Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 82 571
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
А този лазер фраксел ли е или нещо по слабо?  На мен ми предлагат pearl fraction за лице, който не ставал за под очи, някой правил ли го е?

СО2 правих за петната по лицето, но лекарт ме мина под очите,защото имам фини линии.
    Колко процедури направи? И зоната под очите, подобри ли се?

# 481
    СО2 правих за петната по лицето, но лекарт ме мина под очите,защото имам фини линии.
    Колко процедури направи? И зоната под очите, подобри ли се?
    Една само, тази зима ще направя пак. Не знам подобри ли се.Моите бръчки са само при усвмивка и не мога да преценя.

# 482
    Момичета да дам отзив след СО2 лазера, възстановяване 7 дни, на седмия ден се обелиха всички крусти и отдолу се показа кожа, която не съм виждала от 25 годишна! Няма ги петната от пъпки, петното на челото! Няма финни линии, около очите нямам грам бръчица.
    Повече от колкото очаквах е! И това на първа процедура, мисля още две да напарвя.
    Но без шията, че там ми е много нежна кожата и видях зор, още е червена и чувстввитвлна.
    Но лицето ми е страхотно.
    За жалост пак си избиват пъпки окооо челюстта и устата, но те са от вътре няма да се оправят от лазера.. той явно не лекува старческо акне🤪🤭
    Гадното е до ден 5, кожата е суха и се бели, но не боли. Първта вечер има силно затопляне, и не е много приятно, това е целия зор.
    Категорично си струва и ще повторя аз:)

# 483
    • при Arctic Monkeys
    Супер, колко време се задържа резултатът от такава процедура?

# 484
    • тук-там
    Момичета да дам отзив след СО2 лазера,

Извинявам се, ако си писала по-напред, но при кого го прави и ако не е тайна - цена за една процедура?

# 485
    В Нирвана в София, доктор Миронова,
    Мился че сега имат промоция виж в сайта.
    Нещо ми излезе лазер и ПРП на цяло лице за 600, но да не те подведа.
    Не знам колко държи ефекта, но ще е дълъг милсля. Прави се само зимата.
    На 3-4 ден лицето е бая страшно, изглежда тъмно сякаш с пигментация, но на 5 ден започва излющването. Има си мазила за всеки етап.
    Лекарката всеки ден ми пишеше и следеше.

# 486
    • тук-там
    В Нирвана в София, доктор Миронова,
    Мился че сега имат промоция виж в сайта.
    Нещо ми излезе лазер и ПРП на цяло лице за 600, но да не те подведа.
    Не знам колко държи ефекта, но ще е дълъг милсля. Прави се само зимата.
    На 3-4 ден лицето е бая страшно, изглежда тъмно сякаш с пигментация, но на 5 ден започва излющването. Има си мазила за всеки етап.
    Лекарката всеки ден ми пишеше и следеше.

Благодаря!
    Надявах се да е в Пловдив. Някой с препоръки за Пловдив?

# 487
    Момичета, питам за по-възрастна дама - при изразени назолабиални бръчки, съчетани с по-големи бузи какво може да се направи? Без конци, слагани са и въпреки, че имаше ефект, много бързо се загуби добрия резултат, а и имаше разни странични ефекти няколко месеца след поставянето им.

# 488
    Момичета, питам за по-възрастна дама - при изразени назолабиални бръчки, съчетани с по-големи бузи какво може да се направи? Без конци, слагани са и въпреки, че имаше ефект, много бързо се загуби добрия резултат, а и имаше разни странични ефекти няколко месеца след поставянето им.
    Радиес, филър в скули.Това правя аз.
    Радиес вече
    втори път и мн.добре ми се отразява.
    Имам същите драми като Вас.

# 489
    Wild_rabbit

Надявах се да е в Пловдив. Някой с препоръки за Пловдив?

В Пловдив гледах резултати при Д-р Кехайова. 700 лв. била процедурата преди година. Точно както описва Джаки - бебешка кожа от едно третиране само.

# 490
    При мен не стана баш бебешка .Големите пори останаха, може би една идея се посвиха.Някои петна само изсветляха, не се махнаха.

# 491
    • в 1001-та нощ
    Имайте предвид, че след всяка лазерна процедура с аблация - в началото кожата  е нова, суха и изпъната. Това е част то възстановителния процес - трае няколко месеца. След това кожата омеква, отпуска се - не в лошия смисъл. При тези процедури има и пилинг и регенериране на кожата. Ефектът от пиинга се вижда веднага, регенерирането е по-бавно във времето.

Аз мисля, че и за ръцете в хубаво да се прави - горното на дланта Simple Smile

# 492
    • София
    Радиес, филър в скули.Това правя аз.
    Радиес вече
    втори път и мн.добре ми се отразява.
    Имам същите драми като Вас.
    Бих искала да попитам, с поставянето на филър в скулите, лицето не се ли разширява допълнително?

# 493
    Алена, и аз мислех, че след време за ръце и лазер и ПРП ще правя. Те много издават възрастта и искат грижи.
    Кожата на лицето ми не е суха в момента, мажа от ден 1 с Дермалибур, до махане на крустите, после с други мазила, даже е много по хидратирана от обикнвовено. След сегашния крем, започвам Ц коцентрат от серията Пигметибо на Биодерма. И кремът с моя плазма, който напарви лвкарката ( не знам дали ще Ина и какъв ще е ефекта)
    Мисля че за възастановяването толкова бързо и за резулата има заслуга и ПРП-то. За пръв път правя.
    Абе доволна съм много, не искам все още да слагам ботокс и филъри, не искам обем или промяната на контур, аз си харесвам лицето и за мен лазера е чудесна алтернатива. Не отричам в никакъв случай инжекционните процедури, но не са ми приятни и искам да ги отложа максимално.

# 494
    Жаки, а по време на процедурата болеше ли? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт