Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 592
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Аз да ви надъхам за лазер CO2 около очите. Като правих в Дерма акт преди 2 месеца, цяло лице лекарката ме мина и около очите. Според мен има видим ефект. Аз повече от година не бях правила нищо в тази зона. Обмислях мезотерапия или скин бустер, но много посинявам напоследък, след инжекционни процедури. Сега като се гледам - да, има какво да се желае, но самата кожа е в много добро състояние. Бръчици има при усмивка, но не са нещо драматично и не ме дразнят. При спокойно състояние кожата е гладка. Та от мен има един глас за лазер около очи.

# 436
  • Варна
Стана ми интересно за този лазер около очи/благодаря, че споделихте/, където моята кожа е доста тънка, може би да свърши работа. Търсих за Варна, намерих Skinline лазарен фракселен пилинг 300 лв за цяло лице, има и отделно процедура лазерно подмладяване, което не  знам какво е. Бих пробвала само около очи, засега, нямам проблемна кожа, а само фини митнически бръчици.

# 437
Здравейте, момичета! Може ли някой да ми каже неговото мнение за Велашеъп 3? Има ли резултати?

# 438
Цените са им това за СО2 лазера

Лазерен ресърфейсинг
- Цяло лице - 600 лв.
- Лице и шия - 700 лв
- Бузи - 400 лв.
- Околоочен контур - 300 лв.
- Образувания доброкачествени - 80лв / 300 лв

И това за ПРП:

ПРП - Лице - 350 лв.
ПРП - Лице и шия - 450 лв.
ПРП - Коса - 350 лв.

Ако се парви пакет, от няколко неща си питайте за обща цена, по- добра.

Аз винаги, каквото и да правя, го правя на лице и шия, за мен шията е част от лицето. Нямам как свежо лице и шия като сушена слива:)

Днес не пари вече толкова, имам лек оток и съм все още червена, шията особено.
От ден трети започвали да се образуват коричките. До 7-8 ден падат, после кожата е нова, розова още седмица и минава висчко.
Мисля че с това ще видя резлулат!
Нещо не искам филъри, излишни обеми. Не съм слагала нищо и ботокс не съм вече 8-9 месеца.
Аз лично не се чувствам ок с ботокс, пада ми челото, чувствам се странно. Та ще заложа на лазерите тази зима да видим.
Аз още от Вивата имах  доста заглаждане на линиите челото и като цяло на финни линии.

# 439
Стана ми интересно за този лазер около очи/благодаря, че споделихте/, където моята кожа е доста тънка, може би да свърши работа. Търсих за Варна, намерих Skinline лазарен фракселен пилинг 300 лв за цяло лице, има и отделно процедура лазерно подмладяване, което не  знам какво е. Бих пробвала само около очи, засега, нямам проблемна кожа, а само фини митнически бръчици.

Мисля, че доктор Пенев прави също тези процедури .
http://tritonlaser.com/podmladyavane-s-dulbok-co2-lazeren-resurfasing

Също и в Дермаексперт при др Бъклова и др. Томов.

Доколкото виждам и в клиниката на Денкова ги има.

# 440
Здравейте мили дами,
отдавна не съм писала да споделя че имах филър подути но взе да мигрира на третата година към кожата нагоре и кожата се изтъни рязко разтворих го с хиалуронидаза и сега се чудя при кой мога да попълня под очите с филър някой да ми препоръча добър специалист от който е доволен освен това четох че скинбустер е по-добре отколкото филър в Дерма акт ми предложиха точно такъв вариант д-р Трендафилова

# 441
Хиалуронидаза до колко време след поставяне на филър би имала ефект? Бих си разградила горната устна, но вече минаха 2+ год от последно слагане

# 442
За 6 часа се разгражда и до 24 часа почти пълен ефект

# 443
Но стар филър ли, или нещо слагано няколко месеца по-рано?

# 444
При мен е разграждан стар, над 2 години, под очите, без проблем.
Ванеска каза нещо от рода, че ако е хубав /не менте някакво/ филър, се разгражда, независимо откога е.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 12:40 от Doro

# 445
Аз за филър под очи бих легнала само при Ванеска. Не съм слагала вече 2 години, сега след лазера вероятно няма да го има вече.

Сега ми писа лекаркката да пратя снимки, казах че искам следващия път да се работи по плътно до окото, каза че е възможно, дори горен клепач може, но се слагат специални защитни лещи.
Пиша да занете, ако правите около очи някъде да искате таквиа лещи, за да се пази окото.
Предполагам обаче, че като се прави тази зона ще има отоци. Аз и сега имах леко, но се поразнесоха. Искам макс около очи, костта под вежадата, всичко. Като направя след месец ще ви уведомя колко е страшно:))
Сега съм като тигър каза малката Жаки на райета😂😂😂
Лекарката каза, че се възстановява по план кожата и очаква чудесни резулати.
Дано до Коледа да изглеждам що годе добре.

# 446
Жаки, до Коледа ще си топ.Аз за седмица вече бвх с нова кожа.Лекарят каза, че до 10 дни обикновено кожата е нова и може грим.

# 447
Жаки, до Коледа ще си топ.Аз за седмица вече бвх с нова кожа.Лекарят каза, че до 10 дни обикновено кожата е нова и може грим.

Бе то да ми се махат петната и другите пробеми, висчко ще търпя, с грим без грим и без това никъде не ходим, иделано е за лазер положението Simple Smile

# 448
  • Варна
Добре, понеже следя за "нещо" за под очите, но не ви ли се струва, че втората снимка after e обработвана, филтър ли има? Така не мога да преценя реалната работа. Д-р Манолова не работи в момента, това е работа на Д-р Манолов.
аlethea, благодаря на теб и останалите за инфото за CO2 лазера.

# 449
Добре, понеже следя за "нещо" за под очите, но не ви ли се струва, че втората снимка after e обработвана, филтър ли има? Така не мога да преценя реалната работа. Д-р Манолова не работи в момента, това е работа на Д-р Манолов.
аlethea, благодаря на теб и останалите за инфото за CO2 лазера.

На снимката "След" има стабилно количество грим + светлината е различна... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт