Черен списък на туристическите агенции !

• 727 331
  • 1 569
  •   1
Отговори
# 435
Ох, мисля да пътувам до о.Корфу някой използвал ли е Vs Travels  Thinking

# 436
Save Tours някой имали впечатления от тази тур
Не съм пътувала с тях,ама по едно време гледах техни оферти и ми беше много смешно-евтина цена,ама доплащаш за екскурзовод,за влизане в град,за настаняване в двойна стая и всевъзможни глупости и накрая като сметнеш цената става двойна.Не знам дали и сега така ценообразуват,от тогава не съм им поглеждала офертите.Между впрочем пълно е с техни оферти в сайтовете за колективно пазаруване.Но като цяло аз не харесвам този тип екскурзии-по два три  часа в град,много път и накрая не виждаш нищо.

# 437
Спрете да плащате на Мистрал Травел, моля ви! Казах някъде в темата, че за мен тази агенция, която не поема отговорност за нищо, е категорично в черния списък, а нашето дело към тях вече година се точи из съдилищата и явно няма да си вземем парите скоро. Дано не се случва на никой от вас!

Лъжа! Кой си ти? Анонимен! НИКОЙ НЕ Е СЪДИЛ  МИСТРАЛ ТРАВЕЛ ДО СЕГА И НА НИКОГО НЕ ДЪЛЖИМ ПАРИ. Аз съм собственик на Мистрал Травел и питам - КАК СЕ КАЗВАШ? КОГА СИ ПЪТУВАЛ С НАС, ПО КОЯ ДЕСТИНАЦИЯ? КОГА СИ ЗАВЕЛ ДЕЛО СРЕЩУ НАС И ЗА КАКВО? КАКВО ТИ ДЪЛЖИМ?
ТОВА Е КЛЕВЕТА!
Ако е истина това, което пишеш ми отговори - тук пред всички!
ЗАЩО ТАКА ПОДЛО И КЛЕВЕТНИЧЕСКИ ПОСЯГАШ НА ТРУДА И ХЛАБА МИ?

# 438
Вие можете да си проверите документите  сами ако имате желание за това.  Бъдете спокойна, не съм конкурентна фирма, а просто недоволен клиент. За въпроса "докъде сме пътували" стана ясно, че доникъде. Също можете да си проверите в архивите колко пари сте взели и какво сте ДАЛИ насреща. Ако желаехте да ги върнете е съвсем друг въпрос но явно конструктивен диалог едва ли влиза в представите ви за отношение към клиент.
Вместо да си проваляте още повече бизнеса ще е хубаво да ви стане ясно, че успешен бизнес се гради на основата на взаимно разбирателство.

Аз изобщо нямаше да пиша тук ако с вас/вашите служители/ се бяхме разбрали навреме с добро. За делата ако не сте разбрали (или просто така твърдите) ще разберете ... някой ден. Това е работа на съда и сме дали случая на адвокати.
Да, взели сте от нас пари, за което имаме нужните документи, потвърждавам го още веднъж. Нека го кажа по-точно: ВЗЕЛИ СТЕ пари авансово за пътуване, което не се е осъществило. ЯВНО НЕ СМЯТАТЕ ЧЕ ГИ ДЪЛЖИТЕ ОБРАТНО, но... аз смятам. Смятам също, че всички хора трябва да внимават когато плащат предварително и да знаят, че не са защитени. Точно затова е този форум.

Но тук въпросът дори не е само в парите, а основно в коректността и разбирането.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 16:41 от ~iddi~

# 439
Здравейте, има ли някой мнение за global tour  - http://www.globaltour.bg . Поразрових се в темите, но не успях да открия нищо и затова реших да питам тук. Предварително благодаря за отговорите!

# 440
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, има ли някой мнение за global tour  - http://www.globaltour.bg . Поразрових се в темите, но не успях да открия нищо и затова реших да питам тук. Предварително благодаря за отговорите!

пътувала съм с тях до Мелник, всичко беше ок  Peace

# 441
Здравейте, много се извинявам, че нямах време да прочета цялата тема, но искам само да попитам някой от вас да участва в груповия иск срещу Лозано турс. Искам да се включа и аз, но не знам как? Моля, ако има някой да ми пише.
 Wink

# 442
  • София
Благодаря, че сподели за Лозано Турс.   bouquet
Не ги познавам, но нека и те са отразени в темата.
Малко още за какво става въпрос може ли да напишеш?

# 443
  • в сърцето на държавата
Здравейте, имате ли впечатления от РУАЛ ТРАВЕЛ? Моля за мнение,ако някой ги и ползувал за екскурзии!

# 444
  • София
Здравейте, имате ли впечатления от РУАЛ ТРАВЕЛ? Моля за мнение,ако някой ги и ползувал за екскурзии!
Аз съм ги ползвала няколко пъти.
Ходили сме до Скандинавия, Франция, Швейцария, Чехия.
Аз лично съм доволна. Спазват точно програмата си, гидовете са добри, Хотелите търпят критика, но за мен това не е от особена важност при екскурзиите. Ако отивам обаче на почивка, държа да е 5*.
Ако нещо друго се интересуваш-питай.

# 445
  • София
Добре бе, хора!!!! Защо продължавате да слагате имена на агенции, от които сте доволни в тема, която се казва "Черен списък на агенциите"... ??? Едно, че веднъж се слага името на агенцията в черния списък, защото някой попитал за мнение, второ, че някой дал добро мнение и какво от това - темата се казва черен списък. Гуугъл няма да ви чете писанията.... Аман вече! Ето какво излиза в гуугъл, като напишеш руал травел :
Информация за Rual-travel :: BG-Mamma
www.bg-mamma.com/index.php?topic=557491.0‎
17.01.2011 г. - Честно казано това ми е единственият случай, в който писах похвално писмо до агенцията, обикновено писмата са оплаквателни Mr.
ЕКСКУРЗИЯ ДО ПАРИЖ С АГЕНЦИЯ :: BG-Mamma
5 мар 2014
Черен списък на туристическите агенции ! :: BG-Mamma
25 март 2014
Бял списък на тур.агенции :: BG-Mamma
6 ян. 2014

# 446
  • София
Добре бе, хора!!!! Защо продължавате да слагате имена на агенции, от които сте доволни в тема, която се казва "Черен списък на агенциите"... ??? Едно, че веднъж се слага името на агенцията в черния списък, защото някой попитал за мнение, второ, че някой дал добро мнение и какво от това - темата се казва черен списък. Гуугъл няма да ви чете писанията.... Аман вече! Ето какво излиза в гуугъл, като напишеш руал травел :
Информация за Rual-travel :: BG-Mamma
www.bg-mamma.com/index.php?topic=557491.0‎
17.01.2011 г. - Честно казано това ми е единственият случай, в който писах похвално писмо до агенцията, обикновено писмата са оплаквателни Mr.
ЕКСКУРЗИЯ ДО ПАРИЖ С АГЕНЦИЯ :: BG-Mamma
5 мар 2014
Черен списък на туристическите агенции ! :: BG-Mamma
25 март 2014
Бял списък на тур.агенции :: BG-Mamma
6 ян. 2014

И какво толкова излиза???
Само положителни мнения!!!
Аман от мърморещи хора!!!

# 447
  • София
Кой ще ти чете мненията? Излиза в черен списък и то само за това, че някой се е похвалил в неподходящата тема.

# 448
  • София
Е, как да не се четат мнения? Нали затова се пишат-за да се четат.!
Лично за мен е некоректно, а и неудобно да има разпределяне на "бял" и "черен" списък на ТА.
Винаги ще има някой недоволен и някой доволен от една и съща фирма.
Важното е конкретно да се посочва удоволетворението или недоволството.
А когато някой е доволен от едни неща от една фирма, а недоволен от други ; в коя тема да пише?  newsm78
Колкото до Руал- те са стара, голяма и позната фирма на пазара. Имат си своите твърди фенове, така че дори името им да излезе в някакъв черен списък,(макар с позитивни коментари) едва ли такова нещо някак ще им повлияе.

# 449
  • sofia
Някой да е ползвал услугите нa:

Скрит текст:

Че сме на косъм да резервираме и не знам нищо за тях...Как да проверя има ли лиценз?

Общи условия

Активация на акаунт