МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 406
  • 727
  •   2
Отговори
# 360
Здравейте, при секцио, извършено в сряда, в кой ден се пада изписването (събота или неделя) ?

# 361
Здравейте, при секцио, извършено в сряда, в кой ден се пада изписването (събота или неделя) ?
Здравей, при мен секциото беше вторник и ме изписаха в петък, така че предполагам при теб ще е в събота.

# 362
Здравей, при мен секциото беше вторник и ме изписаха в петък, така че предполагам при теб ще е в събота.
Как беше секциото? На мен ще ми предстои скоро заради седалищно прилежание. Sad Сега ще видя и последните разпоредби: май с антиген тест е вече, нали или искат писиар при планово секцио? И за бебето нищо не се взима, освен за изписване. За мама, каквото си прецени, те дават пак нощници, обезболяващи и подобни, нали? И за вода прочетох, но незнам колко ще нося. Много ми е притеснено с това секцио, надявах се да го избегна. И от спиналната упойка ми е тягостно и после в реанимация... Ама кво да се прави....Sad

# 363
Как беше секциото? На мен ще ми предстои скоро заради седалищно прилежание. Sad Сега ще видя и последните разпоредби: май с антиген тест е вече, нали или искат писиар при планово секцио? И за бебето нищо не се взима, освен за изписване. За мама, каквото си прецени, те дават пак нощници, обезболяващи и подобни, нали? И за вода прочетох, но незнам колко ще нося. Много ми е притеснено с това секцио, надявах се да го избегна. И от спиналната упойка ми е тягостно и после в реанимация... Ама кво да се прави....Sad
И аз бях много притеснена, но се оказа, че не беше никак страшно. Упойката не е страшна, поставянето не боли, но на мен ми бяха слагали преди време, така че си бях подготвена. В реанимацията на мен ми беше приятно, не прилича на типична реанимация. Прави се pcr тест 2 дни преди приемането. Трябва да се носи поте един стек с вода от 0.5 л, аз си носих още 2 бутилки по 1.5 л, но накрая остана. Нощница дават, но си носи хавлии и чехли за баня. Обезболяващи има, не се притеснявай. Ако те интересува нещо друго кажи.

# 364
А други чехли има ли осигурени? В смисъл не за баня, а за из отделението/стаята (може би пантофи по- скоро)?

# 365
А други чехли има ли осигурени? В смисъл не за баня, а за из отделението/стаята (може би пантофи по- скоро)?
[/quote ]
Има от тези хотелските, бели хавлиени.

# 366
На сайта на болницата има подробен списък какво се носи - джапанки/чехли няма осигурени

# 367
Търсих списъка от телефона, ще видя от компютъра утре. Пише, че си плащаш писиар теста, така ли е?

# 368
Търсих списъка от телефона, ще видя от компютъра утре. Пише, че си плащаш писиар теста, така ли е?

Не знам плаща ли се psr теста.
Пише какви вещи се носят /заради въпросът за чехлите написах, че има списък/

# 369
През ноември ПСР теста не се заплащаше при планово секцио, включен е в цената. Към момента нямам представа как е.

# 370
Раждах в края на декември и pcr тестът беше безплатен.

# 371
Вчера постъпих за планова операция. Не се плаща ПСР теста

# 372
Здравейте, някой запознат ли е дали може при раждане в Надежда да се запазят стволови клетки, които да се дарят на националната банка към Александровска. Доколкото разбрах, от държавната банка дават контейнери, в които да се прибере “материала” и след раждане да се отнесат там. Но практика ли е това в Надежда, предлага ли се такава услуга ако не желаеш да запазиш в тяхната частна банка или в друга частна, която има договор с тях?

# 373
  • София
А за колко време става готов ПСР тестът? И как третират родилката докато излезе резултатът?

# 374
Моят ПСР беше в петък сутринта, в събота сутринта излезе резултатът за планов прием в неделя. Никак не я третират, отиваш, взимат ти секрет и се прибираш вкъщи и чакаш. Ако тестът е положителен, ще се свържат с теб.

Общи условия

Активация на акаунт