Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 80 919
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
хора някой, правил ли е при Денкова наскоро ботокс? щото аз правих и ретуш правих и ефект никакъв, пак имам час за 15ти. да не и тя да е пострадала от някаква лоша партида или нещо такова
май и една друга жена беше писала в темата, че е правила ретуш при нея? ако ми види поста моля да пише, как е минало!? не знам уж много я хвалиха Денкова, ма нещо не се получи дори и с ретуша. 27 единици сложи общо за гневна бръчка. май впечатленията, както и удовлетвореността от всички лекари са строго индивидуална. разбирам при мен да трябваше повече единици, ама нали все щеше да има някакъв ефект от поставения вече ботокс? не знам, какви пари, ще ми вземат сега, защото веднъж вече ходих на ретуш и предполагам, че втори ретуш няма, ама дано поне, като отворя джоба пак, пък дано да се получи. почвам да се панирам да не би в мен да е проблема? да образувам антитела или нещо такова? вие какво бихте ме посъветвали, при друг лекар ли да ида?

# 676
  • София
Може би зависи и какъв е ботокса.
Аз слагам ботокс от 10 години.
Първите 7 години слагах Vistabel и макар че е най-скъп, не мога да кажа, че при мен работеше оптимално, но понеже държах да слагам най-доброто в лицето си, упорито го слагах година след година.
Докато не се престраших и преди три години сложих корейския Hutox. Държи много по-дълго, поне при мен и е по-евтин, недостатък - има го единствено в разфасовка от 100 единици, а на мен ми трябват 50 и трябва да чакам да се намери втори човек, с който да си го поделим.
Тази есен сложих друг корейски Botulax, защото не можех да чакам да ми намерят втори човек за Hutox-a, a Botulax-a го има в опаковка и от 50 единици, но ето, след 3 месеца вече ме отпуска, така че няма да повторя.
Един единствен път съм плащала на зона, това беше първият път - в клиниката на Денкова, лицето ми изобщо не разбра, че нещо му се е случвало.
Оттогава насам плащам на единица и това за мен е по-правилното ценообразуване. Отделно че държа ботокса да се отваря и разрежда пред мен, защото, както знаем, след няколко часа отворен и неупотребен е за боклука.

# 677
Първите 7 години слагах Vistabel и макар че е най-скъп, не мога да кажа, че при мен работеше оптимално, но понеже държах да слагам най-доброто в лицето си, упорито го слагах година след година.
Докато не се престраших и преди три години сложих корейския Hutox. Държи много по-дълго, поне при мен и е по-евтин, недостатък - има го единствено в разфасовка от 100 единици, а на мен ми трябват 50 и трябва да чакам да се намери втори човек, с който да си го поделим.
Тази есен сложих друг корейски Botulax, защото не можех да чакам да ми намерят втори човек за Hutox-a, a Botulax-a го има в опаковка и от 50 единици, но ето, след 3 месеца вече ме отпуска, така че няма да повторя.
Един единствен път съм плащала на зона, това беше първият път - в клиниката на Денкова, лицето ми изобщо не разбра, че нещо му се е случвало.
Оттогава насам плащам на единица и това за мен е по-правилното ценообразуване. Отделно че държа ботокса да се отваря и разрежда пред мен, защото, както знаем, след няколко часа отворен и неупотребен е за боклука.
да и при мен използва vistabel, като ми обясни, че той бил най- подходящ за млади хора. нито можах да видя, какво прави, нито колко единици използва(уж 20+7ретуш), но със сигурност видях, че шишето беше почти празно преди да постави спринцовката в него първия път като ми слага от 50 единици шишенце беше. направи ми и впечатление, че се извъртя, като видя че я гледам...не знам стори ми се странно, какво толкова има да крие, като лекар. преди са ми правили, какви ли не процедури в Германия включително и филъри и лекаря винаги ми е показвал, точно какво и колко поставя в лицето ми, но това ми е първи опит с ботокс. ако знаех, че има и други недоволни хора нямаше да ида. някои потребители тук я изкарват златна и как едва ли не се съмняват в недоволните от нея. радвам си ако някои е ходил при нея и е останал доволен, но при мен определено не беше така и нищо не печеля да правя на някой лоша реклама. просто в настоящото ми положение и заплата, тези 250лв които дадох за мен са много особенно хвърлени на вятъра така

