Черен списък на туристическите агенции !

• 713 195
  • 1 567
  •   3
Отговори
# 1 530
  • Асеновград
Екватор са ТА предлагат програмите на ТО Абакс, те не правят и не променят цени. Пакетите се продават на цена на основния ТО. Екватор работят от понеделник до петък от 10-18ч. като в събота и в празничните дни има дежурен на телефона. Винаги са много любезни и отговарят  веднага.
Понеже пишете- петък предполагам е 28.02.2025 последен работен ден за месец февруари. Стандартно цените се сменят в края на месеца, с нови цени за следващия. Предполагам от това идва разликата.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 16:48 от Не се сърди, човече

# 1 531
Ако цената е промоционална, е редно да отбележат докога е валидна промоцията.

# 1 532
  • Beyond the Frontiers
Ако цената е промоционална, е редно да отбележат докога е валидна промоцията.
Вече всички работят с динамични цени. Т.е. сменят се по всяко време.

Има агенции партньори на Абакс, които реагират и извън работно време. Това е един от плюсовете на малките туристически агенции. Ама когато искаш да си през "големите"...

# 1 533
  • Асеновград
Извинявам се, но не смятам за редно да се реагира извън работно време. В крайна сметка затова е работното време. В Германия стриктно се спазват тези неща, понеже г-на посочва Германия като алтернатива.
Освен това промоционални места и последна минута са оферти с ограничен срок и места. Всеки ТО може да си определи колко ще пусне на промоция и след изчерпване на тези места ,се продават на редовна цена.
В момента Абакс имат промо за 8 март, и ако някой се сети да види офертата след срока и пак ще мрънка, че цената била друга или, местата са свършили.
В случая даже не визирам Екватор който е просто агент.
Но ме подразни факта на явната лъжа за работно време , при условие, че съм на 100% сигурна, че работят събота и по празнични дни.
И при условие, че в Германия цената е по добра, защо г-на настоява да прави резервация с тръгване от България?
Уважавам всяко мнение с конструктивна и реална критика. Но на моменти имам чуството,че се пише точно за спорта.
Редовно не сварвам стоки на промоция в магазините, ами не мога да тичам с отварянето. И на кого да се сърдя.
На всяка една промоция пише до изчерпване на промо местата или бройки в зависимост от това което се промотира !

# 1 534
  • с трима мъже :)
Споделям черен опит отново от Глобул Турс, виждам, че напред е писано вече за тях. Отвратителна "организация" и небивало лошо отношение към клиента - арогантно, нагло и безпардонно. Потресена съм. Още като се записвахме при тях (пари им давахме в брой!) имах чувството, че ме мразят дълбоко (а сме непознати с тях). Тотална щета! НИКОГА не ползвайте тази агенция, за нищо на света. Повече детайли ще пиша допълнително.

# 1 535
  • При елфите ...
Добавям Ванада турс...
Пътувах на една екскурзия с тях не по мой избор... ТА, която бяхме израли за пътуването (Дорис) по някаква причина ги използва като партньори...
Екскурзията се ръководеше от представител на тази фирма, около 75 - 80 годишната госпожа Ваня. Променен беше маршрутът, организацията беше лоша, пътуваме безумни разстояния, стояхме с часове по границите, заради което препускахме през обектите, една и съща информация се потаряше както и разни лични и служебни случки ни бяха разказвани с единствената цел да се похвали, а начинът, по който общуваше въпросната госпожа с хората записали се чрез другата ТА, няма да коментирам... Останах безкрайно разочарована, и тъй като изразих недоволството си гласно, бях порицана и от двете представителки на въпросните туристически агенции.

# 1 536
  • Асеновград
Добавям Ванада турс...
Пътувах на една екскурзия с тях не по мой избор... ТА, която бяхме израли за пътуването (Дорис) по някаква причина ги използва като партньори...
Екскурзията се ръководеше от представител на тази фирма, около 75 - 80 годишната госпожа Ваня. Променен беше маршрутът, организацията беше лоша, пътуваме безумни разстояния, стояхме с часове по границите, заради което препускахме през обектите, една и съща информация се потаряше както и разни лични и служебни случки ни бяха разказвани с единствената цел да се похвали, а начинът, по който общуваше въпросната госпожа с хората записали се чрез другата ТА, няма да коментирам... Останах безкрайно разочарована, и тъй като изразих недоволството си гласно, бях порицана и от двете представителки на въпросните туристически агенции.
След като сте се записали през ТА , то значи те са Ви продали пакет на съответната фирма.
ТА само предлага чужди програми, ТО прави свои.

# 1 537
  • При елфите ...
Скрит текст:
Добавям Ванада турс...
След като сте се записали през ТА , то значи те са Ви продали пакет на съответната фирма.
ТА само предлага чужди програми, ТО прави свои.
Както и да го формулирате, фактите си остават... Дорис не благоволиха да ме запознаят защо са се променили нещата, въпреки, че попитах госпожата, която ми продаде първоначално тяхната екскурзия с друг маршрут и ние бяхме платили на 100 %, когато новата програма ни беше "сервирана"...

# 1 538
Здравейте, предстои ми пътуване в чужбина и съм харесала почивка. Може ли да споделите мнения от вашият личен опит. Все още не съм платила нищо към тях. Благодаря предварително

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 21:41 от Виахар

# 1 539
Е, защо изпляскахте името на фирмата в темата за некоректни, че да я хващат търсачките?

# 1 540
Е, защо изпляскахте името на фирмата в темата за некоректни, че да я хващат търсачките?

Извинявам се, не знаех, че по този начин ще се появи като некоректна.

# 1 541

Извинявам се, не знаех, че по този начин ще се появи като некоректна.
Ема в черният списък пишете, какво очаквате да се случи?!
Просто си редактирайте предниат пост като примахнете името на фирмата. И без това някаква си дребна фирма в Плевен едва ли е толкова разпознаваема, та чак да търсите мниние във форума.

# 1 542
Бях с тях  преди 2 години в Барселона.Всичко беше наред.

# 1 543
Бях с тях  преди 2 години в Барселона.Всичко беше наред.

Благодаря!

# 1 544

Да "похваля" Надежда Травел". За автобусите - вижда се на снимката, хотелите - компромисни, вместо извинение - арогантно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт