Черен списък на туристическите агенции !

• 727 065
  • 1 569
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и аз искам да попитам за една фирма това лято искам да изпратя дъщеря си на екскурзия до франция и германия та искам да попитам за фирмата Global tours . Да споделите мнение . Благодаря предварително .

Здравейте,ами сега ще пътуваме за Сърбия с тях и после ще ви кажа как са!По принцип аз си използвам 3 фирми(от 5 год.),защото винаги съм оставал доволен от тях и не ги сменям за нищо на света!Ако ме питате даже и не ми се пътува с тия,но така се случи майка ми ме покани,че не и се ходи сама.

# 646
  • София
Здравейте и аз искам да попитам за една фирма това лято искам да изпратя дъщеря си на екскурзия до франция и германия та искам да попитам за фирмата Global tours . Да споделите мнение . Благодаря предварително .

Ако имате превид Global Tour - пътувахме с тях преди десетина дни до Гърция - скапан автобус, изключително некомпетентна екскурзоводка. Прекарахме си отлично, но не благодарение на агенцията.

# 647
  • София
Mиналата година трябваше да пътувам за 1 ден с една приятелка до Сърбия с Global Tour.3 дни преди екскурзията ни се казва,че такава няма да има,че не се събрали хора... 3 ДНИ Предложиха ни вариант до Солун и се съгласихме.Автобусът беше добре,ама от екскурзовода не останах доволна.Не знам дали пак бих им ползвала услугите особено на по-дълги разстояния...

# 648
Ююглобал тур и глобал травел едно и също ли са?

# 649
Здравейте колеги пътешественици,аз искам да добавя global tour.Рядко не съм доволен от ТА,но съжалявам че пътувах с тази фирма!! Sad Под всякаква критика са!

# 650
Скрит текст:
глобал тур и глобал травел едно и също ли са?

# 651
  • София
Здравейте, добавям към "Черен списък" на ТА и фалиралата от 30.04.2015 година - Арайвалс Иди ООД.
Пожелавам на всички, които са платили за техните услуги да възстановят парите си. Днес гледах представител на туристическия бранш, който каза всички пострадали да отидат в офисите на ЗК "Лев Инс" (застраховката на фирмата е в това дружество, но само за 900000 лв.) с договор от Арайвалс Иди ООД и касов бон, това е първата стъпка.

# 652
Много е гадно,на никой не му го пожелавам!Ще кажа само не пътувайте с такива никому не известни фирми,аз за първи път чувам за тази фирма,камо ли някога да пътувам с такава фирма!! Sad

# 653
  • София
Много е гадно,на никой не му го пожелавам!Ще кажа само не пътувайте с такива никому не известни фирми,аз за първи път чувам за тази фирма,камо ли някога да пътувам с такава фирма!! Sad

Няма гаранция, че като са известни, няма да фалират. Алма тур колко много хора завлякоха!  Sad

# 654
Това, че ти не си ги чувал, не значи, че са никому неизвестна фирма!  Laughing Бях чула, че са специализирани в пътувания в Италия. В активната тема за Сардиния има нелоши отзиви за тази агенция.

Между другото е тъпо да се поставя в черния списък вече несъществуваща фирма и то само защото е фалирала. Така или иначе никой вече няма да пътува с нея  Simple Smile. А фалитът означава лошо управление, а не че са били лоши туристически агенти, че са се отнасяли зле с клиентите или нещо подобно.

# 655
Добре, че пътувахме с тези нещастници 2013 г. Чувствах се, все едно незаконно ме извеждаха от БГ.

# 656
  • София
Това, че ти не си ги чувал, не значи, че са никому неизвестна фирма!  Laughing Бях чула, че са специализирани в пътувания в Италия. В активната тема за Сардиния има нелоши отзиви за тази агенция.

Между другото е тъпо да се поставя в черния списък вече несъществуваща фирма и то само защото е фалирала. Така или иначе никой вече няма да пътува с нея  Simple Smile. А фалитът означава лошо управление, а не че са били лоши туристически агенти, че са се отнасяли зле с клиентите или нещо подобно.
Не намирам за "тъпо" поставянето в "Черен списък" на фалирала ТА, след като не са изпълнили ангажиментите и не са предоставили платените услуги, а и никой още не се е обадил на първите ощетени туристи (платили от 1 май) оферти е редно да бъде тук. Ако предоставянето на информация (ако някой се спре на активна тяхна оферта в сайт) и какво трябва да направят ощетените е тъпо, то тогава приемам, че и аз съм тъпа. Благодаря!

# 657
Е, то "голяма" информация даваш - какво си гледала по телевизията. А ощетените няма да получат помощ от теб или от този форум  Rolling Eyes.

# 658
Ами те нали са си взели паричките,какво ги интересува потърпевшите!За какво да се обаждат,като знаят,че не могат да върнат парите!Днешно време никой не го интересува нищо за другия!Гадно е за хората,то покрай тях,още колко има сигурно,където са си направили резервации за след 2-3 месеца и т.н.!!Нямаме закони,обявяват се в несъстоятелност и край,пари няма!

# 659
  • Beyond the Frontiers
Всички агенции работещи с Арайвалс получиха официален имейл от тях на 29.04, съответно имаха ангажимента да се свържат с клиентите, пътуващи по техните програми. Ако те не са го направили, проблемът е в тях. Хората черно на бяло бяха написали, да се предупредят всички туристи, че няма да има пътуване. Също така бяха изпратени пълни инструкции, какво следва да се направи от тук нататък за да се възстановят парите.

Фирмата не е нова и беше специализирана в Австрия, Италия.

Жалко за пострадалите туристи. Добре е да има фонд, който да се задейства в такива случай. И всички да си получат парите обратно.

Общи условия

Активация на акаунт