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:33 от Nalaღ

# 678
Здравейте, момичета! Преди правех Accent Pixel на лице в Хил Клиник и бях доволна. Процедурата е за белези и зачервявания от акне (скин ресърфейсинг ), но кожата не се бели много и реално на следващия ден можеш да си сред хора без проблем. Сега се оглеждам в промоциите на Дерма Акт, явно нямат същия уред, но знаете ли дали нямат някоя аналогична процедура?

# 679
а и да попитам вие къде го правите ботокса? моля пропоръчайте ми добър лекар

# 680
Здравейте, темата ботокс мен също ме интересува. Юли месец направих в Дерма Акт, добре ме хвана, но да кажем че след около 3м. вече имах отпускане. Сега се записах при д-р Лекова, чела съм добри отзиви за нея. Какви са актуалните цени на ботокса сега? До момента винаги съм плащала за зона.

# 681
Сега има промоция в Белисимо (вчера да това търсих мнение за д-р Джак). Цяло лице ботокс за 450 лв. Но ме е страх да ходя при други освен при Трендафилова за ботокс, та се чудя...

# 682
Ползвал ли е някой lasemd - видях, че има промоция в клиниката на Дончо Етугов

# 683
  • София
а и да попитам вие къде го правите ботокса? моля пропоръчайте ми добър лекар
Аз ходя при пастичен хирург, но назад в темта са споменавани много имена, дерматолози.

# 684
Аз пак да повдигна въпроса за стягане на шия и топене на мазнина с апаратна процедура, някоя от вас ако е правила Simple Smile

За ботокса при Трендафилова - аз съм изключително доволна от начина, по който ми оформя и повдига веждите и очите тя. Става ми онзи fox eye ефект, който всички търсят, но много естествен, а не тип "Джулиана Гани".

Обаче този пуст ботокс ... на втори месец съм и вече като вдигам вежди започнаха да си стават линийки. Веждите ми още са си повдигнати и леко подвижно, но така като гледам до два месеца ще отпусне.
Реално на вас при други лекари по колко време ви държи? Има ли някой над 6 месеца?

# 685
Преболедувах Ковида, изпих 3 антибиотика, бях и на фраксипарин. От тогава кожата на лицето ми е супер чувствителна - дори като се къпя и след баня цялото е червено в петна като след алергична реакция. Същото е и с вечерното миене с каквото и да е било.
Как се оправя това ? Не бях пила АБ от 9 години.

# 686
Преболедувах Ковида, изпих 3 антибиотика, бях и на фраксипарин. От тогава кожата на лицето ми е супер чувствителна - дори като се къпя и след баня цялото е червено в петна като след алергична реакция. Същото е и с вечерното миене с каквото и да е било.
Как се оправя това ? Не бях пила АБ от 9 години.

От фраксипарина е , трябва време и ще премине тази кожна реакция .И поне три месеца прием на пробиотик .

# 687
И на мен всички пъпки ми избиха след Ковида и трите антибиотика:( и няма оправия сега:(((
По- зле съм от 19 годишната ми щерка....
Акне на 40 то направооооооооо!
Аз пъпки ли са боря или бръчки сепак?!🤪

# 688
Аз пъпки ли са боря или бръчки сепак?!🤪
🤣🤣🤣🤣 падам

# 689
Сепак аз съм на 43 и боря акне от няколко години, наред с бръчките.Свиква се!🤣

Общи условия

Активация на акаунт