Черен списък на туристическите агенции !

• 726 858
  • 1 569
  •   3
Отговори
# 1 140
  • Sofia
За пореден път се убеждавам, че напълно си заслужаваме това, което ни се случва! Докато има такива, които четат избирателно и отказват да проумеят, че когато дадена агенция предлага нещо, то нещото трябва да ОТГОВАРЯ на нужното качество, независимо от цената, която самата ТА е определила! Как пък Шоколадче не прочете, че автобусът не е бил отоплен през нощта, а се "огледа" в правописа на човека!? Относно забравените 3-ма човека от групата на границата, дори не искам да коменитирам! Или може би за защитниците на агенциите това е нещо нормално, защо ли да не ни губят като пилци!?!?  Надали ни имат за нещо по-различно, дали е едър, или дребен добитъка, все тая - все си е добитък! Докато продължаваме да оневиняваме  "милите" ни ТА, които арогантно и самодоволно ни убеждават, че за толкова пари - толкова. Как те били перфектни, прекрасни и винаги невинни, и как клиентът винаги е крив, това, което споделяме тук ще ни се струва песен - и много по-зле ще става!
Колкото до правописа, да, неграмотно е написано, но не сме на олимпиада по български език!

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 22:00 от Iseto6

# 1 141
Как те били перфектни, прекрасни и винаги невинни, и как клиентът винаги е крив, това, което споделяме тук ще ни се струва песен - и много по-зле ще става!
Такива глупости никой не е писал,не знам защо си измисляш,явно мислиш,че ще си по-убедителен като лъжеш:)
Относно олимпиадата по български(не че има такава глупост,но нека си по-убедителен),въпрос на елементарна култура и учтивост към хората,които ти четат излиянията,е да пишеш грамотно!

# 1 142
Как те били перфектни, прекрасни и винаги невинни, и как клиентът винаги е крив, това, което споделяме тук ще ни се струва песен - и много по-зле ще става!
Такива глупости никой не е писал,не знам защо си измисляш,явно мислиш,че ще си по-убедителен като лъжеш:)
Относно олимпиадата по български(не че има такава глупост,но нека си по-убедителен),въпрос на елементарна култура и учтивост към хората,които ти четат излиянията,е да пишеш грамотно!

Как никой не е писал, тук на три страници сигурно се разгоря дискусия за ниски цени и съответното качество, за разлика между почивка и екскурзия, за вглеждане в детайлите, пък неоценяване на общото впечатление, как не сме чели като сме плащали и прочее все камъни в градината на клиента, че и мрънкалници ни изкараха.

# 1 143
  • Sofia
Относно олимпиадата по български(не че има такава глупост,но нека си по-убедителен)
Молете се да не Ви се наложи да изпитате "глупостите" на собствен гръб!
Колкото до олимпиадата..., имаше и още как, а ако и днес я имаше - грамотните щяха да са повече!

# 1 144
Знам, че Динита турс е включена напред в списаците, НО нека добавя моето изживяване с тях до Истамбул. Наясно съм, че с екскурзия за 95 лв. няма как да разгледаш един мегаполис като Истамбул за 2 дни. Основното ми недоволство е, че в офертата пишеше настаняване в квартал Лалели.... Да ама не забиха ни в някакъв краен квартал Зейтинбурну...екскурзоводката и през.... как и къде ще вечеряш и има ли наблизи магазин. А този квартал е с блокове в строеж и на близо няма НИЩО, ама нищо нито кафе, нито магазин нищо. Вървяхме около 1 км. и с опътвания от доста хора намерихме една търговска улица. Гладни не останахме, но ме дразни, че описват едно а е съвсем друго. Не се лъжете! Повече с Динита Не!

# 1 145
Здравейте, искам да попитам някой пътувал ли е с Емералд със самолет, да изкаже мнение ? Скоро ще пътувам до Дидим

# 1 146
То за почивка със самолет ТА не е от голямо значение, не е като с автобус - важни са автобусите, преходите как се запълват - информация, почивки.... Със самолет след пристигането на летището местната агенция партньор осъществява трансфера до хотела, даже не съм убедена, че от София има придружаващо лице - там си има местни екскурзоводи. Аз самата съм пътувала само 1 или 2 пъти с тях до Мармарис и..... не помня още къде, но не са ми трябвали на място.  По принцип "Емералд" са отдавна на пазара с почивки, има много доволни, но повечето мнения са за автобусните им програми.

# 1 147
  • Варна
Оф, от значение е ТА. Още си спомням фалита на Алма Тур и че благодарение на Астрал отидохме, починахме и се прибрахме.
Емералд не е много коректна фирма. Може да имаш късмет, ама може и да нямаш. Стискам палци.

# 1 148
Благодаря ви! И аз силно се надявам всичко да е точно, хубав ден ви желая

# 1 149
Цитат
Save Tours някой имали впечатления от тази тур. агенция?
Никога не пътувайте с тази агенция - ще останете мнооооооого много разочаровани от "екскурзоводско" обслужване, от организация, от коректност, от шофьори, от график, от хотели....   НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ТАЗИ АГЕНЦИЯ!!!

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 16:50 от Zapryanka Mizinova 629537

# 1 150
Цитат
Save Tours някой имали впечатления от тази тур. агенция?
Никога не пътувайте с тази агенция - ще останете мнооооооого много разочаровани от "екскурзоводско" обслужване, от организация, от коректност, от шофьори, от график, от хотели....   НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ТАЗИ АГЕНЦИЯ!!!

Аз пък съм пътувала със Сейф турс и съм МНООГО ДОВОЛНА Simple Smile както от екскурзоводското обслужване на Милена ( която май вече не работи там), така и от шпфьорите, от програмата, от хотелите, от организацията. Екскурзията беше Скандинавия с автобус и за 12 дни и изминати 8000 км всичко беше на ниво.

# 1 151
Кога сте пътували, че аз преди 4-5 години пътувах с тях и бяха перферктни, но напоследък чета негативни неща с тях и се колебая.

# 1 152
Аз преди 2 години. Не много време, не е и малко, но пак бих избрала тяхна екскурзия на база опита ми.
Никога не е късно да станат за резил, но и масово хората са големи мрънкачи и все намират за какво да напишат лош коментар. Например на въпросната екскурзия само един от хотелите беше тотал щета, всички други бяха супер, даже единия 5 звезди. Разбира се аз гледам положително и не бих сложила  ниска оценка заради две нощувки в този хотел, защото всичко друго беше супер. Но пък има хора, които биха оплюли цялата фирма и екскурзия заради въпросния хотел. Въпрос на гледна точка, хората сме толкова различни.

# 1 153
Дел пи - Красимира Манчева!
Колкото сте по-далеч, толкова ще сте по-добре!

# 1 154
  • София
"Глобус турс" за мен е пълна трагедия.Два пъти плащам за екскурзии,но не се състояват.Нямали достатъчно клиенти.Не си и правят труда да те уведомят,че няма да се състои.Измина вече месец,а са ми възстановили парите само едната,а аз бях платил за две.Глобал турс са друго качество.

Общи условия

Активация на акаунт