Thumbsdown Разводняват историята, ако пък започнат да правят безсмислени продължения с нови герои, гарантирано ти остава горчив вкус. Както е при мен с Пътят на Емир. Не му разбрах посланието на любимия сериал, защото накрая излезе, че несправедливостта възтържествува.
След тези двамата келеши никоя двойка не ме е впечатлявала по този начин. До появата на Еда и Серкан на хоризонта. Joy След финалната сцена във втори епизод се предадох .Joy

Като срещнеш правилния човек, с изненада може да установиш, че той се различава от това, което си мислиш, че харесваш. Joy Та и при Керем не е изключено да се случи нещо подобно...

# 574
  • Кърджали
vai1, сама вкъщи ли да гледам, какво е удоволствието.... Не ми пречи да превеждам колкото мога да смогна, някак си гледаме заедно и ми е по - приятно... Тъй че на линия ще съм... Ако не ви писне от мен 😜🙃😁

# 575
  • София
Да ни писне?? Връзката ни с теб е подобна на твоята с шоколада. Преяждане да има, отказване - няма. Докато можеш и искаш, ще се радваме да ни превеждаш. Много ни улесняваш живота така. Hug Аз днес, за съжаление, ще се включа с леко закъснение в партито. Но в приложението мога да връщам до 15 минути назад, та ще видя г/д какво съм изпуснала и ще наваксам също благодарение на преводите ти. Simple Smile
vai1, сама вкъщи ли да гледам, какво е удоволствието.... Не ми пречи да превеждам колкото мога да смогна, някак си гледаме заедно и ми е по - приятно... Тъй че на линия ще съм... Ако не ви писне от мен 😜🙃😁

# 576
Алекс и от мен още от сега едно голямо БЛАГОДАРЯ ! Hug Flowers Hibiscus

# 577
Аз ще св включа към края, че моето малкото си ляга в 22.00 😀

# 578
Привет и от мен💐 Сряда еее🍾🍾🎉🍾🎉🍾🎉Нямам търпение за един забавен "бебешки" епизод и много се надявам на финала наистина Серкан и Еда да се съберат, в това напрегнато ежедневие имаме нужда от смях и любов, а не от още драми🤷‍♀️
Предварително благодаря на Алекс за превода💐

# 579
И отново нашите са на Първо място Gift Heart

Пуснаха линковете за онлайна: От бразилските фенове Wink
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd
https://www.canlitvizle.plus/fox-tv-hd-izleyin
https://www.canlitv.vin/fox-tv
"Не забравяйте, че можете също да следите на живо чрез приложението Fox. Връзки по-долу:
Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foxtv.android
IOS
https://apps.apple.com/br/app/fox-foxplay/id49740677 "

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 16:10 от mi_si

# 580
  • Монтана
Алекс, невъзможно е да ми писнеш?!!!Разсмя ме сърдечно!
Нали сме от един отбор, обожаваме Керем и гледаме с невероятно удоволствие всяка серия по мннннооого пъти!На турски /с твоя помощ/, руски, после български!...
До довечера!Включвам се към  21часа, до тогава всяка сряда практикувам йога!...Това не мога да си го спестя дори и заради любимия сериал!

# 581
Във връзка с "Огледален свят", гледах тийзер за нов сериал "Моята лява страна" и мисля, че сюжета ще наподобява на него.

