МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 581
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Според мен си изберете основния пакет. После по време на бременността се пускат изследвания според това как протича.
Добри отзиви съм чувала за Павлова, Арабаджикова, Димова, Ташков. Не бих препоръчала Ненов.
Много важен фактор е пренаталната диагностика - бих препоръчала Сигридов (незаменим във всяко едно отношение, но не работи в Надежда), Чачева, Михова. В никакъв случай Панайотова.
За тези лекари свършват часовете много бързо. Гледайте да запазвате в първите дни на месеца

# 181
Аз на ЖК ходя при д-р Патрикова. Доволна съм,  разгледах сайта и от там избирах, не се излъгах в преценката си - учила и работила е в Германия, също е и фетален специалист /има график и за такива прегледи/. Внимателна, отзивчива и съсредоточена за времето на прегледа.
Много е важно да ви допадне докторът, за да му имате довелрие и да сте спокойни.

# 182
Благодаря Maria Ivanova - ще питам и АГ какво мисли, ако наистина не се ползва/прави всичко от разширения пакет, не виждам смисъл.
Аз имам АГ там, Христова, доволна съм. Отделно бях за скрининг и при Сигридов, в 21ва седмица пак. Та при него ще гледам да ходя за ФМ, дори да е паралелно с Надежда.

INA - Патрикова до колкото знам не води ЖК освен ако нещо не се е променило? Аз бях за БХС при нея, доколкото знам прави само ФМ. Много приятна ми се стори.

# 183
Д-р Патрикова води и ЖК, прегледите са в кабинетите до залата за изписване на бебчета. Няма много дати и трябва отрано да се записва час. Може би и в МОЛ приема, това не го знам.

# 184
Д-р Патрикова води и ЖК, прегледите са в кабинетите до залата за изписване на бебчета. Няма много дати и трябва отрано да се записва час. Може би и в МОЛ приема, това не го знам.
Интересно, според сайта на болницата, не води - аз затова се зачудих: https://www.m.nadezhda.bg/bremennost/jenska-konsultatziya-/
Иначе точно в тези кабинети се правят феталните морфологии, да - и аз бях там при нея точно за такава Simple Smile Наистина от рано се записват часове за ФМ.

# 185
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали мамолог, от който сте доволни. За профилактичен ехографски преглед става въпрос.

# 186
Аз съм с неприятни впечатления от Димова, има груба ръка и е крайно неделикатна в изказа си, държа се като на пазара по време на раждането ми.
Със 10 ръце-Ташков

# 187
  • София
Здравейте, запазсих онлайн час при доктор Иван Димитров, в сайта не пишеше дали прегледа е в основната им сграда или в новата в мол Парадайс, предполагам, че щом не е упоменато преглежда в основната им сграда ?

# 188
И аз съм с меко казано неприятни впечатления от Димова. Професионализмът не е само в знанията и опита, при нея липсва човещината. Месеци след раждането болката е забравена, нейното поведение и стреса, който ми причини - не.

# 189
За щастие не съм имала много срещи с Димова, но и при малкото такива съм оставала с впечатление за едно махленско поведение, остър и груб език, което е проява на непрофесионално отношение. Колкото и добър специалист да е, важно е и как се държиш с хората и как общуваш.

# 190
Здравейте, запазсих онлайн час при доктор Иван Димитров, в сайта не пишеше дали прегледа е в основната им сграда или в новата в мол Парадайс, предполагам, че щом не е упоменато преглежда в основната им сграда ?
Ако е през приложението - там изрично си пише дали е Мол Парадайз или не Simple Smile

П.с. сигурно знаете, но ако е за ЖК, прегледите се записват само по телефона

# 191
Относно д-р Димова, определено имам друго мнение. На мен ми харесва директния и подход и това, че обяснява нещата такива каквито са - без да фамилиарничи и без излишни лиготии. За мен е важно да си разбира от работата и да мога да рачитам на нея като лекар. Но хора всякакви, предпочитания всякакви - точно затова има избор за следене на ЖК и може да се избира лекар според личните предпочитания на пациентката. Вярно е, че при раждането е малко въпрос на късмет при кого ще се паднем, но важното е крайният резултат да е положителен.

# 192
Аз пак да се включа с моите чуденки: При секцио в сегашната обстановка - кой съобщава на таткото, че бебето се е родило? Предполагам майката, когато е приведена в реанимация? Около час след самото раждане?

# 193
Аз пак да се включа с моите чуденки: При секцио в сегашната обстановка - кой съобщава на таткото, че бебето се е родило? Предполагам майката, когато е приведена в реанимация? Около час след самото раждане?
В операционната ще те снимат и ще зарадваш със снимки💗
А за Димова-не се изненадвам,че не съм само аз с това мнение за нея😁
А прегледите за разкритие при нея са ад 😢

# 194
Мен са ме гледали 4 човека за разкритие (Димова, Личева, ак. Даяна и Христов), най - мил беше Христов. Толкова да го харесвам този човек, внимателен, забавен. Истински късмет е да се падне той на раждане.

Общи условия

Активация на акаунт