Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 603
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
От кой бустер сте доволни за зоната под очите?

# 406
Почти навсякъде препоръчват Рестилейн Витал Лайт .

Аз все още не съм си поставяла, колебая се дали да направя мезотерапия Филорга в тази зона или директно да се хвърля на бустера.

Разликата в цената има в полза на Рестилейн, тъй като Филорга излиза по -скъпа поне във Варна .

Някой Има ли отзиви За почистване с Derma clear ? https://www.spectroaesthetics.com/laser-treatments/face-body/derma-clear
Препоръчаха ми го като алтернатива на Хидрафейшъл .

# 407
Да питам поставяли ли сте ботокс в т.нар баркод бръчки над устната ? Интересува ме има ли ефект, четох че може да изкриви усмивката и самите устни.
няма ефект, а и ми пречеше да си мърдам устните като говоря,не препоръчвам.  Най-добре мезотерапия или филър.

# 408
Само да кажа, че притеснението ми, относно ботокса, че би могъл да не е качестен в Дерма акт е безпочвенн.. Започна да действа и съм много доволна, а що се отнася до доктороката, златни ръце има!!!

# 409
  • при Arctic Monkeys
Според вас реално ли е това

https://www.instagram.com/p/CIdpyQwjphU/?igshid=vpvkvf81yahf

# 410
# 411
  • София
Здравейте момичета,

търся актуална информация за ефективността на следните начини за склуптуриране на тялото (по-конкретно коремната област).

- Vaserlipo (д-р Денков под упойка)
- Verju laser
- cooltech криолиполиза
- радиочестотен лифтинг

# 412
  • в 1001-та нощ
- cooltech криолиполиза - траен ефект
- радиочестотен лифтинг - временен ефект

# 413
  • София
- cooltech криолиполиза - траен ефект
- радиочестотен лифтинг - временен ефект

Ясно. Мерси!
Ще изчакам отзиви и за другите начини, за да знам с какво да започна. Препоръчват ми и комбинация cooltech + VelaShape III.

Малко ме е страх от Vaserlipo, признавам си, макар и да виждам, че ефектът е поразителен (поне на снимка).

# 414
  • в 1001-та нощ
Комбинацията е добра - първо криото, след това вела шейп. Зависи и проблемът колко е сериозен.

# 415
Може ли повече инфо за cooltech криолиполиза ? Какво представлява, колко процедури са нужни и цена?

# 416
  • в 1001-та нощ
Първия път правих в Скин лайн. Бях доста скептична, защото нямаше кой знае колко добри мнения за процедурата в нета. Но имам поглед там, зная, че тестват, избират, не се хвърлят на първата машина - и няма да ме подведат - да вземат нещо, което не работи. Тогава споделиха, че са тествали няколко уреда и тази машина е дала много добри резултати в екипа.

Аз вече бях правила мезотерапии година по-рано, и ми трябваше нещо малко за финал, имаха съмнение, че може "да нямам достатъчно месо" за защипване, в такъв случай щяхме да ползваме приставката за шия.

Какво представлява процедурата - очертавате зоната с един шаблон. Шаблонът маркира каква площ може да се обхване - при мен на бричовете. След това се поставят едни - мисля, че ги наричат мембрани - може и да бъркам - нещо, като мокри кърпи. И над тях се поставя накрайника, който защипва, като шипка месото. След това - това защипано месо се охлажда и така 70 минути. Не боли, не е нептиятно, то изтръпва.

След като приключи процедурата - се прави масаж - зоната да възвърне телесната си температура. И това е

Стартират процесите - на разграждане - и при финансова възможност - могат да се правят процедури за дрениране или с радио честота, за още по-голям ефект.

При мен всичко беше точно до миналата зима, когато по редица обстоятелства, които се стекоха в живота ми - спрях да тренирам. Много работа, учене ... едва ми оставаше време да спя. Така лятото реших, че бричовете - нещо пак не са ОК. Докато обмислях какво да правя видях, че до нас едно студио предлага процедурата много изгодно. Отидох да видя дали всичко е наред - всичко беше точно. И към момента съм доволна, но си влязох и пак в режим и ефектът се поддържа.

Така, че - имам опит от 2 различни места и съм довлна. При мен проблемът е бил относително малък и спортувам.

# 417
Алена, а каква е цената и при теб от 1 процедура ли се повлия?

# 418
  • в 1001-та нощ
Около 300 лв. Една процедура беше достатъчна в моя случай.

# 419
А реално с една процедура какъв е точно ефектът - има ли намаляване на обиколката?

Лично аз се интересувам за коремни мазнини - слаба съм, но на корема имам като стисна сигурно 5 пръста сланина. Какво би ми препоръчала, Алена?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт