Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 80 963
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
  • тук-там
Може ли някой да припомни в какво е добър и в какво не д-р Марковски. Ще идва в Пловдив и се чудя дали да се доверя на някоя от промоциите му. Виждам обаче, че работи с крайно ограничени видове филъри.

# 601
  • при Arctic Monkeys
Какви апаратни процедури по-точно?
От информацията поне която аз имам,  топят мазнини (а и филърите), което изобщо не е препоръително на моята възраст.
Моя позната прави при Ива Стоилова лазерен лифтинг на лице и шия, клиър тайт или нещо подобно. До  колкото разбирам имате нужда от стягане и повдигане, което с допълнително наслагване на филъри няма да се получи, по скоро обратното.

# 602
Какви апаратни процедури по-точно?
От информацията поне която аз имам,  топят мазнини (а и филърите), което изобщо не е препоръително на моята възраст.
Здравейте , аз съм на 53 г с "тежка " кожа но хубавото при нея че има по - малко бръчки  .Нормално е да има промяна в контура с годините . За ограничаване на птозата през годините ,  имам поставени филъри в скулите , конци , МД кодове , филър в брадичката , ботокс в шията и т.н.
Какво ви интересува при поставянето на конците ?

Ако можете да направите хирургичен  лифтинг , сега е момента за него , особенно ако не сте пушачка .
А за апаратните процедури трябва да знаете че на тази възраст ефект почти няма .Те действат на повърхността а птозата се дължи на стопяване на лицевите кости , отпускане на лигаментите които поддържат мускулите и респ. кожата .Това си е нормален физиологичен процес , той се овладява точно в този ред .

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 09:54 от nkv_sz

# 603
Nkv, кой в България освен Ильо Стоянов прави цялостен лифтинг? Покрай промяната на Луна се спрягаха суми околко 20 хиляди лева 🤪
Дали е така някой има ли информация, да е бил на консултация?

# 604
Джаки зависи от вида лифтинг , дали е отворен или ендоскопски .Дали включва шия и клепачи .От лекарите в Бг. аз бих се доверила на Ильо Стоянов и то ако не мога да си позволя ...да кажем лифтинг в Турция .Защото специалистите в чужбина за лифтинг на лице правят само това .Това е много финна работа .
И.Стоянов е работил върху лицето на Люба Кулезич .

# 605
А колко време "държи" хирургичният лифтинг?

# 606
Имате ли наблюдения от д-р Мирческа? Моя близка ще ходи и се чудя да ида с нея...

# 607
За устни- имам много доовлно приятелки от нея

# 608
Джаки зависи от вида лифтинг , дали е отворен или ендоскопски .Дали включва шия и клепачи .От лекарите в Бг. аз бих се доверила на Ильо Стоянов и то ако не мога да си позволя ...да кажем лифтинг в Турция .Защото специалистите в чужбина за лифтинг на лице правят само това .Това е много финна работа .
И.Стоянов е работил върху лицето на Люба Кулезич .

Имаш ли препоръка за турски специалисти, да им видя работата, ако имат ИС.

# 609
https://www.metinkerem.com/en/face-lift/

При този лекар преди повече от месец моя позната направи лифтинг на лице , шия и липосукция на бедра и дупе .

https://turkey.estetikinternational.com/plasticsurgery/?gclid=Cj … H7RIaAk-nEALw_wcB

В клиниката им в Истанбул , семеен приятел на 55г тук направи сериозен фейслифтинг , присади коса , липосукция , естетична стоматология .
Като цени мисля че в тази клиника са високи .

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 12:04 от nkv_sz

# 610
Имате ли наблюдения от д-р Мирческа? Моя близка ще ходи и се чудя да ида с нея...
Аз ходя при нея от 4 години и съм много доволна.

# 611
Честита Нова Година! Бъдете здрави! Бъдете щастливи и красиви!
Искам да попитам по-вещите от мен в сферата на естетичните корекции на лицето...Може ли в един и същи ден и час да си направя корекция на устните с да поставя ботокс на гневна бръчка? Устните съм си ги правила 2 пъти досега с Apriline filler, но ботокс никога не съм si поставяла. Болезнена манипулация ли е и има ли странични ефекти след това?

# 612
Може.Няма проблем.Не боли почти и става бързо(ботоксът).
Аз лятото оравих фул фейс: ботокс цялотот лице, Радиес филър дола. част лице, слинбустър в назолабиални. Всичко наведнъж.

# 613
  • София
Аз не казвам, защото искам да мисли, че просто съм си красива. Не е нужно да знае какво точно си слагам. Изобщо не разбирам жените, които държат мъжете им да са информирани за всяка разкрасителна процедура, а още по-малко тези, които ходят с тях в салоните за красота, пък било то и само на фризьор. Това е женско царство.

# 614
Аз си споделям всичко с мъжа ми. Не виждам никаква причина да крия нещо.

Общи условия

Активация на акаунт