Черен списък на туристическите агенции !

• 712 974
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 840
Никой не коментира,че персонала е бил от професионалисти,това е неоспоримо.Факт е ,че собствениците са същите тези с грешните решения,ощетили достатъчно много клиенти !

# 841
"Онекс Тур" са бившите "Он Травел" ,така че въобще не се очудвам ! Продължили са си по старата некоректна и лъжлива схема явно !
А, аз отнякъде бях чула, че "Он Травел" са станали "Уелкъм Травел" newsm78 Явно не е било вярно.

# 842
Доколкото знам част от екипа на Он травъл са отишли в Уелкъм травъл

# 843
А защо не пишете за къде е била екскурзията?
Не виждам какво общо има това ....до къде е била екскурзията , но ако е толкова важно...Барселона ,Марсилия,Ница ,Монако ,Милано , Венеция...обиколна екскурзия Simple Smile

колко дневна е била тази екскурзия и с колко нощувки ако не е тайна
Екскурзията беше 8 дни със 7 нощувки .

# 844
  • Beyond the Frontiers
Он травел, Алма тур, Арайвъл - фалираха и се нароиха в поне 10 различни фирми. Собствениците са различни.

# 845
Добавям в списъка и Бек Райзен (Beck Reisen) с почивката им в Гърция през септември - ужасна организация! Отвратителен автобус, стара, друсаща Сетра с вмирисана климатизация. Шофьорът - само един за над 12 часа път. Навигация нямаше. Карта - тоже. Не стига, че се движихме по някакви забравени от бога пътища без жива душа да срещнем, ами и се губихме 5-6 пъти поне. Ориентирахме се по разпечатки от Гугъл (!!!), а водачката Златина на всичкото отгоре се разкрещя да млъкваме, защото тя си вършела всичко както трябва. Забрани да се оплакваме, защото се изнервяла. Тоалетната бе мираж - веднъж-два пъти и после забравиха. На петия час най-накрая ни отпуснаха почивка за тоалетна. Почти катастрофирахме, малко преди да стигнем хотела. Не мога да виня шофьора - след 12 часа на пътя, цяло чудо е, че стигнахме живи и здрави.

Подадох оплакване до фирмата, потвърдиха, че са го получили и това бе единственият отговор, с който благоволиха да ме удостоят.

Никога повече няма да пътувам с агенция, която с такава наглост и безхаберие излага живота на клиентите си на риск.

И като казах наглост...

Написах им отзив в страницата. Очаквах да го изтрият, но не, още си стои. Стои си, но след моя коментар в един и същи ден са се изсипали 21 оценки. Осем от тях поименно споменават Златина Крумова (дотогава не и знаех фамилията) и това какъв прекрасен човек и екскурзовод е тя - очевидно, когато не е изнервена. Оценка (пет звезди, естествено) си е оставила и самата Златина Крумова. (Бтв, изненадващо силно представени са и работниците от Арсенал АД Казанлък - няколко от цъкналите пет звезди в този ден са се посочили като служители там.) За феновете на статистиката, прегледах обемът отзиви няколко месеца назад. Срещу 21 положителни отзива в един конкретен ден през декември, стоят два отзива през ноември, три през октомври, един през август, три през юли, четири през май, три през април, един през март, два през февруари и т.н.

Тъжното е, че при такава умишлена заблуда може би ще им се вържат още хора.

На такива смешници мога само да им пожелая един клиент да не им остане.

# 846
  • София
Не знам дали е за тук, но Alfatour са фалирали, ще върнат парите за всички платени и капарирани екскурзии, но те няма да се осъществят.

# 847
  • Варна
Не знам дали е за тук, но Alfatour са фалирали, ще върнат парите за всички платени и капарирани екскурзии, но те няма да се осъществят.

До колкото разбрах Тез Тур ще осъществят всички платени до момента на фалита почивки и екскурзии Peace

# 848
  • София

До колкото разбрах Тез Тур ще осъществят всички платени до момента на фалита почивки и екскурзии Peace

Да, тази информация се появи по-късно. Дано няма ощетени туристи.

