Черен списък на туристическите агенции !

• 727 378
  • 1 569
  •   3
Отговори
# 255
Две години подред пътувам с Ели Рос до остров Тасос. Като цяло съм доволна. Евтини са, не е много луксозен автобуса, но е здрав и стандартно комфортен. Изпълняват си програмата. Хотел Елас е отличен, без басейн, но е на плажа. Тази година имахме дребни неуредици с настаняването, но е разбираемо, защото чух, че над 200 автобуса с туристи сме били на Тасос по времето 6-9.09. /без леките коли/. Бих тръгнала отново с тази фирма. Все пак определящо е и цената.

# 256
mirela_st, Тук пишем само за неприятни преживявания с агенции, с които никога повече няма да пътуваме! Не го приемай лично, но твоят пост не е за тук. Нямам идея дали има тема " Бял списък на тур.агенциите", но ако няма - пусни такава Peace. Аз мисля, че и това е необходимо, да препоръчваме агенциите, от които сме останали доволни  Peace.

red shoe, Много месеци преди организираното ми пътуване до Санкт Петербург  имах идея сама да организирам такова за децата си, понеже владея доста прилично езика и мога да се оправям почти като местна. Пуснах тема тук, но нямаше много отзовали се. Та така и не се оправих сама и се записах за организирана такава, в резултат на което "децата" на 30 и на 35 г. не искат повече да стъпят там. Ако трябва да изровя тази тема и да продължим да пишем там. ОК?

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 20:16 от vessit

# 257
  • Варна
Здравейте  Hug
По - назад в темата имах питанка относно Караджъ турс . Четох мнения , форуми и т.н . В крайна сметка реших да им се доверя , и записах екскурзия с тях ,която ще се осъществи до месец  Peace
Дай боже всичко да мине според очакванията ни  Praynig
След екскурзията ще споделя впечатления , и ще затвърдя мнение относно работата им  Peace

Здравей,
два пъти съм ползвала Караджъ турс за екскурзия да Истанбул.Аз съм доволна!Първия път се влюбих в града и исках да спре времето и да мога да остана за повече време там.Хотела ни беше страхотен ,чист,всичко беше много добре организирано.Втория път ни настаниха в по ниско звезден хотел,може би защото ползвахме стая за трима  не ми харесаха условията,но определено за спане и къпане ставаше.Но самата агенция  бяха коректни и си прекарахме страхотно.Ако ползваш допълнителните екскурзии от тях пожелавам да ти се падне за екскурзовод Ахмед....страхотен...завладяващ....
Пожелавам да си изкарате страхотно !

# 258
Здравейте  Hug
По - назад в темата имах питанка относно Караджъ турс . Четох мнения , форуми и т.н . В крайна сметка реших да им се доверя , и записах екскурзия с тях ,която ще се осъществи до месец  Peace
Дай боже всичко да мине според очакванията ни  Praynig
След екскурзията ще споделя впечатления , и ще затвърдя мнение относно работата им  Peace

Здравей,
два пъти съм ползвала Караджъ турс за екскурзия да Истанбул.Аз съм доволна!Първия път се влюбих в града и исках да спре времето и да мога да остана за повече време там.Хотела ни беше страхотен ,чист,всичко беше много добре организирано.Втория път ни настаниха в по ниско звезден хотел,може би защото ползвахме стая за трима  не ми харесаха условията,но определено за спане и къпане ставаше.Но самата агенция  бяха коректни и си прекарахме страхотно.Ако ползваш допълнителните екскурзии от тях пожелавам да ти се падне за екскурзовод Ахмед....страхотен...завладяващ....
Пожелавам да си изкарате страхотно !
   Много ти благодаря   bouquet
Записахме всички допълнителни екскурзии , дано има и други желаещи за да посетим местата които желаем.
Като мине екскурзията ще пиша пак. Peace
  vessit  права си  Peace
Наистина е добре да се направи отделна тема за туроператорите от които сме доволни.
Така може би няма да има объркване  Peace

# 259
Момичета,
Имате ли впечатления от екскурзия на "Караджъ турс" до Кападокия?

# 260
Здравейте, използвах Рейма травел  препоръча ми я един колега. Тази година решихме да отидем до Гърция. Ползвал ли я е някой от вас.

# 261
Искам да добавя ЗАПРЯНОВ ТРАВЕЛ. Всяка агенция може да има провали, но такова некоректно отношение, липса на заинтересованост за живота и здравето на туристите , както при тях не съм срещала. Виждам, че пускат доста оферти в сайтовете с намаления и не ми се иска да има повече пострадали.

# 262
Българска компания за туризъм оод-моля нека пише някой ако ги е ползвал

# 263

и изобщо ако нещо е чувал за тях, моля ви Praynig

# 264
  • София
И изобщо ако имате въпроси за някоя фирма, не им изтипосвайте имената точно тук, в черния списък, че излизат в търсачката. Ако имате въпроси, питайте в отделна тема, тук е мястото само за некоректни фирми.

# 265
Питах в отделна тема миналата седмица, но полза нямаше ... Наистина не е мястото тук, разбрах; надявах се единствено, че повече хора са тук и някой може би нещо знае. Съжалявам  Confused

# 266

и изобщо ако нещо е чувал за тях, моля ви Praynig

Аз съм пътувала с тях до Италия. Това беше най-страхотната екскурзия и най-добрата организация, която съм виждала. Пътувала съм с доста туроператори, но с Българска компания за туризъм ми хареса най-много. Екскурзоводката Таня беше страхотна и ми напълни душата. Годин аслед моята екскурзия пътуваха с тях мои колеги и също останаха много доволни. Това, което казвам има отношение само за екскурзиите в Италия, за другите не знам как стоят нещата.

# 267

Съобщение
Вторник, 04 Януари 2011 16:12
Фирма ЕТ “ЕЛИ РОС – ЕЛЕНА БЛАГОЕВА” прекратява извършването на обществен превоз на територията на община Драгоман, считано от 10.01.2011г,  поради обявяването на фирмата в несъстоятелност и прекратяване на договора от нейна страна с общината .

Уведомяваме Ви, че от 10.01.2011г превозът ще се извършва от фирма "Сета" с управител Слав Любомиров, по същите маршрутни разписания!

За мнения и предложения телефон на фирмата 02/838 12 27

Община Драгоман

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:x85SRAfwHio … ct=clnk&gl=bg

Здравейте!Предстои ми пътуване до Истанбул и бих искала да попитам някой знае ли нещо за фирма ЕЛИ РОС (http://www.eliros.bg) Дали сте пътували с тях...имате ли някакви отзиви.Другият ми вариант за момента и на тази дата,която искам да замина (17.05.2012) е с Караджъ Турс ,за които изчетох доста отрицателни мнения.Ще съм много благодарна ако някой се отзове  Praynig

Проблемът им е, че са представител на Go Global от където имат много ниски цени за голяма част от хотелите. Това е хубаво за тях, но не и за клиентите, защото хотелите не са глупави. Щом към хотела идва ниска цена от туроператора, клиента се настанява във възможно най-ниската по категория стая. Не се прави почти никога upgrade и т.н. Директните резервации са на по-високи цени, но си имат и редица предимства - доста често upgrade заради цената, която получава хотела, ползване на бонуси и т.н.

# 268
Какво ще кажете да си имаме и една такава тема  Wink
Прочетох за недоволните от Алма тур ( мамчетата ще се включат и тук надявам се ) а и се сетих как преди 3 години ми беше провалено част от сватбеното пътешествие от фирма " ЕВГЕНИ М "

Съветвам ви никога да не ползвате услугите им , а аз бях подведена от приятели , които много ги хвалеха ( аз затова и на хвалби вече не вярвам , а само на оплаквания )
Накратко - няколко дни преди пътуването ни смениха хотела - увериха ни , че този в който ни местят бил на същото ниво  Close - нищо общо разбира се . Бяхме платили за апартамент с изглед към морето , пак не стана номера , в гадния хотел , уж 4+ звезди климатиците и телевизорите работеха от време на време ...
Пак се ядосвам като пиша .
Накратко - започвам черния списък с туристическа агенция ЕВГЕНИ М   newsm61 fight

# 269
Juli_M, много ти благодаря

Общи условия

Активация на акаунт