МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 590
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря!

Все още безуспешно се вися на телефона.

А знаете ли дали наистина кол центърът работи до 22 ч?

# 151
Д-р Фурлакис работи с направление само в Неоклиник, може да си запазите час през Супердок.

# 152
Благодаря!

# 153
Благодаря!

Все още безуспешно се вися на телефона.

А знаете ли дали наистина кол центърът работи до 22 ч?

Аз съм правила промени на часове през месинджър на профила на болницата във ФБ. Там относително бързо реагират. Честно казано, след 17 ч. не съм успявала да се свържа с кол центъра.

# 154
За отменянето на час - със сигурност не може през приложението, става само чрез обаждане. Прясна информация е, дано помага на някого Simple Smile

# 155
Здравейте! Ако може да помоля някоя наскоро раждала жена в Надежда да даде мнение как са нещата повреме на раждане с цезерово сечение, както и как протича възстановителният период? Колко бързо става раздвижването, кога можем да видим бебетата, съдействат ли за кърменето, показват ли смяна на памперс и къпане, обработка на пъпче, почистване на очи, уши, нос?
Благодаря на всички отзовали се!

# 156
Показват всичко на който иска, съдействат, чудесни са!

# 157
Здравейте,
Водили ли сте бебетата след раждане на преглед в болницата и при кого? Питам за общ преглед когато е на 1 месец, тъй като педиатърката ни записа час след 40тия ден, а ми се иска преди това да идем някъде на частно. Мерси!

# 158
Здравейте, имам питане относно плана за раждане. Случайно се натъкнах на клипчета, които болницата пуска в Ютуб и се спомена на няколко пъти за този план. Кога се предоставя и попълва? Никой нищо не ми е споменавал за него, сама научавам? Ако се предлага и прави в деня на раждане, добре...но ако трябва да постъпя с принтиран и обсъден предварително такъв, не съм много съгласна, тъй като раждането е близо, а никой не ме е информирал.

# 159
  • София
Обсъжда се при приема, там лекар и акушери се ориентират как си представяш раждането. Качен е на сайта за да се запознаеш предварително какво ще те питат.

# 160
Момичета, знаете ли д -р Иван Димитров дали води ЖК?
И дали знаете някой, който води рискови бременности?

# 161
Момичета, знаете ли д -р Иван Димитров дали води ЖК?
И дали знаете някой, който води рискови бременности?

Здравейте! Д-р Иван Димитров не води ЖК, но изражда. Тази информация имам аз.

# 162
Здравейте! Моля, да споделите мнение за доктор Иван Димитров! Предстои ми, трета операция и не насочиха, към него. Интересува ме, как се случват нещата - преглед, насрочване, операция и т.н. Притеснява ме, младоста и респективно опита му. Ще съм благодарна, ако споделите. Светли празници 🍀

# 163
Здравейте! Моля, да споделите мнение за доктор Иван Димитров! Предстои ми, трета операция и не насочиха, към него. Интересува ме, как се случват нещата - преглед, насрочване, операция и т.н. Притеснява ме, младоста и респективно опита му. Ще съм благодарна, ако споделите. Светли празници 🍀

Здравейте, той ми е правил лапароскопия 2014г. В Щерев. Бях доволна. Той е много упорит и доста развиващ се лекар бих казала.

# 164
Здравейте, момичета. Предстои ми секцио в болницата и имам чуденка: В сегашната ситуация нали не е разрешено да се носи допълнителен  багаж? Как стой въпроса с водата? При постъпване ще съм със стекче малки бутилки, но със сигурност няма да ми стигнат за 5 дневен престой. Пък да помъкна 2 стека и куфар....

Общи условия

Активация на акаунт