МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 579
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Носих два стека, по 6 бутилки Горна баня със спортен накрайник в стек, от 0.75  т.е. общо 9 литра вода. Уви, не ми стигнаха. Предполагам, че никой от персонала няма да откаже да ти купи, ако помолиш. Допълнителен багаж не се вкарва, в деня на приемане носиш всичко, ще ти помогнат с извозването, не се тревожи. След секцио е хубаво да се пие много вода, за да се изчистиш от упойката, аз се наливах много в реанимация умишлено.

# 166
  • София
В моята отчетна едно момиче ни светна за филтърна бутилка за вода на Brita. Пълниш от чешмата и пиеш. Друг вариант е да си вземеш филтърна та кана за вода от вкъщи с чашка.
Аз с първото бебе останах 5 дни в болницата и изпих над 15 литра вода.

# 167
Честита Коледа ! Много здраве и щастие за всички !
С тази вода ми е странно - не може ли да си я купуваме от там или да влиза в цената, четох за някаква болница където се осигурява водата, мисля, че във Варна.

# 168
Благодаря, Госпожица Лаленце - ще проуча.

Ina, и на мен това ми се струва най - лигичното нещо, особено за частна болница, но уви

# 169
За водата и аз нямам обяснение. Позната е раждала там и когато е попитала за вода, някой от персонала и е казал нали имаш чешма за какво ти е минерална вода...Но преди е било ясно - имаш барче, имаш столова, когато искаш нещо излизаш и си купуваш, сега е труден достъпа заради ограниченията.

# 170
  • София
Здравейте. Искам да изкажа възмущението си от д-р Панайотова от "пренатална диагностика". Наложи се спешна консултация с нея за 2 мин, а тя толкова арогантна и неглежираща притесненията ми. Бягайте далеч от нея. Не е никакъв професианалист. По принцип ходя при д-р Чачева и няма нищо общо между тях. Ходя и при д-р Сигридов, а той е на светлинни години от всички пренатални лекари.

И после защо се изчерпват бързо часовете за д-р Чачева и д-р Михова, ами защото са най-добрите в Надежда.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 10:50 от Maria Ivanova_2000

# 171
Ох, за Панайотова мога много да разкажа....... не знам как би могла да се нарече човек професионалист, специалист или въобще човек.

# 172
  • София
И аз съм с негативно мнение за Панайотова. С първата бременност така ми бяха записали часа, че въобще не се падаше в подходяща седмица и тя ми се развика на мен, сякаш аз съм виновна. Няколко пъти ми натърти "госпожо" с идеята да ми пресече обяснението и опита да се защитя от нападките ѝ. Излязох силно разстроена от кабинета.

Аз имам въпрос - имате ли идея дали в настоящата ситуация можем да извикаме външен фотограф за изписването? Знам, че родинини не могат а присъстват освен таткото и по-голямото дете, но този път искаме поне снимките да стават, защото първия път не струваха.

# 173
  • София
И аз съм с негативно мнение за Панайотова. С първата бременност така ми бяха записали часа, че въобще не се падаше в подходяща седмица и тя ми се развика на мен, сякаш аз съм виновна. Няколко пъти ми натърти "госпожо" с идеята да ми пресече обяснението и опита да се защитя от нападките ѝ. Излязох силно разстроена от кабинета.

Аз имам въпрос - имате ли идея дали в настоящата ситуация можем да извикаме външен фотограф за изписването? Знам, че родинини не могат а присъстват освен таткото и по-голямото дете, но този път искаме поне снимките да стават, защото първия път не струваха.
Не знам при теб кога е бил първият път, аз родих март месец и снимките (по мои критерии) бяха ок-имаше и “не нагласени” аз такива харесвам Simple Smile Не знам дали е бил същият фотограф.

# 174
  • София
2018 беше, мина си време. По това време фотографите бяха двама и който е на смяна. Ние имаме няколко снимки, които не са центрирани, не са на Фокус или все някой на снимката не гледа.

# 175
  • София
2018 беше, мина си време. По това време фотографите бяха двама и който е на смяна. Ние имаме няколко снимки, които не са центрирани, не са на Фокус или все някой на снимката не гледа.
В това отношение всички снимки са ок. Момчето беше много адекватно и успяваше да ни “събере”, че да ни снима, защото все някой се разсейваше Simple Smile

# 176
Здравейте на всички,
Въпрос от мен относно пакетите за ЖК в болницата. След няколко дни се записвам на ЖК и съм в чуденка кой от двата да избера. А именно: от разширения пакет, всички изследвания ли се правят винаги или е по преценка на АГ? Естествено, ако при всички положения ще се пусне всичко от този пакет (и е добре да се направи), тогава има смисъл - но ако повечето неща са сложени там само в случай, че се наложи...то тогава може би основният пакет е по-добрата опция? (с доплащане ако се наложат другите неща)?
Микробиология и ПКК например е ясно че се правят, но да кажем токсоплазмоза, хепатитите, сифилис (на мен септември пак в болницата заради прием ми ги правиха, не знам дали трябва отново), хламидия и уреа/микоплазма - при всички положения ли се пускат?

Ако някой скоро е минал през това и може да сподели, ще ми е много полезно Simple Smile

# 177
И с двете бременности ползвах основния, а ако е имало нещо допълнително, което пусках, то не е било и в разширения (Б12 например). Но даже и от основния не използвах всички изследвания, чак ме е яд, че гонплатих и втората бременност. Честно лазано не съм смятала дали с пакет или без щеше да ми излезе по - евтино. А може и да си зависи от доктора, който води ЖК.

# 178
И с двете бременности ползвах основния, а ако е имало нещо допълнително, което пусках, то не е било и в разширения (Б12 например). Но даже и от основния не използвах всички изследвания, чак ме е яд, че гонплатих и втората бременност. Честно лазано не съм смятала дали с пакет или без щеше да ми излезе по - евтино. А може и да си зависи от доктора, който води ЖК.
Много благодаря - т.е. ти изобщо не си пускала например токсоплазмоза, хламидии например? Иначе и аз гледах витамините че ги няма а аз ги следя + коагулация също няма а и това гледам.
Мислех си, че поне по основният пакет се пуска всичко..много интересно! Ще питам АГ но се чудя дали те не съветват винаги да вземеш пакет, все пак са там... :/

# 179
Здравейте, момичета в коя седмица се записахте за ЖК в пакет? Кой доктор бихте препоръчали за следенето? Извинявам се ако някъде вече е обсъждана темата...
Успешна нова година. Дано бъде по-добра от тази! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт