Черен списък на туристическите агенции !

• 713 118
  • 1 567
  •   3
Отговори
# 405
Четем, четем....
За съжаление във всяко стадо си има мърши. Но е важно да се коментират негативните страни, както и позитивните.

Емералд не е никак малка фирма, нито е нова на пазара. П.П. само за информация фалиралите фирми бяха от най-големите на пазара /Алма тур и Он травел/.

Да, така е - нещата никога не са еднозначни. Да не говорим за факта, че различните хора, имат различни представи за комфорт, различни изисквания и т. н. Но има общовалидни правила, които са задължителни, според мен.  Peace Затова наистина се радвам, че четете ! Peace

# 406
Добре де,аз защо никъде не видях Белия списък на туристическите агенции ? Моля,помогнете.

# 407
Добре де,аз защо никъде не видях Белия списък на туристическите агенции ? Моля,помогнете.

Защото няма ! За съжаление, преди време е имало тема, но отдавна е в архивите .
Много ми е странно, но за съжаление, типично по нашенски - някак си ни е по-лесно да оплюем, отколкото да похвалим. Tired

# 408
  • София

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731290.0

# 409

Благодаря !   bouquet Тази странно защо не я открих !

# 410
  • София

И аз благодаря! Не я откривах.   bouquet
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!! Grinning

# 411
Слагам БОХЕМИЯ в черния списък с пътуване до Италия!

# 412
много странно - това е една от най-хвалените фирми т. е с най-малко лоши отзиви.
Как така 'я слагаш' без дори коментар защо?

# 413
  • Beyond the Frontiers
много странно - това е една от най-хвалените фирми т. е с най-малко лоши отзиви.
Как така 'я слагаш' без дори коментар защо?

Абсолютно Peace

# 414
Не ми се пишеше, но ще ви разкажа одисеята Simple Smile
http://www.bohemia.bg/pochivka_ex.php?PP=9050&SPP=9051&c=1
Точно на тази почивка ходих в края на септември 2012 година. Въобще не се лъжете! Хотелът, който се представя че е в Соренто е в село близо до града, който се казва Св.Анжело. От Бохемия имат право да променят хотела в последния момент. Този който беше показан в офертата нямаше нищо общо с това в което бяхме настанени! Стаите бяха малки и мизерни, а вечерите и закуските бяха повече от оскъдни, под всякаква критика! Допълнителните екскурзии буквално ни спираха тока, цял ден пътуваш на някъде, прибираш се и спиш и на другия ден пак на ново. На всичкото отгоре имаше стачка на автобусите и нямаше градски транспорт, наложи се да вървим от селото до Соренто пеша!
Като цяло Италия е много красива, но условията бяха отвратителни! Ако желаете ще приложа снимки на хотела, за да се убедите.

# 415
  • срещу двата комина :)))
не искам да те убеждавам в нещо, но с какво Бохемия са виновни за стачката в Италия  newsm78 а и допълнителните екскурзии са допълнителни, по-точно по желание  Peace Пътувала съм 4-5 пъти с Бохемия на различни места и съм повече от доволна. Съжалявам, че се е получило така с почивката ти, но не е виновна агенцията за всичко  Peace

# 416
Определено хотелите в Италия 3 зв. не са като при нас.По-зле са, дори и от нашите 2 зв. Защо не дадеш линк към сайта на хотела, в който са ви настанили.

Относно доп. екскурзии - те са по желание, нали?

Аз винаги се информирам за разстоянията на които са екскурзиите и програмата за да мога да преценя натоварването. Там, в Италия с Бохемия ли бяхте или с друга, партньорска фирма?

на този хотел си пише, че не е в Соренто и въпреки 3 зв си изглежда много добре:
http://www.lapergolahotel.it/

# 417
  • срещу двата комина :)))
Да не говорим, че в офертата е описано, че хотела е извън Соренто и до центъра на града се стига с влакче   Peace

# 418
http://www.hotelclubsorrento.com/eng/index.html
Това е хотелът и да с Бохемия бяхме в Италия. Знам че допълнителните екскурзии са по желание, но би трябвало да са съобразени с необходимото време.
Никой не ни е обяснил, че Св.Анжело е село до Соренто и в крайна сметка снимките от сайта на хотела нямат общо с реалното състояние на стаите. Банята беше запушена, а след като питахме на рецепция ще можем ли да се изкъпем без да плуваме във вода в душ кабината ни казаха, че във всички стаи били запушени. Климатик нямаше, а централен такъв, който не охлаждаше достатъчно за високите температури в южна Италия. И мизерните закуски и вечери как ще се оправдаят? В крайна сметка Бохемия договаря условията с хотела и именно те си избират къде да настанят почиващите нали?
Как мога да кача снимка от компютъра ми, за да видите за какви стаи говоря?

Хотелът се намираше в близост от главната улица (булевард) и ЖП линия минаваше от там ,представете си за какъв шум става въпрос!

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 22:28 от Vivian27

# 419
Не съм пътувала с Бохемия, така че не мога да дам мнение за самата фирма. Но, да съгласна съм - посоченият хотел в програмата изглежда много добре за подобен вид пътуване - повече екскурзии, по-малко време в хотела. Смененият хотел на сайта си също изглежда добре - стаите не са толкова малки, но явно имат и такива, в които съфорумката е била - жива клаустрофобия. И, да, смятам, че не е етично от страна на фирмата да показва един хотел, да пише, че може да бъде заменен с друг подобен, и след това да се настаняват туристи в подобни стаи. Все пак трябва да имаме информиран избор, май така се наричаше. Бих казала, че има рекламен трик, който цели първоначалното привличане на клиенти, а след това.... пил, ял, платил. Друг е въпросът, че понякога трябва да се преценява цената - какво би могъл да получиш за тези пари, реалистично ли е. За съжаление не всеки е достатъчно компетентен, а и не трябва - затова са фирмите, но.... Просто бизнес.....

По отношение на допълнителните екскурзии - хубаво е да си пуснеш дестинациите, да видиш разстоянията и да си прецениш - при толкова км, толкова предполагаеми часа път, спирки, разглеждане.... И отново опираме до това, че много хора не се замислят, или не могат да го направят, но четата - ще се посетятат толкова места, ще се види това, и си казват - ей, за тези пари колко неща ще обиколим. И така става - примамлива екскурзия, за малко пари, а че след това ще имало недоволни.... Бизнес....

Това не е изключение - при много фирми е така. Но и да не забравяме за съотношението - пари/качество.

Общи условия

Активация на акаунт