МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 418
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, момичета. На 24 години съм и съм от Пловдив. През м.Май 2020г. ме оперираха от извънматочна бременност и ми беше отстранена дясната маточна тръба. През м. Февруари планирам да си направя цветна снимка, за да се провери лявата тръба. Имам чиста МБ, чакам резултатите за мико- и уреаплазма и хламидии. В Пловдивските болници цената е 300лв само за снимката, което е драстично повече от тази в Надежда и други софийски болници.
Интересува ме информация за процедурата в Надежда и всякакви подробности, които биха ми били от полза. За цената видях, че е 180,което е доста по-добре от 300.

Аз правих в Надежда преди месец, ако искате пишете ми на лични.

# 346
Последните пъти, когато посещавах болницата отново имаше придружители към определени жени. Направи ми много лошо впечатление, че обясняват, че познавали собственика на клиниката и по тази линия можели да си обикалят. Става въпрос за една и съща двойка, последният път дори мъжът, който изобщо няма място пред кабинета за тонове беше без маска. Не знам защо, при положение че болницата се стреми да поддържа някакъв ред и реноме допуска подобни изцепки...И защо едни пациентки може 9 месеца да ходят сами и половинките им да чакат по колите...

# 347
  • София
Последните пъти, когато посещавах болницата отново имаше придружители към определени жени. Направи ми много лошо впечатление, че обясняват, че познавали собственика на клиниката и по тази линия можели да си обикалят. Става въпрос за една и съща двойка, последният път дори мъжът, който изобщо няма място пред кабинета за тонове беше без маска. Не знам защо, при положение че болницата се стреми да поддържа някакъв ред и реноме допуска подобни изцепки...И защо едни пациентки може 9 месеца да ходят сами и половинките им да чакат по колите...

Пиши им с възмущението си, поне да си знаят, че се забелязва и пациентите се дразнят.

Има ли някоя наскоро раждала жена там? Разбрах, че са много натоварени и имат зор с приема за плановите опарации.

# 348
Аз пък съм забелязала, че дядовците /т.е. охраната на входа Simple Smile / са доста стриктни и разпитват всички мъже подробно за какво са, за да се уверят, че могат да ги пуснат. Ако някой придружител обаче излъже, че е за изследване, няма да тръгнат след него да го следят, така че има и такива. Наистина на моменти е лудница в болницата и в тези условия по-строгият пропусквателен режим е добро решение (въпреки че много съжалявам, че мъжът ми не успя да присъства на нито една от феталните морфологии). Тъй като скоро ми предстои планов прием за раждане, се чудя дали ще го пуснат поне да ми занесе багажа до приемния кабинет, че сега нали при приема се носи целия багаж, вода за реанимация, дрехи за изписване и вс. останало...

# 349
Пуснаха го моя мъж, но след малка словестна разправия и обяснения, че няма как бременна жена да се затътри с куфар, раница и стек с вода. Остави ме на диванчето и излезе, защото го пуснаха буквално да пренесе багажа, а не да чака с мен. После персонала помага с качването нагоре, не се тревожете, влизат в положение и са кооперативни.

# 350

Пиши им с възмущението си, поне да си знаят, че се забелязва и пациентите се дразнят.

Има ли някоя наскоро раждала жена там? Разбрах, че са много натоварени и имат зор с приема за плановите опарации.

Писах им един път...файда... А тази двойка е супер нагла, една относително възрастна жена, много нагла и мъжът и все повтаря сега да се обадя ли на Стаменов, да се обадя ли на Стаменов....последния път скандал на тоновете защо чакали 15 мин след записания час, ама чичото дори и маска не си беше направил труда да сложи....Много се надявам да не ги засичам повече, много са отвратителни.

# 351
  • София
Ами пратете го да се обади на Стаменов. Съмнявам се да се впечатли.
Някои хора просто са нагли и няма разбиране с тях.

# 352
В неделя ли приемат за секцио в понеделник ?
Да пускат мъжете до приемен кабинет с жената - чух разговора на входа пред мене с охраната и после видях двойката като чаках на лабораторията.
Бамба, някъде се беше изгубила. Липсваха ми точните ти и кратки коментари. Heart
И аз  мисля, че Стаменов ще го отпрати този нахалник. Някой влизат откъм ресторанта.

# 353
Blue sky, това в кой ден от седмицата се случва? Поне да знам дали ще се засичам с тези неприятни особи пред кабинета за тонове... Иначе подобно арогантно отношение на някой самозабравил се ..... , че и без маска на всичкото отгоре, не бих търпяла. Веднага бих отишла при охраната, бих подала сигнал и на регистратурата и бих заплашила и със сигнал до РЗИ, пък те да преценят дали ще изчакат на вратата на Стаменов да му доложат или ще неглижират въпроса...

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 21:15 от sirena_

# 354
Понеделник, а единият път беше супер студено, а въпросната лелка отвори и прозореца и една бъдеща мама супер възмутено и каза след 10 мин айде вече да затворите и тя ама що не се развдижите малко, ами седите на едно място...Без коментар. Просто преди тоновете не искам да си вдигам нервите и да дам кофти резултати заради някакви.....да ги наречем неприятни особи.

# 355
И на мен ми направи впечатление че имаше мъже придружители пред аг-то ми и други кабинети. Моя чакаше мирно отвън, въпреки че всеки път ми пада кръвното при вземане на кръв и едва излизам от болницата, но не си позволявам да го вкарам с мен...

# 356
  • Beyond the stars
В неделя ли приемат за секцио в понеделник ?
Да пускат мъжете до приемен кабинет с жената - чух разговора на входа пред мене с охраната и после видях двойката като чаках на лабораторията.
Бамба, някъде се беше изгубила. Липсваха ми точните ти и кратки коментари. Heart
И аз  мисля, че Стаменов ще го отпрати този нахалник. Някой влизат откъм ресторанта.

В неделя приемат, да.

# 357
А при прием за планово секцио минава ли се през регистратурата или директно пред кабинет 17?

# 358
Пред приемния кабинет. Аз си питах на регистратура, че не бях сигурна. И моят прием беше в неделя, със секцио в понеделник.

# 359
Аз колкото пъти ходя и мъжът ми чака в колата, толкова пъти виждам МНОГО придръжители пред кабинетите. Пред пренаталната, пред лабораторията, навсякъде. В същото време на жена пред раждане да отказват и да се правят на интересни, ми не го разбирам. Изобщо не знам кой следи за тези неща. В Парадайс не съм виждала придружители изобщо и няма никаква навалица.

Общи условия

Активация на акаунт