Мира, и аз го гледах снощи и направих същата асоциация Grinning като цяло още преди това си бях решила , че ще погледна сериала , защото главните герои са много симпатични и разбрах, че ще е младежка история Blush то още не се знае кога ще почне, но се надявам някой от екипите да го превежда, поне първите 1-2 серии да видим дали си заслужава Blush

Аз също съм на линия довечера,  но сигурно ще коментирам чак след края Hug

Скрит текст:
Аз нямам тип за мъже , само знаех че искам сериозен човек , стабилен, без проблеми и си намерих точно обратното Joy Преди време ви бях писала , че се чувствам като родена на 30 и в тази връзка нямам много опит с мъжете, имала съм само едно гадже , който е и баща на децата ми , заедно сме от 10г и тази година направихме сватба. Аз бях на 18, той на 26 , но беше абсолютен bad boy , развей прах , живей за момента , семейни проблеми имаше, финансови проблеми и т.н. Но аз нали съм родена на 30 бързо го вкарах в пътя Joy всъщност връзката ни за мен беше абсолютна шега , защото знаех , че няма да продължи повече от 1 месец , но реших един път да си отпусна душата и да съм си на 18 , а не на 30 и да действам импулсивно Blush Тъй че възможно е да срещнеш голямата си любов от първи опит Simple Smile тъй де , за мен беше първи, за него 135525667 опит Joy

# 582
Flowers HibiscusМомичета, какво да кажа, ако Керем наистина харесва русички(е, малко изрусена) , а пък в бонус мога да предложа и големи кафяви очи (мъжът ми, когато ме задяваше, казваше "ах, този поглед на кошута" , ха ха, ха Stuck Out Tongue Winking Eye)  направо се класирам и отивам да се представям Joy, малко съм голямка, ама нали в любовта годините нямат значение Sweat Smile. Ох, само да не ме видят домашните какви ги пиша Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Аз също се омъжех за коренно различен мъж от идеала ми за външност,един такъв бозав JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Едно ми е слънчево и лятно

Ето я нашата красота

Скрит текст:
Диди, казваш, че Керем си пада по блондинки! Знаеш ли колко много приятели и колеги имам, които се ожениха/омъжиха, включително и аз, в това число, точно за хора, за които твърдяхме, че не са наш тип.

Да ме извинят русичките, но пред чара на едни големи и изразителни черни очи още никой не е устоял!

Специален поздрав за всички вас, прекрасни момичета:

https://www.youtube.com/watch?v=4ZIFhJ6fyzk

Изпълнението е на Ivan Rebroff, born as Hans-Rolf Rippert, (31 July 1931 in Berlin, Germany  -- 27 February 2008 in Frankfurt), was a German singer, allegedly of Russian ancestry, with an extraordinary vocal range of four and a half octaves, ranging from the soprano to impressive bass.

Очи чёрные, очи жгучие,
Очи страстные и прекрасные!
Как люблю я вас! Как боюсь я вас!
Знать, увидел вас я не в добрый час!

Очи чёрные, жгуче пламенны!
И манят они в страны дальние,
Где царит любовь, где царит покой,
Где страданья нет, где вражде запрет!

Не встречал бы вас, не страдал бы так,
Я бы прожил жизнь улыбаючись.
Вы сгубили меня, очи чёрные,
Унесли навек моё счастие.

Да допълня, че и Керем много се радва на Ханде! Не само от тези снимки. Чакам ги с нетърпение! Да идва по-бързо тази вечер!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 17:13 от Ninika

# 583
Хаштагът на епизода тази вечер: #sençalkapımı

# 584
Ееее момичета, по показателя - "омъжих се за моя идеал" аз ви бия от всякъде. Верно се вземах точно с типа, който харесвам. Ама моя мъж немА тоз късмет SmileySweat SmileYumWink
Винаги е казвал колко изразителна е черната боя, ама му се паднах аз - синеока блондинка. Сега на стари години му сбъдвам мечтата като се боядисвам в кафяво с ръждив нюанс.
За предпочитанията на Керем сте чели някъде или си правите заключения по Серенай (защото аз не се сещам да се е въртяла в публичното пространство клюка за друга сериозна връзка)?

Първото публично гадже след завръщането в Турция - Ямур Танръсевсин от "В очакване на слънцето"
Писва му от глезотиите и капризите й, разделят се след около година.

Втората известна - Серенай, до 2019 г.

И последната - засега известна само като великолепен партньор - Ханде

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 18:13 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт