Черен списък на туристическите агенции !

• 727 340
  • 1 569
  •   2
Отговори
# 585
Ами хора прочетох почти всички коментари,ами то не остана фирма където не я написахте,аз мнг. пътувам в годината по мин.4 екскурзии и да ви кажа използвам си само 3 агенции,ЕМЕРАЛД,РУАЛ и ВИСТ,която последната е Плевенска!Всеки човек е различен и очаква различни неща!Винаги ще има и доволни и не доволни,важното за мен е да не ме излъжат,да не ми вземат парите и да изчезнат,както дават по ТВ за някои фирми! Simple Smile

# 586
  • София
Ами хора прочетох почти всички коментари,ами то не остана фирма където не я написахте,аз мнг. пътувам в годината по мин.4 екскурзии и да ви кажа използвам си само 3 агенции,ЕМЕРАЛД,РУАЛ и ВИСТ,която последната е Плевенска!Всеки човек е различен и очаква различни неща!Винаги ще има и доволни и не доволни,важното за мен е да не ме излъжат,да не ми вземат парите и да изчезнат,както дават по ТВ за някои фирми! Simple Smile

Всички, които пишем тук пътуваме (ако не пътувахме нямаше да имаме коментари за некоректни фирми).
Нормално е всеки един човек да "срещне" туристическа фирма, която да не удовлетвори негови изисквания, но не е нормално при уточнени предварително параметри да има драстични разминавания т.е. да има измама! Аз лично не очаквам нищо повече от предварително уточнените параметри.

# 587
Е да де ама то по тази логика всяка фирма излиза,че ни лъже. Simple Smile Винаги ще има нещо проблеми,всяка фирма! Simple Smile Някой ще е доволен,др.няма да е от някоя фирма.Е аз сега с Емералд пътувам за 5-та год.и съм мнг.доволен,др.ще пътува с нея и няма да е доволен.........всеки е различен! Simple Smile

# 588
  • София
Е да де ама то по тази логика всяка фирма излиза,че ни лъже. Simple Smile Винаги ще има нещо проблеми,всяка фирма! Simple Smile Някой ще е доволен,др.няма да е от някоя фирма.Е аз сега с Емералд пътувам за 5-та год.и съм мнг.доволен,др.ще пътува с нея и няма да е доволен.........всеки е различен! Simple Smile
Аз към момента съм недоволна единствено от One travel, в коментара си съм описала само малка част от проблемите възникнали на място, въпреки предварителните уточнения и разговори. При мен беше лошо, че подведох още 5 семейства и се чувствах отговорна за неуредиците т.е. само аз се разправях през цялото време, което не беше идеята и виждането ми за идеалната почивка.  Mr. Green
Идеята на коментарите тук е фирмите да се научат да работят качествено и да не повтарят грешките си.
Аз също съм доволна от няколко фирми, но те са за другия - белия списък!  Simple Smile

# 589
Много кофти е станало при вас,прав си трябва да се научат някои фирми да работят с клиентите си Simple Smile Даже сега гледам екскурзии за 3-ти Март,се чудя на къде да вървя. Simple Smile

# 590
  • София
Много кофти е станало при вас,прав си трябва да се научат някои фирми да работят с клиентите си Simple Smile Даже сега гледам екскурзии за 3-ти Март,се чудя на къде да вървя. Simple Smile
Има много интересни дестинации за почивните дни в началото на март, зависи на човек къде му се пътува.
Аз спирам до тук, няма да спамя темата.  Simple Smile
Завършвам с това, че НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОЛЗВАМ услугите на туристическата агенция с името One travel!

# 591
  • Варна
Здравейте ! С мъжът ми искаме да си организираме спокойно почивка извън България . Спряхме сме на Халкидики ( интересува ни кой ръкав е по-интересен и с по-красива природа ) .

Но тук темата е друга , спряхме сме на агенция Planet Travel Center , но понеже за първи път ще буквам онлайн през агенция ми е малко неспокойно и ще съм много благодарна ако споделите ваши отзиви и наблюдения . 

smile3547

# 592
Бъркаш темите, това е черен списък  Peace

# 593
Здравейте ! С мъжът ми искаме да си организираме спокойно почивка извън България . Спряхме сме на Халкидики ( интересува ни кой ръкав е по-интересен и с по-красива природа ) .

Но тук темата е друга , спряхме сме на агенция Planet Travel Center , но понеже за първи път ще буквам онлайн през агенция ми е малко неспокойно и ще съм много благодарна ако споделите ваши отзиви и наблюдения . 

smile3547

Да ви кажа на мен и 3-те ми харесват но най Ситония Simple Smile

# 594
Здравейте! Simple Smile Приятно ми е да се включа в темата. Прочетох тук доста противоречиви коментари за ТА ЕЛФИ ТУРС. Някой наскоро да е ползвал услугите на Елфи Турс? А дали има някой от вас, който е ходил с тази туристическа агенция на почивка в Португалия? Конкретната им оферта е за Лисабон и Сесимбра със самолет, като полетът е до Мадрид, а нощувките са 7. Честно казано доста ми се ходи на въпросната екскурзия, офертата изглежда много примамлива, а и никога досега не съм пътувала със самолет. Blush  Ще се радвам да споделите мнения. Благодаря Ви за отделеното време и внимание Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 15:16 от nezabravima09

# 595
  • София

smile3547

Към днешна дата съм ползвала услугите на тази агенция 4-пъти (Солун, Паралия Катерини, Виена, Дубай) и определено мястото им не е в "Черен списък" (според мен). Ако търсиш мнение за тях аз мога да напиша единствено положителен коментар, а това ще бъде спам за настоящата тема.

# 596
Спрете да търсите мнения в тази тема. Това е черен списък!

# 597
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Здравейте! Някой да сподели нещо за БОЯНА-МГ Praynig С компанията сме разделени на две за тая фирма.Мислим да ходим до Египет , та събирам информация.  Peace А и за Щарм ел шейх ако няко може да сподели впечатления!? Peace

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 20:41 от susy

# 598

Емералд въобще не ми ги хвалете...

# 599
Бих искала да попитам някой пътувал ли е с “Лозано турс“ и какви са му впечатленията . Предварително благодаря !  
Да добавя, че ми предстои пътуване с Бтур до Истанбул през август. :

ОТКЪДЕ ги намирате тези неизвестни фирми!!!Вместо да питате за тях проверете имат ли въобще лизенз да правят собствени екскурзии, т.е. лиценз за туроператор. И застраховка, Ако имат само агентски лиценз-не могат да правят сами екскурзии и няма да имате никаква защита. Могат само да продават чужди програми-т,е не са те организаторите и претенциите Ви трябва да са към фирмата-изпълнител.
Както в магазина-не той е виновен за лошото сирене, а производителя!

Общи условия

Активация на акаунт