# 849
  • Beyond the Frontiers
Застраховката на Алфа е сериозна, ще стигне за 500-600 души със сигурност.  Peace Въпросът е да е по-бързо, че да не се развалят празниците.

# 850
Искам дма попитам, във ФБ има реклами на някаква агенция, която ми се вижда съмнителна: няма май адрес, нова е, казва се CDF Travel Bulgaria, някой да е чувал за нея?
Ще бъда признателна ако някой знае нещо.

Благодаря

# 851
# 852
Здравейте .Искам да добавя в списъка и Планет Травел ЕООД Варна.Това е страницата им
http://www.planet-travel.eu
Аз съм представител на малка туристическа агенция .Исках да помогна на приятели да организират екскурзията си до Барселона с посещение на мач на Барселона.Забочнахме да търсим заедно и избрахме екскурзия на ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ ЕООД до Барселона за 4 човека за 4 нощувки, като 2ма от хората искаха да посетят мач на Барселона с Валенсия на 19.03.Самата оферта беше с включени билети за мача.След кратка кореспонденция направихме резервацията и платихме цялата сума още  на 15.12.2016 год. А самото пътуване беше за 17.03 до 21.03.2017.Освен обявена цена в офертата, платихме допълнителни суми за друг по подходящ за нас хотел(по 20 евро на човек), като и още по 50 евро на човек за да бъдат билетите за мача в дългата част на стадиона ,а не както беше обявено по оферта зад вратата.
След като наближи датата за пътуване, започнах да звъня в офиса на агенцията за да искам да им изпратят документи за самата екскурзия.До този момент имах издадена само фактура за преведената съма на 15 декември.Мирослав Радев с когото направих резервацията и непрекуснато подържах връзка тврдеше че всички необходими документи ,като ваучер за настаняване,самолетни билети и билети за мача ще ни бъдат изпратени на 10 матт.Т.Е Седмица прединпътуването. На 12.03.2017 обаче все още нямахме никакви документи .Нямаше самолетни билети,ваучер за настаняване в хотела нито билети за мача на Барселона.И така започн едно непрестанно звънене по телефона да си искаме документите . Мирослав Радев непрекъснато измисляше оправдания ,като дори в единия разговор ме обвини че му преча да работи.
В крайна сметка ден преди пътуването получихме самолетните билети и ваучера за настаняване в хотела .Хотела обаче изобщо не беше този за който бяхме платили.Ние платихме хотел който да е близо до камп ноу и близо до центъра на Барселона.Резервирания хотел се оказа близо до камп ноу но изключително далеч от всичко останало.Това го преглътнахме...въпреки че дадохме сума ти пари за таксита.Най голямата изненада дойде когато хората отишли  на стадиона за мача и се оказало че билетите които са изпратили от фирмата са ФАЛШИВИ и не може да влезнат на стадиона.За тези билети бяхме платили по 175 евро на човек ,въпреки че се оказа че на самия билет пише 75 евро.Стреса е бил огромен .Наложило се в последния момент хората да купуват други билети по 80 евро.Все пак за това са отишли до Барселона.От Планет Травел казаха че ще възтановят сумата,но чесно казано не вярвам.Със сигурност обаче няма да оставим нещата така и самата ситуация ще бъде отнесена със всички подробности и доказателства до  съда,КЗП както и до агенцията по туризъм..Днес докато търсих информация относно ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ ЕООД И МИРОСЛАВ РАДЕВ попаднах и на решение на Варненския съд от преди няколко дни от 14 март 2017 който ги осъжда да платят ,всъщност да въстановят сума на жена която е платила 10 дневна почивка на море за 10 човека миналата година, а се оказало че изобщо нямат направена резервация в хотела който са платили.
ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ И НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ ВАРНА!  

# 853
Здравейте,
има ли някой ползвал услугите на Екватор бг за Сицилия. Харесали сме си една оферта за юли, но бих искала да съм сигурна. Много ще се радвам ако някой сподели пътувал ли е с тази агенция и всичко било ли е наред?
Благодаря ви предварително.

# 854
Здравейте,да попитам някой има ли мнение за варненската туристическа  агенция Темпо 99?Може и да сте я коментирали тук,но аз сега откривам темата,а е с доста страници.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт