Черен списък на туристическите агенции !

• 726 958
  • 1 569
  •   7
Отговори
# 675
Бяхме по майските празници на екскурзия с България Травъл, казваше се Адриатическа приказка: Будва, Котор, Дубровник. И Цетине посетихме, но не ми хареса. Аз лично съм много доволна от всичко, като изключим някои дребни неща, като автобуса, който беше стар, но пък не беше неномфортен, с достатъчно разстояние между седалките. На връщане се разваляше на 2 пъти в Сърбия и отвисяхме доста време. Но тръгвайки на подобен тип екскурзия, при която все пак и цената е от значение, според мен човек трябва да очаква известни неудобства. Първо, не е чак толкова ужасен пътя, нито до Дубровник, нито до Цетине. Аз когато пътувам имам голем проблеми с гаденето, но нито веднъж не ми стана лошо. Пих си Колунин, хапчета и беше ок. Отделно, смятам, че всеки човек, тръгвайки на екскурзия, трябва сам да провери къде все пак отива и да не бъде особено изненадан от надморската височина. И то в държава като Черна гора, където пътищата са основно в завои.
Съжалявам много за лошото преживяване, което сте имали, разбирам, че екскурзовода в голяма степен трябва да служи като медиатор при едно пътуване, като съветник и т.н. Но като цяло забелявам, че хората масово мрънкат страшно много и недоволстват при такива екскурзии, колкото и да са се постарали от фирмата.

# 676
  • София
Вчера сутринта ми се обадиха за да ме уведомят , " коректно " , че трябва да доплатя ???? Платих за 2 ма възрастни 1 трети в стаята = сина ми на 14 г и едно дете на 5 ! Но не можело да ни насанят защото сина ми 14 годишния е висок 170 ????? Леглата \ двуетажни \ на който трябваше да спят с брат си били 150 см. ???При моя въпрос защо не са ме уведомии още февруари ми беше обеснено , че не било нужно правели го сега !!!! 

Чета и не вярвам на очите си  Shocked Shocked Shocked - 2 възрастни и 1 дете да се настаняват на единично и двуетажни легла с дължина 150 см. Не искам да си представам какъв пък е бил размерът на стаята. Аз не виждам какво трябва да се обясняват, щом детето на 14 г. плаща като за възрастен, трябва да бъде настанен на стандартно легло.
Още малко като резервираме ще трябва да даваме ръст, тегло, сексуална ориентация ...  Sick
По този повод една колежка има деца на 18 и 8 г. и онзи ден резервира стая за 3 възрастни и едно дете. Първо проведоха 7 телефонни разговора и размениха 10 имейла, защото 2 пъти й пускат грешни хотелли. На 8-мия разговор агентката много учудено повтаря: ТРИ-МА ВЪЗРАСТНИ ?!? Сигурна ли сте ? Колежката: Да - аз, детето и двамата му бащи ...   

# 677
Вчера сутринта ми се обадиха за да ме уведомят , " коректно " , че трябва да доплатя ???? Платих за 2 ма възрастни 1 трети в стаята = сина ми на 14 г и едно дете на 5 ! Но не можело да ни насанят защото сина ми 14 годишния е висок 170 ????? Леглата \ двуетажни \ на който трябваше да спят с брат си били 150 см. ???При моя въпрос защо не са ме уведомии още февруари ми беше обеснено , че не било нужно правели го сега !!!! 

Чета и не вярвам на очите си  Shocked Shocked Shocked - 2 възрастни и 1 дете да се настаняват на единично и двуетажни легла с дължина 150 см. Не искам да си представам какъв пък е бил размерът на стаята. Аз не виждам какво трябва да се обясняват, щом детето на 14 г. плаща като за възрастен, трябва да бъде настанен на стандартно легло.
Още малко като резервираме ще трябва да даваме ръст, тегло, сексуална ориентация ...  Sick
По този повод една колежка има деца на 18 и 8 г. и онзи ден резервира стая за 3 възрастни и едно дете. Първо проведоха 7 телефонни разговора и размениха 10 имейла, защото 2 пъти й пускат грешни хотелли. На 8-мия разговор агентката много учудено повтаря: ТРИ-МА ВЪЗРАСТНИ ?!? Сигурна ли сте ? Колежката: Да - аз, детето и двамата му бащи ...   

Joy Joy Joy

# 678
# 679
Здравейте,

Моля ви за мнения за Туристическа агенция Еко Тур Къмпани ООД. Организират екскурзия до Будапеща и Виена. Вече имам горчив опит от Карина тур, които така и не осъществиха екскурзията си и беше ходене по мъки и застрахователи за да  върнат парите.
Екскурзията е за подарък и ми се иска всичко да е точно и без неприятни изненади.

Ще съм много благодарна, ако някой ползвал техните услуги, сподели мнение.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 17:35 от Venus11

# 680
  • Beyond the Frontiers

Биби, аз по друг начин го разбирам 2-ма възрастни, трети възрастен на допълнително легло / голямото дете / и малко дете на 5 години.
В доста хотели има такива двуетажни легла и наистина са по-къси от стандартните.

# 681
С две ръце добавям #2gunfire Запрянов Травел към некоректните ТА в черния списък.

# 682
Здравейте , някои пътувал ли е с тази агенция : http://www.imtour.bg/i.php/index.html  и дали може да даде мнение за нея .

# 683
И аз бях писала преди време за Мистрал, с които още вървят някакви безкрайни дела по повод едни пари, които явно никога няма да видим Sad. Те основно препродават пакети на други агенции (т.е. зад името им стои дриг, който не е ясно дали е коректен или не) и по този начин давайки пари на тях, ако нещо се наложи ви пращат да си търсите правата от някой друг.... иначе казано - отговорност не носят.
Още се ядосвам, но няма как!
Опитайте се да си намерите друга агенция.

# 684
Здравейте , някои наскоро да е пътувал с топ травелс да изкаже мнение .  Grinning

# 685
  • София
И какво общо има тази фирма с черния списък? Пътувала съм 2 пъти с тях, тази година пак, вече трети път.

# 686
Здравейте знаете ли нещо за GOLDEN HOLIDAYS,из нета се срещат 2,3 положителни мнения но ми звучат като реклама написана от тях самите,мисля че четат и тук,а също имат и обяви в продавалника.Имат много добри офери ,но преди да резервирам , ми се ще някой който е пътувал с тях да изкаже мнението си.

# 687
Не съм автор на темата, но ще помоля ДА НЕ СЕ ТЪРСЯТ МНЕНИЯ за агенции в черния списък. Предполагам има отделна тема за мнения, ако няма - всеки може да отвори такава.

Дори една агенция да е коректна при едно кратко проучване в Гугъл, името й ще бъде свързано с "Черния списък" в бг-мама.  Peace

# 688
Здравейте, искам мнение за туристическа агенция със седалище София - ЛИДИЯ ТУРС ООД
Ако някой има някаква информация, мола да я сподели.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт